1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    Hétvégi termés:

Hero (2002)

Már láttam régebben, de kedvet kaptam újra nézni és még mindig az egyik, ha nem a legjobb kínai filmnek tartom. Ultra jó a hangulata, csodás a fényképezés, rendben van a történet. 9/10

Little Big Soldier (2010)
    Jackie megpróbálta megcsinálni a kínai Svejk filmet, többé kevésbé sikerült is neki. Ázsia filmnéző szemmel minden szempontból rendben volt a film, de aki a Jackie féle eksönökért akarja nézni az kerülje el, mert nem sok lényeges akció van benne, mivel ez egy szimpla vígjáték, több-kevesebb moralizálással, és rengeteg énekkel (by Jackie :P).
    7.5/10

Expendables 2 (2012)
    Hát kezdjük ott, hogy nálam már az 1 is a fos-szarral kategória lett hiába raktak bele minden vén akciósztárt, de szerintem a 2 még annál is szarabb lett. (Valszeg nem én vagyok a célközönség, de ez van.) Iszonyú - rossz értelemben vett - nyugdíjas hangulata van, Stallone feketére festett borostája és egyéb szőrzetei nagyon gázos - homofaktor high - volt, Arnie meg öregebbnek néz ki már most mint Clint Eastwood. Lundgrent egyébként simán eltudnám képzelni egy Sin City 2 filmben, mert kinézetre Ő volt az egyik legnagyobb badass csak hát sikerült tök idiótára venni a filmben (pl. köhögős jelenet).

Borzasztó erőltetett poénok, flash-ek (Rambo, Total Recall, I'll back etc..) plusz random bénázások, a csaj nem vmi szép...etc.
    4-5/10