Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attack The Block - Britt Sci-fi/Horror/Vígjáték 😊
Jönnek a genyó alienek, de benézték, mert az itt a londoni GETTO!!!

Bucser
Lincoln Lawyer

Matthew McConaughey mar a Time to kill-ben is megmutatta, hogy kepes megoldani az ugyvedes szerepeket a maga nyers lezser texasi stilusaban. Jo kis film volt. A megoldasa pedig vicces😊

ujranezos baratnovel😊

7,5/10

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

toysoldier
most fejeztem be én is, nagyon bejött, 8-9 pont simán

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kastil
Na megnéztem ezt a forráskódot, szerintem valami kurva jó volt, egy percét sem untam - viszont a vége szerintem egy kicsit el van baszva. ettõl függetlenül legalább 8 pont

PetruZ
Paul (2011): A Pegg - Frost duó újabb agymenése, bár nem olyan jó, mint a korábbiak. Most angol geek-ek, akik Amerikában vannak és a ComicCon-ról indulva be kívánják járni a jelentõsebb UFO-s és filmes helyeket, de közben összefutnak egy meglehetõsen szabadszájú és lezser kis szürke aliennel, akit aztán megpróbálnak hazajuttatni az õket üldözõ kormányügynökök és egyéb alakok elõl. Kicsit E.T., kicsit Fanboys, kicsit Race to Witch Mountain, de úgy igazából nem valami hasfalszaggató történet, bár néhol lehet rajta nevetni. Fõleg Paul, az alien vicces a szövegeivel, meg a viselkedésével, a geek filmes kikacsintások viszont többnyire nem sikerültek. Mondjuk 6/10. Lehetett volna 7, de ahhoz egyben kellett volna megnézni, az viszont nem sikerült, az elsõ fél óra elég uncsi, a többi meg nagyon kiszámítható... Hiányoltam a végérõl is valami visszatérõs poént.

The Brest Fortress (2010): 1941 júniusában a szovjeteknél nagyon kevesen aggódtak amiatt, hogy a németek megtámadják õket, hiszen szerzõdés garantálta ezt, a támadás így mindenkit váratlanul ért és elsöprõ erejû volt. Azért akadtak kis ellenálló erõk, gócpontok, mint például a határmenti Breszt városát védõ, vizesárokkal körülvett ódivatú erõd. A németek 12 órát szántak a terület elfoglalására és biztosítására, de a mintegy 3500 védõ nyolc napig (illetve elszigetelt pontokon egészen augusztusig (!)) tartotta magát a hatszoros túlerõ ellen, várva a felmentõ sereget - ami sosem érkezett meg, hiszen a német gõzhenger akkor már Minszk felé robogott.
Az erõdben történt eseményeket és a védõk sorsát egy oknyomozó újságíró derítette ki, de Sztálin haláláig nem lehetett kiadni, sem beszélni a történtekrõl. A vár ekkor kapta a "Hero Fortress" címet (egyedüliként a szovjet/orosz történelemben), és a védõk parancsnokait is mind a Szovjetunió Hõse és más érdemjelekkel jutalmazták (sokukat persze csak poszthumusz).
A film jó két órás, szerencsére mentes a szovjet propagandától, és elég drámai, heroikus, és nem full darálás az egész ahhoz, hogy egyhuzamban simán végignézhetõ legyen. Jók az effektek is (oké, mondjuk a repülõknél picit kilóg a CGI-lólab, de simán nézhetõ) és a maszkmesterek is jó munkát végeztek a sok-sok csúnya sérülés és hulla kikészítésén. 😊 7/10
A mátrixban is ilyen volt 😊

Szerintem csak unalomból vagy baráti szívességbõl vállal el ilyen szarokat, mert ilyen filmekért nem szakít le milliókat, az tuti. Én a nézése közben azon gondolkoztam, hogy a való életben is fogyatékos lenne Keanu, mert a filmben nekem úgy tûnt, hogy az. Mármint nem a karakter, hanem õ. Lehet csak beleképzeltem, de a színjátéka olyan mintha valami robot lenne. Ezt már az elõzetesbõl is lehet látni. <#nevetes1> Egyszer azért nézhetõ a film.
Henry's crime

Szerintem nem volt rossz,csak a vége nagyon semmilyen lett.A közepe kissé unalmas volt,de az alap story nem volt rossz.Sokkal jobbat is kilehetett volna hozni belõle. Keanu Reeves csodálkozom elvállal ilyen filmeket,gondolom kénytelen...

