1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • daver88
    Mr. Nobody (2009)

Hűűű, hát nehéz mit írni erről a filmről, elképesztően összetett (művészi?) alkotás.
    A film tulajdonképpen arról szól, hogy egy-egy döntés hogyan befolyásolhatja életünket...De azért ennél jóval összetettebb az egész..
    2092-ben az utolsó halandó ember, Nemo Nobody élete játszódik le a filmben..119 évesen próbál visszaemlékezni élete olyan sorsdöntő momentumaira, amik meghatározták élete további folytatását. Namármost a még fiatal Nemo-nak volt egy képessége, néha előre látta a jövőt. És itt jön egy ellentét is a filmben: nem tudhatjuk, hogy valóban azt a múltat látjuk az "öregember" visszaemlékezése alapján, mint ami tényleg megtörtént, vagy pedig azt, amit még kisgyerekként látni szeretett volna...És erre a rendezés is rátesz egy lapáttal, hogy még jobban összekeveredjünk, ugyanis néha 3 párhuzamos szálon is folynak az alternatív végkimenetek egy-egy döntés után.
    A végkifejlet szintén nem egyértelmű, valóban megtörtént?? Vagy csak fikció?? Én nem tudtam eldönteni.

Szóval rendkívül bonyolult, nagyok sok részt még mindig nem értek, de aki látta már, szerintem hasonló véleményen van...Elgondolkodtató film, egy kis scifi, kis romantika, de legfőképpen dráma...kőkemény dráma..8/10