1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Calver
    na tömbösítsünk egyet

End of Watch - 4/10
    egyszerűbb lett volna, ha a kedves készítők előtt felállítunk egy falka kishekust letolt nadrággal, és ők jó mélyen benyalnak.

Blitz - 6/10
    n+1 Statham keménykedés, viszonylag hihetően, egyszer bőven vállalható. Aidan Gillen-t meg vicces volt ebben a szerepben látni.

Safe - 5/10
    n+2 Statham keménykedés, kevésbé hihetően. akciófilmnek elmegy, de a "csöves kinyír mindenkit" dolog kicsit komikus.

Fracture - 6.5/10
    kifejezetten szórakoztató krimi/thriller. Hopkins jó (hol nem?), Gosling is kifejezetten kellemes, főleg a [nem nevezzük meg, mert flamewar lesz belőle (2011)] után, kellően csavaros és okos sztori, bejött.

It's Kind of a Funny Story - 8/10
    na ez veszettül jó volt. feelgood filmecske, tele abszolút de szerethető és szórakoztató karakterekkel, kurvajó színészi játékkal (Zach Galifianakis komoly szerepben, és zseniális!), és ami végképp kurvajó: Scrubs-ra emlékeztető "álomjelenetekkel". baromi élvezetes film, mindenkinek ajánlom.
    negatívum ellenben, h könyvfeldolgozás (nem olvastam eredetijét), és baromira látszik rajta, konkrétan a film közepénél rájöttem h az, mert jó pár szál csak lóg a levegőben... erősen ráfért volna még egy fél óra ezeket elvarrni és befejezni, de így is egy viszonylag kerek egészet alkot, és kiváló szórakozás. Emma Roberts meg imádnivaló.

The Winning Season - 6/10
    "Emma Roberts jó színésznő (legalábbis napjaink faarcú idiótáihoz képest, khmm Jennifer Lawrance)" projekt második része, feelgood akar lenni, egy megnézést megér, semmi különösebb kivetnivaló nincs benne. ellenben a stúdiónak gratulálni szeretnék, h ezt így kidobták, az egész film olyan, mintha egy fos zöld filter lenne rajta, fél órát szenvedtem ffdshow-al mire színegyensúlyt úgy-ahogy helyrelőttem.

The Art of Getting By - 3/10
    hogyan gyűlöltessük meg magunkat a nézővel? nézzük... kezdjünk egy viszonylag atipikusnak tűnő romantikus komédiával, amiről kiderül idővel, h ennél durvább kliséhalmaz nem is lehetne, dobjunk hozzá pár alapból szórakoztatónak tűnő karaktert, majd változtassuk a film alatt őket komplett idiótákká, és az egész alá rakjunk olyan zenei betéteket, amiért alsó hangon is faszkorbács járna. gratulálok Gavin Wiesen, felkerült a neved a "bottal sem piszkálom meg a szemét filmjeidet" lista élére, közvetlenül Olivier Megaton (Columbiana) fölé, ami azért teljesítmény. de hogy pozitívumot is említsek: a színészi játékok rendben voltak, kár h szarból kellett dolgozniuk.

Safety Not Guaranteed - 6/10
    minden szinten rendben van, Aubrey Plaza imádnivaló, de annyira nincs benne semmi kiemelkedő, hogy az ijesztő. egy megnézést viszont simán megér.

Looper - 5.5/10
    ez így kevés volt. lehet, h mert többet vártam (attól a párostól aki a 9/10-es Brick-et szállította? jó hogy.), lehet, h csak a világleírás és a háttérben működő dolgok magyarázatának hiánya csípte a szemem, tippem sincs, de közel sem volt olyan szórakoztató, mint szerettem volna.

Cockneys vs Zombies - 5/10
    abszolút de közepes, már már ijesztően. rég láttam *ennyire* közepes filmet. viszont az akcentusok előtt emelem kalapom, rég volt h valamit magyar felirattal néztem (angol hiányában), mert egy büdös mukkot nem értettem a szereplők szövegeiből.

és mivel még nem haladja meg az egy oldalt várhatóan hsz-em, beszállok #71775-ben elkezdett top5-be is:

1. Grosse Pointe Blank (magyarra ferdítve Otthon, véres otthon, ez magában megér 50 korbácsütést)
    2. Weirdsville
    3. Az ifjú Frankenstein (Young Frankenstein)
    4. Született Gyilkosok (Natural Born Killers)
    5. legyen mondjuk Amerikai szépség (American Beauty)

említésre méltó még: Way of the Gun (magyar címe minimum 200 korbácsütést ér), Burn After Reading (Égető bizonyíték), Blazing Saddles (Fényes Nyergek), Observe and Report, Clerks (Shop-Stop), Being John Malkovich, Lock, Stock & Two Smoking Barrels (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső), és még egy rakás dolog biztosan ami az istennek sem jut eszembe.