1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Btw: egyszer lattam moziban a TDKR-t, akkor 7 pontra ertekeltem es azota vartam a HDRip-et, hogy itthon, nyugiban, ujra megnezzem, helyretegyem a dolgokat, kitisztuljon minden sztorivonal, de basszus, mar mesodjara hagyom felbe, annyira lassu, erdektelen, kalapszar az egesz.
    Szoval modositom a pontozasom, mert ez kurva messze van egy 7 pontos filmtol:

TDKR: 4/10
    (Bane bena fogonosznak, mert semmit nem latni az arcabol, Bruce/Batman egy impotens csokker, akciojelenetek gyengek, a film maga pedig vontatott, a sztorivonal sok resze total erdektelen illetve nonszensz, gondolok itt a Gotham nagy reszenek hetekre/honapokra torteno total elzarasara, a rendorseg mint elmebeteg balfaszok gyulekezete modjara mukodik (kuldjunk be mindenkit a csatornakba, de MINDEN EGYES RENDORT, LOL), nem letezik nemzeti garda/seal/swat/delta/stb. akik Bane-hez hasonlo terroristak elharitasara vannak kikepezve...)