1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Jó kis vita lett itt generálva,és persze tudom,ezt általában élvezi is aki idítja. :)
    Főleg ha olyan filmeket fikáz le valaki,amely valamilyen szinten elismert.
    Az egy dolog,hogy valakinek nem jön be egyfajta történet,stílus,vagy nem mozgat meg semmit belül,semmi gond. Nekem is van számtalan ilyen alkotás,legyen ah harry potter,bár ott az Azkabani fogoly még tetszett is. De összességében nem jött be,DE!! Elismerem,hogy a könyv nagy hatással volt sok emberre,és szerették,a filmek is elég jó látványvilággal rendelkeztek,tehát volt benne muníció,és munka. A Gyűrűk ura triológia is hasonló nagyszabású. Én nekem nagy kedvencem,persze kitartás kell hozzá,hogy végigülje az ember mindhárom részt. De rendesen vászonra vitték azt a világot,és már ezért is nagy köszönet,és elismerés. Itt jön alényeg az én részemről,hogy azok az igazán rossz,vagy ahogy néiesen SZAR filmek,amiben sem történet,sem kivitelezés,és a színészi játék szikrája sem található meg. Találhatunk bőven ezekből,de néha még agyhalott állapotban nézhetőek. Véleményeket lehet ütköztetni,hisz szólás szabadság van,csak kezeljük már helyén a dolgokat. Főleg annak tudatában,hogy akkor leírják itt top 5 filmeket sokan,persze pont az nem aki fikázik ezerrel. Mentegetve,hogy senki nem értette miről is van szó,mert itt mindenki síkhülye. És most el lehetne kezdeni hogy ez is szar,az is szar,normális vagy? Ez a Top 5 filmed? Na mindegy is,ez teljesen parttalan vitát szül.Trolloknak is kell néha enni valamit,mert kihalnak! :)