[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #71206 heti termés
Sasszem
Bírom az akció-thrillerekt, kémes sztorikat...az ilyen telefonba megmondja valaki, hogy mit csinálj dolgok is bejönnek. DE ez már nekem túl hájtek volt, nem jött be. + sok filmbe ellövik ezt az ikertestvéres dolgot, nem szokott zavarni, de itt valahogy zavart, hogy mekkora mákja van márSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!computernek, hogy annak az egy valakinek aki lezárolta a rendszert és fel tudná oldani, van egy ikertesója
+ 1-2 dolog amit leművelt a "telefonos segítség" már túl hihetetlen volt pl: nagy feszültségű vezetékes rész
+ az ilyen Billy bob ThortonosSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!önfeláldozós, meghalós jelentek is "nevetségesek", mit ér el vele, kicsinál egy dront, ennyi??? hazafiak az amcsik, OK ezzel nincs gond. Eléugrik egy elnöki golyónak vagy hasonló, belefér.
3/10
Hazugságok hálója
Egyszernézős kategória, Sokszor mondják, hogy Leo mekkora színész, én inkább azt mondanám, jó sok filmben játszik és így tud kiemelkedő lenni Tehát ő is jó, de inkább az alapanyag, script jó.. Pl: itt semmit nem tudott hozzátenni a filmhez.
Crowe-nak sokkal hálásabb szerep volt a dagadt leszarom irodai CIA ügynök szerepe.
R. Scott sztem sokadjára szállította ezzel a filmmel is középszert 5/10
Pandorum
Jó sci-fi horror, jó sztorival és csavarral, nem egy Alien kategória de nincs mit szégyenkeznie. Jó dizájn, remek ötletek stb. 6/10
Bárányok hallgatnak
Rég láttam már, belefutottam egy "kölcsönzőben", gondoltam le tudom megint. Klasszikus, bár nekem most valahogy már nem ütött akkorát. Furcsa mert tudom, hogy a filmben nem a nyomozós rész a fontos, nem is így csinálták, hanem a karakterek, párbeszédek stb. DE az a része gyenge volt. De most azért pontozzak le egy filmet, mert az ami???
Mindegy, Hopkins 10/10 , hatalmas a szerep és az alakítás is. Foster se rossz, de Lecter karaktere miatt eltörpül mindenki.
8/10