1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Calver
    na tömbösítsünk, ezelőtt "kicsit" felülértékeltem pár cuccot (sokszor 1 ponttal), most próbálom nem ezt tenni... Blasta-féle pontrendszer btw megvan még valakinek?

Shuffle - 6/10

előző tömbösítésből kimaradt, pedig még akkor néztem. nagyon alacsonyköltségvetésű, konkrétan fekete-fehér móka, amit a készítők jó ötletekkel próbáltak pótolni. főszerepben T. J. Thyne, avagy az egyetlen értékelhető legjobb arc Bones-ból, aki hozta magával a fél gárdát és Kristen Bell klónját valahonnan, aki mellesleg imádnivaló.
    sztori nagyvonalakban annyi, h főhősünk mindig az élete különböző szakaszaiban ébred fel, amiből kurvajó dolgokat ki lehetett volna hozni - és az elején sikerült is, később... nem annyira. kár érte, lehetett volna sokkal jobb, viszont a kezdés tényleg ki-be-össze-visszabaszottul jó.

Super - 7.5 8/10

Observe and Report és Kick-Ass szerelemgyereke, és jó. nagyon. és morcos vagyok rá, mert lehetett volna sokkal, de sokkal jobb, ha egy kicsit jobban eltalálják a film tempóját (ezért kérdeztem #70817-ben), mert ott erősen kilóg a lóláb - a film első 2/3-a csigalassú, és módszeresen unalomba hajlik, a vége meg valami elképesztően pörög.
    fekete komédia, Seth Rogen elmebajához hasonlóan a műfaj nagyon sötét spektrumából, elképesztően véres és erőszakos, és nagyon, nagyon, nagyon jó. Rainn Wilson zseniális főszereplőként, Ellen Paige kattant, pszicho karaktere meg imádnivaló, és akurvaéletbe, Született Gyilkosok nem volt ilyen erőszakos. (na jó, de.)
    tl;dr verzió: akinek bejött Observe and Report, ez is tetszeni fog.

Employee of the Month (2004, nem a Dane Cook-os gagyiság!) - 5.5/10

"te maris! van egy jó ötletem egy film fináléjára, miután kipucoltad a wc-t, megírnád az elejét?"
    avagy: zseniális befejezés, előtte közel másfél óra szenvedés. gáz, mert lehetett volna kurvajó is.

The International - 7/10

és mivel három a magyar igazság, még egy film, ahol teljesen elszúrták a ritmusát: első kétharmad lassú, majd a semmiből feltűnik egyik legjobb akciójelenet, amit utóbbi években láttam, és onnantól kezdve kellemes tempóban hömpölyögnek tovább az események - előző kettővel ellentétben simán ki lehetett volna belőle nyírbálni majd fél órát, semmit nem vesztett volna értelméből a film, és sokkal kellemesebb lett volna a történet sodrása.
    maszkmesternek(?) meg gratulálok, rég sikerült bárhol olyan sérülést ábrázolni, amin a szó legszorosabb értelmében nyüszítettem.

Mr. Brooks - 7.5/10

sorozatgyilkosos móka a Dexter "nyomdokain" Kevin Costner és Demi Moore főszereplésével, plusz egy egészen vállalhatóan játszó Dane Cook-al, és mókás. nem írok róla kisregény, az alapszituáció baromira hasonlít Dexter-hez (+15 év), és akinek az sorozat tetszik, valószínűleg ez is fog.

folyt. köv majd ha itt megfejtik a feladványt, már így is kész kisregényt írtam.