Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legszarabb filmek között fog szerepelni, amit idáig láttam, már az az 54 perc, amit elcsesztem rá az életembõl, mert kinyomtam.
Értékelhetetlen gagyi/10
What about the forests?
fry day fry day sálálálláláá
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egébként sem fekszik ez a fajta humor, mert elnézést de ez egy paródia volt, egy pillanatig sem szabad komolyan venni arról nem is beszélve hogy a sztori egy az egyben ghost rider, és Nicolas Cage valami ûber szar volt... Nem is illett az egész film hangulatához, eljátszotta a nagy don huant aki mindenkit megdughat és közben meg hogy nézett már ki azzal a félig szõke hosszú hajjal, echte mint valami csöves aleksoz utánzat...
A végén meg a koponyás jelenet, nah azon már sírtam az annyira borzalmas volt, meg úgy az egész film kiszámítható, szar CGI a zenék sok helyen hiába lennének jók túl hangosan az elõzõ és a következõ jelenettõl totál elütve robbannak be, mint egy zenés filmben, mintha valami indiai szupermozit néznél.
fry day fry day sálálálláláá
Hûha. Az ötlet jó volt, bár (ki hitte volna) ez sem eredeti. Jól is indul a dolog, de a kidolgozatlanság hamar meghozza gyümölcsét, befullad, mint az olajéhes láncfûrész. A kicsit abszurd, és már-már Crank-be illõ bonyodalom után, a legbutább befejezést választották, amivel hitelét vesztette az egész film...nálam. Merthogy a kritikák azért viszonylag jó filmnek mondják, hát embere válogatja ki hogyan kapja el a fonalat.
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ami ért is valamit a mai mozizáson az az elején a Transformers 3 3D Trailer Extra jelenetekkel, nah az lezúzta az arcom....keményen....😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sokan dicsérték ezért gondoltam megér egy mozit.
Az elõzõ részek is tetszettek, de a legutolsó kivételével elég bárgyú filmek voltak.
De ez... szuper akciók, egy kis modern warfare, kocsikat ahogy kell szarrátörték, Vin Diesel vs Rock bunyó, öröm volt nézni, Rock gyereknek akkora háta volt külön vászonra kellett vetíteni.
A többi szereplõ is passzolt, TÉNYLEG vicces beszólásokkal, angolul kíváncsi leszek mennyire lesz humoros, így magyarul nagyon jó volt, a fura szinkron ellenére is. A zene, tökéletes fõleg a a végszó zene.
Nagyon jó hangulata volt a filmnek, nálam 10/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Murva jó volt. Tök le voltam lombozva, fáradt voltam és indiszponált, de ez a film felrázott. Van egy hangulata, nem próbálja magát túl komolyan venni, igazi jó kis bosszúállós/misztikus egyveleg. Néha leül kicsit, néha gagyik az effektek, de a zenék/kocsik/fegyók kárpótolnak mindenért. Na meg azok a fejek... Kész! Mosmá jól vagyok, fülig ér a szám! Az Accountant egy kész beszarás, a színész is, de a szerepe is, de a seriff, a pincérnõk, a zsaruk mind-mind jól el vannak találva. Szal. nagyon jók a mellékszereplõk is. Ha kicsit pörgõsebb lett volna, akkor az év filmje lenne a kategóriájában (nálam). A már nem csinálnak ilyen jó kis roadmoviekat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Itt a kép és itt a link is. Am másik topicban itt az SG-n, lehet elkeveredtél.
http://www.facebook.com/LGMagyarorszag
A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
Nekem nagyon bejött annak ellenére hogy ez teljesen angol humor. A film elején nem gondoltam hogy ilyen típusú lesz a story. Elég érdekes,durván kifigurázza a nõket, de ez nem baj😊 Én a saját társaságot ugyan ilyennek képzelném el ilyen esetben. Bent a kocsmában bepiálva utána meg golfütõkkel meg vízipisztolyokkal a zombi nõk ellen😄
Mindenkinek ajánlom aki csak egy kicsit is szereti a zombis-vígjátékokat illetve az angol humort.
