[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
de figyu már, ha szembeállítod az X igényeit kielégítő filmet az X-el, akkor 0 = 0 lesz az egyenleted nem?
ebből csak azt lehet leszűrni hogy a népnek ilyen filmre van igénye manapság - az megint más hogy maga a film mit is képvisel.
nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedőbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idővel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.
amúgy nolan vitathatatlan hogy tehetséges rendező, kedvenc filmem mai napig a memento tőle, de pont ez az, tud ő jobbat is...
inceptiont is pl moziban láttam, így évekkel később nem maradt meg bennem annyira maga a film.
nyilván ahhoz is kell kunszt, hogy ennyi cselekményt betudott sűríteni röpke pár órába, de be kell látnod hogy emiatt valakiben még maradt hiányérzet azért, és voltak benne logikátlanságok.
szóval az imdb-s skála pont annyira mérvadó mint valami batman találkozón kérdezgetni a fanboyokat (nyilván amit nem szeretsz film nem kajtatod az oldalon és nem pontozgatod lefele), ez megis látszik most itt hogy egy úgymond "semleges" filmes topikban eléggé megy a vita erről.
én örülök azoknak is akik 10/10-nek és ehhez közelinek találják a filmet, de rám sem volt olyan hatással, és tényleg Blasta pl. tök logikus érveket hozott a filmmel kapcsolatban amiért lepontozta, és azokat a hibákat sem nagyítóval kell keresni.
ez van, nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk, más benyomások érnek az életben, más fog meg minket, más kell a katarzishoz is.