[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Total Rekall (2012) - 2,5 (kettő és fél)/10
Akartam nézni és szeretni. Tényleg. Ezért, a Theatrical végug unása után adtam esélyt az Extended-nek is, mert bár mazochista nem vagyok, próbáltam nem indulatból és "elvből csak rossz lehet, ami remake" hozzáállásból véleményt formálni, az első megtekintés alatt/után.
* Lesn flare, bazzeg, lens flare!
Rohadjon meg a rendező/operatőr/vágó, aki azt gondolta, hogy ettől jobb lesz a film. Tévedett/tek! Olyan szinten irritáló volt, hogy kétszer legalább 10 percre abba kellett hagynom a filmet, első alkalommal, mert majdnem fizikai fájdalmat okozott ez a dilettantizmus.
* Világ
Értem én, hogy mi alakult ki a Földön, de az a fajta multikulturalizmusos katyvasz, amit a filmen felvázoltak, nem hogy jól nézett ki, hanem ötlettelenséget sugallt - amit ezeknek a CGI-knek az elkészítésére költöttek, fordították volna inkább jobb színészek válogatására.
Tenyértelefon - wtf?!
Bármilyen üveg felület megjelenítővé alakítható, hanggal - wtf?!
Mi a francnak kell az alagút?! Amit abban a világban annak kiépítésére és fenntartására költöttek, forgatták volna a robotok általi robotgyártásra = Szép új világ.
* Színészek
Az Extended-ben örültem Ethan Hawk-nak (zongorás jelenet, amiben alternatív módon ő szerepel), amúgy meg a film szereposztása... inkább nem sértek meg senkit.
A "rábeszélős" rész nagyon el volt qrva és húzva.
* Lihegések
Ettől mindig is a falnak mentem. Főképp, amikor a lebegő autóban is lihegettt főhősünk szerelme, amikor felveszi... WTF?!
* Zene
Szerencsére, csak egy volt, de falra másztam a dubstep-től. Néhol túl sokat akart a zene, néhol tűrhető volt.
* Kövér nő / testszkenner
Az eredeti verzióban jobb volt. Ott ugye főhősünk volt a nő. Itt nem.
* Fegyverek
Bazzer, egyetlen gránátvető, gránát, rakétavető sincs egy ilyen világban?!
Tényleg igaz, hogy a régi jobb.