1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Panzermeyer
    2001: Űrodüsszeia

Ennek utána kellett néznem, hogy mit is akartak ezzel az egésszel mondani, mert én ebben egy se füle, se farka történetet láttam. A 4 értelmezésből rá tudtam húzni egyet a sztorira, de akkor is csak azt tudom mondani, hogy "aha...". Ennyit már régen nem pörgettem filmbe, mint ebbe. Hosszú-hosszú baromi unalmas képsorok. Fekete képernyő klasszikus zenei aláfestéssel. Űr klasszikus zenei aláfestéssel. Egy pislogást is el tudnak húzni benne 10 percig, vagy klasszikus zenei aláfestéssel, vagy totál csendben. Nem tudom, hogy hogyan tudott valaki ilyet is alkotni, akinek olyan remek filmjei vannak, mint a Dicsőség ösvényei és a Ragyogás. Elképzeltem, ahogy mondjuk Leonardo a maga idejében megfesti a Mona Lisát, majd előrukkol egy Picasso stílusú képpel, és mindenki néz, hogy ez meg mi a @#&?! Csak a művész és nagyon elvont filmek kedvelőinek ajánlanám.

3/10