6/10

precision
X-Men: First Class

Jóféle múvi. Csak az volt a gondom, hogy picit gyors volt a tempó, ami általában fordítva szokott lenni ilyen "nulladik" részes superhero filmeknél. Pl a Pókember 1. -ben is sokat tököl Peter Parker, lemegy a film kb 2/3 -ada. Ezzel szemben itt órák leforgása alatt lesz az átlag kölykökbõl jelmezes szuperhõs 😊

Ezen kívül vagy ezzel együtt is jó a film, Kevin Bacon is jól hozta a gonoszt szerintem 😊

8/10

Bazinga!

A negyedik

Hát ez szerintem nagyon gyenge volt.Michael Bay hogy adhatta hozzá a nevét??! Unalmas,érdektelen,kidolgozatlan karakterek,gyenge forgatókönyv,a megvalósítás is béna volt.Izgalmas sem volt :S

3/10

A Trick'r Treat a Carpenter-féle Halloween óta a legjobb halloween tematikájú horror(vígjáték).

http://videodrome.freeblog.hu/

Rash87
Én még feliratosan láttam,hát nem tudtam végignézni 😊

Glory, Glory Man. United!

De az öreg tata kurva nagy arc.
zaki
nekem az utóbbi idõk egyik legrosszabb filmélménye volt. borzalmas film, nagyon nem jött be :S

<#eljen>
Tyler1
nem tudom, nekem Ben-Hur története soha nem jött be, a Heston-os változat pedig már kényelmetlenül valláscentrikus lett, ettõl függetlenül még bõ 50 év távlatából is rendkívül látványos film, sõt talán azóta sem sikerült látványosabb történelmi filmet készíteni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kijöttek az elsõ Green lantern kritikák és nagyon lehúzóak:S Remélem jól fog hozni,nagyon akarnám szeretni 😊

wesker24
Predator 1 Örök klasszikus Schwarzival !
Most néztem meg sokadszorra az egyik kedvenc filmemet:
http://www.imdb.com/title
/tt0093773/

Ragadozó 1987

10/10 ebben a mûfajban.
Így van, személyfüggõ. A Mátrix szintén nem fogott meg, a Gyûrûk urát viszont szerettem.
Szerintem ez teljesen szubjektív.Nekem a kedvenc filmek közé került,engem nagyon megfogott. Kb olyan volt nekem mint a Mátrix,vagy a Gyûrûk Ura.

Sok helyen olvasom én is, hogy mestermû az Inception. Nekem abszolút nem jött be ez a film, a témaválasztás nem tetszett, annyira életszerûtlen és idegen volt számomra ez az álomvilágban játszódó történet, hogy kicsit nyûgnek éreztem a film végignézését. El kell ismerni igényes munka, de sokan nem vették az adást, nekem egyszerûen a témájával volt gondom. Kb olyan ez, mint egy balettfilmet se tudnék soha megnézni, attól még elismerem.
A Trick 'r Treat szerintem nem volt olyan rossz,tetszett a történet vezetés.

A következõ három nap

Jó volt! Nagyon is!Russell Crowe mostanában tudja mit vállaljon el.Jól állt neki ez a családszeretõ,apa szerep.Õ az új Michael Scofield.😊Engem teljesen lekötött,jó szórakozás volt.Egy percét sem untam.

7/10

wesker24
a Feast 1 nagyon is nézhetõ volt de a Feast 2 és 3 már egy hulladék volt !
Davidus
3 horror

Feast 3/10
Trick 'r Treat 5/10
Dagon 5/10

a Feastet aki nem látta az ne is erõltesse. a másik 2 nézhetõ

V9ykn8_TZL0

Tatyla
Val Kilmer szép nagyfejû majom lett 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

valószínûleg azért, mert nem tudsz örményül
Szabi84
Errõl eddig miért nem hallottam? O_O

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SUPER 8

Amennyiben elõ tudod csalogatni magadból a benned lakozó 10-12 éves gyermeket, akkor ez a film egy csoda. Amúgy meg egy izgi rémfilm.
desigo
mostanában látott filmek

