1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Bourne hagyaték

A sok negatív kritika után kicsit pozitívan csalódtam. Bár igaz, hogy a trilógia minőségétől messze van, de nem mondanám rossz filmnek. Nekem olyan érzésem volt, hogy annyira összeakarták kapcsolni a szálakat Bourne-éval, hogy Crossra nem maradt elég idő, ezért kicsit döcögött a film ide oda, hiányoltam a több akciót, a feszültséget, ezzel szemben a 2 órás játékidő nekem soknak tűnt. Sokszor leült a film. Viszont tény, hogy jól összepattintották a szálakat, a sztori többé-kevésbé helyén volt, és a kevés akciója is látványos lett, bár a motoros jelenetre a végén inkább azt mondanám, a kevesebb több lett volna, kicsit F&F utánérzésem volt. Jeremy Renner teljesen jól játszott, nekem semmi bajom a palival, jó színésznek tartom, illett is hozzá a karakter. Rachel Weisz viszont már annyira nem tetszett, sőt néha kifejezetten irritáló dolgai voltak.
    6-6,5/10 - Mondanám, hogy új alapnak teljesen jó lett, de inkább Bourne-t hozzák vissza Damonnal.