Az Ötödik sebességet is megnéztem, de ahhoz csak annyit fûznék hozzá hogy hozza a szokásosat! Jó száguldások, hihetetlen ugratások illetve manõverek. Meg a lehetetlen küldetés amit megvalósítanak...😊 Ettõl független jó volt.
OFF: Múltkor volt itt valami játék hogy ki kellett találni milyen filmbõl van az adott karakter a képen! Nem tudjátok mi volt a linkje?
Tetszett, bár picit túl hosszú volt és volt benne helyenként kis üresjárat, de ezekkel együtt izgalmas filmet kaptam😊 Denzel Washington és Russel Crow nagyon eltalálták a szerepet😊 (ahogy szokták😄)
A vége nagyon ütött😄
7,5/10
Terhes társaság
Sokan a másnaposokkal hasonlítják össze... nekem ez jobban tetszett😊 Néha már én is megnyúztam volna a faszit, annyira idegesítõ volt😄 Jópofa könnyed kis vígjáték, ajánalni tudom mindenkinek😊
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nagyon jó volt 😮
9/10
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Habár még nem néztem végig, de írok róla, mert egy darabig nem is fogom, mert tanulok... Szóval, állat király! 😄 Horror vígjáték szerûség, illetve horror, csak van benne jó pár poén. 😄 1-2 résznél hangosan felnevettem, pedig ez nem sûrû! 😄 És nincs annyira tele a szokásos klisékkel, mert olyan részeknél ijesztenek meg, ahol nem számítasz rá. Konkrétan az egyik ijesztésnél leállt a szívem, és ezt most a kórházból írom. Kb a 2/3-ánál tartok, de nem valószínû hogy nagyon le tudják rontani a végére, úgyhogy:
8/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spy Game, igaz nem olyan nagy film, de akkor is egymondatban említeni az Ellenséges területtel, ami majdnem hogy egy B kategoriás hulladék?? Robert Redford Bradd Pitt közel nincs egy szinten Owen Wilsonnal még egy ilyen nem csúcs kémfilmben sem 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem volt szerintem rossz.Egy kis költségvetésû filmecske Sean Beannel. Jól áll neki ez a Boromires szerep meg most a Trónok harcában is.Hasonló karaktert játszik de ez tényleg jól áll neki. A történet elég egyszerû,de érdekes,a végére eléggé lelassul,a végét meg nem is értettem vagy értettem de nem tudom minek kellett belerakni azt. 😊
Egynek elment.
olyan 6/10
Alapsztori tetszett, de a 2 órás film fele bevezetés volt, ami utána következett, az meg már kicsit sem kötött le.
4/10
A mexikói
Vicces is, meg nem is, izgi is, meg nem is, vontatott is, meg nem is. Unalomûzõnek tökéletes.
7,5/10
Kémjátszma
Vártam egy kicsit Ellenséges területhez hasonló kémkedõs akciózást, de itt csak Redford bácsi kevergette a szálakat, viszonylag unalmas módon.
5/10
Ocean's Eleven
Kétségtelenül a legjobb rész, igazából extra nincs benne, lekötött, szórakoztatott, ennyi. 7/10
Ocean's Twelve
Unalmas, ötletszegény, humormentes folytatás, semmitmondó történettel, aminek a csattanója az, hogy az egész 2 órás játékidõ feleslegessé válik. 4,5/10
Ocean's Thirteen
Itt már próbáltak az elsõ rész struktúrájához visszakanyarodni, ez a próbálkozás azonban kissé vérszegényebbre sikerült, viszont semmi esetre sem rossz. 6/10
Ez az alapmû eddig még kimaradt. Bizony ez baromi jó volt. Lehetett volna két órás is, hogy jobban elmélyítsék a karaktereket meg a két táborra szakadást.
8/10
Mother's day (2010)
Egy szolid házavató bulira törnek rá a szadista bankrablók, hogy terrorizáljanak. Remek feszültség és izgalom követi végig a filmet, amire a meglepõen jó zene is rátesz egy lapáttal.