Tangled - vicces,jól kidolgozott szórakoztató mese 7/10
Gulliver's Travels - egyszer nézhetõ sok helyen erõltetett,szánalmas 4/10
Journey to the Center of the Earth - Az eleje tûrhetõ de a föld alatti rész nagyon gagyi 3/10
Fast Five - meglepõen gyorsan eltelt a 130 perc,fizikai butaságokat nem nézve nagyon jó lett 8/10
Four Lions - ezt még emészteni kell de mindenképp komikus volt 7/10
az egy jól megcsinált film, de azért egy idõ után unalmas. Meg én nem szeretem az ilyen nagy ívû filmeposzokat.
MrSpock
Ekkora hülyeségeken vitázni: Ben Hur volt a legjobb film és kész! Ennyi,lehet itt Trójázni meg Mennyeizni. 1X láttam minkettõ filmet..sõt a bõvitett újravágottat is elég volt. A Júdeait meg sokszor,nagyon sokszor,és ha tv-ben is megy,mindig ott ragadok mert egyszerûen egy igazán jó film!😊

Go Jeff Go!!!!

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

max 7/10 A látványjeleneteknek semmi szerepük nem volt a cselekmény szempontjából, hanem csak öncélúan be voltak sorozva a filmkockák közé. És a sztori sem volt olyan nagyon elmés.
tommygear
<#idiota><#idiota>
Csak hagy ne én legyek a bilihajú kövér gyerek XD

tommygear
Tyler1
ok, pápá<#wave>

Leállíthatnád magad,senki sem kíváncsi a hülyeségeidre. Bann pls..😄 Mennyél nézzél Alekosz showt, meg egy illemkurzus sem ártana 😊

Tyler1
jézusom. inkább ne erõlködj, mert így is elég mélyen vagy a baromságaiddal 😊
elég volt a sima verzió, köszönöm. de meséld el a barátaidnak, hogy te láttad a bõvítettet, és az egy tök más film volt, mint amit az emberek 90%-a látott. pá

Inception /Eredet/

A történet teljesen követhetõ volt,nem is értem miért hepáltak miatta sokan.Christopher Nolan már teljes bizalmat nyert nálam,akár látatlanban is.Dicaprio hatalmasat alakít benne,ahogy Joseph Gordon-Levitt és Tom Hardy is. Egy izgalmas,álom az egész film.Ha az ember kitud kapcsolni egy kis idõre értékelni fogja filmet kellõ mértékben. A zenéje pedig lenyûgözõ,olyan hatást képez hozni a filmhez,ami ledöbbent. Teljes mértékben mestermunka ez a film!

10/10

😄 vicces vagy. Nem az én véleményem hanem a rendezõé,hogy az egész film más. Nem az a pöcs aki nem látta,hanem aki nem látta, és hajtogatja hogy szar.😄 Csak magadat járatod le,akkora hülyeségeket beszélsz.

Tyler1
jó akkor nem láttam, örüljél, hogy te láttad az évszázad legmonumentálisabb történelmi filmjét bõvítve, mert aki nem azt nézte meg, az egy tudatlan pöcs<#taps>

és így van, ez az én véleményem, nem próbálok meggyõzni senkit, ellenben veled, aki böszmeséget hajtogatva próbálja elhitetni, hogy a bõvített verzió egy tök más film. inkább aludj egyet, mert szerintem megsütött a nap.

Az egész film újravan vágva.Szóval nem is láttad a filmet és úgy mondasz róla véleményt.Veled van a baj,nem a filmmel :S Attól,hogy van egy véleményed, még nem biztos hogy úgy is van.45 perccel hosszabb nem 1-2jelenetet magyaráz meg..De tudatlan embernek lehet magyarázni...

Tyler1
tök mind1, mert ez a film már az alapoknál elbukik, ezt nem fogja újra alapozni a bõvített változat, max 1-2 részt megmagyaráz, és talán nem lesz totál szétszórt a film, de ez a jótól még bõvítve is messze állna nekem.

A bõvítettet láttad? mert ha nem akkor nem is láttad a filmet...

Tyler1
Trója 8/10

messze komolyabb, izgalmasabb, és látványosabb, mint Scott Gladiátor 2-je.

trója 10/5
Trója? 10/8, Wolfgang Petersen nagyszabású és élvezetes meséje
Mennyei Királyság 10/4, Ridley Scott egyik leggyengébb filmje, néhány erõs jelenettel.

nem egy kategória a kettõ 😉