[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sunrider924 #71801 Megmondom oszinten en veletlenul bukkantam ra egy hivatkozasban. Kedvenc szineszem az uj Donnie yen, a SPL nagyon bejott, unalmamban imdb hozzaszolasokat olvasgattam a filmrol es ott volt hogy "famous alley fight". Hat teny, hogy azzal a zenevel(Store the sun) az a jelenet nagyon megmaradt a fejemben, de ilyen tehnikai hatteret, hogy egyetlen vagatlan jelentsor en nem ismertem, amig valaki ki nem vesezte, es ott volt a kereszthivatkozas az Ajeossi keses jelenetehez. Na akkor azt is meg kell nezni, hat nem bantam meg, utos volt az is.
Ami mindket filmben tetszett, hogy zsigeri szinten hat, siman a fohos helyebe tudtam kepzelni magam, hogy ennyi baszakodas utan akkor en most szinten durvan odacsapnek.
Ahol nem tudtam egyeterteni/kovetni a fohos donteseit az a Dragon(2011)- ez is Donnie Yen film. Nagyon szokatlan(az egesz film) es nagyon durva a vege, szerintem.