8/10
Catfish (2010)
Áldokumentarista cucc. Ennyit tudtam róla, meg hogy valamennyiben a netrõl szól. Csalódás volt eléggé. Az eleje unalmas, sokszor elvesztettem az érdeklõdésem, majdnem ki is nyomtam. Aztán jött az a fordulat, ami már felkeltette az érdeklõdésem, de vártam vártam hogy kihoznak belõle valami többet is, de aztán láttam, mindjárt vége a filmnek... szal én ebbõl mást vártam....
3/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
1408 c. filmet most néztem meg. Szerintem nagyon jó film, fordulatos, néhol azt se tudtam mi van.😊 Elején van benne egy baki, de szerintem
10/10 így is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egész szórakoztató volt, néha már mosolyogtam is rajta. Mondjuk nekem az ilyen kivénhedt keményfiúk/lányok utoljára megmutatják sztorik bejönnek... 😄
Túlvagyok rajta én is. Tetszett hogy a kliséhegyes n+1 tuactiflm forgatóköbyvét állították fejre és egy nagyon szórakoztató filmet hoztak össze. A két fõszereplõ nagyon adta😊 a lényeges poénok is marha jók voltak.
8/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
-Igen
-Igen
-Igen
Hát én még szerencsére nem 😄 😄
Többek magas pontszámának köszönhetõen én is belevágtam. Nem bántam meg, vége kicsit érdekesre sikerült, de az elsõ 70 perc kárpótolt érte. 7/10
Mondjuk 4/10 pár jó beszólásért, Ron Perlman-ért, és a maszkmesterek munkájáért, ritka ocsmányra tudták kihozni a járvány tüneteit.
http://tv2.hu/anagyduett/video/kinos-meztelen-rajongo-akarta-leteperni-sp-t
Szóval tényleg remek lett. <#vigyor>#vigyor><#taps>#taps> A credites poénok meg nagyon ütnek mindig, a nép már megy kifele, aztán hoppá, menet közben jön még egy meglepetés <#mf1>#mf1> Nem mai darab, de nekem talán legjobban ezekbõl a megoldásokból az tetszett, mikor a Holtak hajnalában belerakták a stáblistába a sztori végét, akkor is nézhettek nagyokat a hazafelé indulók <#eplus2>#eplus2>
Jó egy-egy olyan film, ami felér a régi klasszikusok szintjére, és emlékezetes marad hosszú távon - manapság már kevés mondhatja el ezt magáról.
Újabb dél-koreai háborús dráma, a koreai háború egy számunkra ismeretlen epizódjáról. 1950 nyár végére az északiak már majdnem a tengerbe hajították a délieket és a szövetségeseket, és az egyik döntõ csatára a Nakdong folyó mellett került sor. A front egy félreesõ része egy Pohang nevû kisváros elhagyatott, külvidéki lányiskolája volt, ahol 71 fõiskolai, egyetemi önkéntes teljesített szolgálatot. A déliek a döntõ csatát a folyónál várták, az északiak is oda összpontosították az erõiket, de egy speciális rohamegység Pohang elfoglalását kapta feladatul. A 71 fiatalember (közülük csak hárman vettek részt ütközetben korábban) puskákkal és házi készítésû robbanóeszközökkel 11 órán át tartotta fel a többszörös túlerõben lévõ, tankokkal támogatott északiakat, míg megérkezett az erõsítés.
Nem volt rossz, a csatajelenetek szokásos módon ultrarealisztikusak (és persze kicsit túlheroizáltak), a köztes drámai rész viszont kevésbé érdekes, a nõvérrel kapcsolatos dolgok, vagy a börtönbõl önkéntesnek jelentkezõ trió és a frissiben kapitánnyá kinevezett srác konfliktusa elég gyengécske, meg úgy általában se sok érdekes történik, de az elején a 10-15 perc, meg a végén az a kb. fél óra mindenért kárpótol. 7/10