[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Megneztem vegre a The Amazing Spidermant is, a TDKR és a The Avengers utan mar csak ez maradt hatra az idei nagy kepregeny blockbusterek kozul.
Mivel Master Wayne utan a Pekember a masodik kedvenc superherom, ezert eleg sokat vartam az uj filmtol, ha mar ugy dontott a studio, hogy 10 ev utan reboot.
Pofara ugyan nem estem, de azert egy 10-es skalan kiosztanam neki ugyanazt a 7.5 pontot, amit a Sam Raimi-fele trilogia elso reszenek is.
Ami tetszett az az, hogy a ket foszereplonek vegre tenyleg kolyok arca van, meg ha nem is 17 evesnek neznek ki. Sosem ertettem hogy halivudban miert 30 eves figurakkal jatszatjak a 17-18 eves gimnazista tiniket.
Bar a 17-18 azert kicsit eros ebben a filmben is, mert Emma Stone azert 20-22-nek kinez, a Garfield srac is inkabb 22-23-nak.
Arra is regen rajottek mar halivudban, hogyha egy teljesen hetkoznapi kulseju figuraval jatszatjak el a szuperhost, akkor a kozonseg is konnyebben azonosul a karakterrel.
Azert valljuk be, mar Tobey Maguire sem volt az a klasszikus szepfiu alkat, de Andrew Garfield meg annyira sem. Peter Parker pedig az volt a kepregenyekben, nekem megvolt anno majdnem az elso 100 ithon megjelent szama a Csodalatos Pokembernek.
Mondjuk Tobey legalabb azert tisztessegesen kigyurta magat a szerepre, mig Andrew csak tessek-lassek jelleggel pakolt fel alig nehany kilo izmot. Az arcuk meg olyan amilyen, de teny hogy egyikuk sem az a klasszik szepfiu alkat, mint a kepregenyekben abrazolt Peter Parker.
Azert viszont kurvanagy riszpekt, hogy egy panikbeteg, szorongasos, beszedhibas faszinak (Garfield) kiosztottak egy ilyen szerepet.
En magam is ugyanezektol a betegsegektol szenvedek mar regota, szoval tudom hogy mennyire megneheziti mindez az ember eletet.
Szoval respekt amiert kepesek voltak felnott modon kezelni ezt a dolgot. Itthon a legtobben csak kirohogik az embert es ufonak vagy hulyenek nezik, ha eros szorongasos tunetei vannak.
Szerintem meg a szaros Baratok Koztbe sem kerulne be senki, akinek ilyen betegsegei vannak.
Na mindegy. Emma Stone karaktere aranyos, szeretheto.
Szamomra sokkal szimpatikusabb mint Mary Jane a Raimi-fele filmekben.
Nincsen ilyen suli kurvajabol lett akarmilyen valami felutese Gwen
Stacy figurajanak, hanem egyszeruen kislanyosan aranyos es szep.
Andrew Garfield is szimpatikus egyebkent bar ha valaki bottal utne hogy dontsem el ki a jobb Pokember, Tobey Maguire vagy Andrew, akkor sem tudnek donteni.
Osszessegeben nem volt rossz a film, es ugye lesz folytatas.
Kivancsi vagyok, hogy a kovetkezo filmnek sikerul-e megismetelnie azt, ami Raiminek sikerult a Pokember 2-vel.