1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Cloud Atlas

Fogj egy nagy edényt, dobálj bele mindenféle alapanyagot amit a tescoban meg lehet venni, gyújtsd meg alatt a tűzhelyet, és lassan kevergesd majdnem 3 óráig... és reménykedj, hogy a végeredmény fogyasztható lesz.

Félig meddig nézhető a film. Biztos velem van a gond, de én azt a filmet szeretem, ahol a sztori és a jellemek fejlődése késztet arra, hogy én saját magamban vonjak le következtetéseket és jöjjek rá nagy igazságokra, a film megtekintése után. Ezzel szemben ez a film az arcodba dobál majdnem randomszerűen olyan agyoncsépelt eszméket, hogy a szerelem örök, a rasszizmus gáz, a homoszexualitást el kell fogadni, az öregeket tisztelni kell, az ember gyarló, de van még remény, van még jóság egyesekben...stb. stb... lehetne sorolni napestig.

Az eleje nagyon el van nyújtva, nincs is klasszikus kezdés, egyből bele a lecsóba és random időközönként ugrálunk egyik idősíkból a másikba (pl. a múltban bezáródik az ajtó, snitt, ugrás a jövőbe ahol éppen bezáródik egy ajtó).

Érződik rajta, hogy a Wachowskiék csinálták, rengeteg átvett elem van a Matrixból és még számtalan egyéb filmből ("Smith ügynök" is előkerül és még a szerepe is kisértetiesen hasonló a Matrixos szerepéhez).

Szerintem nagyon sok embernek fog tetszeni a film, de én nagyon sokat unatkoztam rajta. Lehet egy újranézés után javulna a véleményem róla, de valahogy nem érzek rá késztetést, hogy újra megnézzem.

6/10