[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #71542 The Twilight Saga: Breaking Down Part 2 / Alkonyat: Hajnalhasadás - 2
Az Alkonyat utolsó részét, a Hajnalhasadást a pénzéhes producerek kettévágták - én ennek kevésbé örültem, de a rajongók nyilván tapsikoltak. A befejezés első részéről tavaly ősszel így írtam: "Csak Alkonyat-rajongóknak - mindenki más messzire kerülje. 10/1". És még azt is hozzátettem, hogy talán a legrosszabb eddigi, általam moziban látott film volt.
A befejezés második részére emiatt úgy ültem be, hogy annyira rossz már csak nem lehet, mint az előd volt, a végső lezárásra csak összekapja magát a stáb. Szerencsére így is történt, és bár agyzsibbasztásból itt is kijutott rendesen, a film második fele már nem volt olyan rossz. Ugyanis kapunk egy csatát, aminél ugyan szintén sok helyen kilóg a lóláb, mégis élveztem. A két főszereplő ezúttal is teljesen érdektelen - inkább a további karaktereket figyeltem, volt egy-két jó arc.
Nagyon remélem, hogy az írónő nem ontja magából a további köteteket, és valóban pontot tett a történet végére. A lezárás szerencsére ezt sejteti.
10/5