Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Hát ML-nek nem sok jó filmje van az is biztos...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dynamic
A 0 és 1 pontos osztályzatokat már alapból nem veszem komolyan.
ja én is mondom ML nagyon jó szokott lenni ,erre uncsi filmet kaptam ...
ha jól emlékszem végig se néztem 😄
sztem egyik legszarabb filmje
Dynamic
Haláli temetés (Death at a Funeral - 2010)

Szereplõk: Martin Lawrence, Chris Rock, Danny Glover, Tracy Morgan, Luke Wilson...
A nevek ne tévesszenek meg senkit. A film igencsak gyenge közepes. Az amúgy vicces szituációk közel sem durrannak akkorát. Fáradt bohóckodás, amin párszor elmosolyodik az ember, de semmi több. Kár érte.
Azt mondják az eredeti 2007-es jobb. Nem tudom, azt nem láttam.

4.5/10
Arnoux
Tudna valaki a 300-hoz hasonló filmet mondani? Ami fontos, hogy látványos csaták legyenek benne, lassításokkal, effektekkel. Nem kell az ókorban játszódnia lehet lõfegyveres is csak látványos legyen.
Én egyet ismerek, Spartacus (sorozat), de azt már végignéztem és szeretnék még ilyen harcokat látni.

gercse
köszi szépen, elõbbit már hozza is a postás 😊, utóbbi még keresés alatt áll

motyodlee
ezzel csak egyetérteni tudok 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

fifi
ennek a brigádnak láttam még két filmjét:
Gengszterek fogadója
Zöld hentesek

mindkettõ fasza, bár a Zöld hentesek még nagyobb atomvillanás néhol, mint az ÁA... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

<#taps>
Szeretem az okos embereket😊 Hogy lebutázott😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

gercse
Ádám Almái
10/10

Soha nem láttam még ilyen filmet, pedig néztem már Gus Van Sant meg Lynch filmeket, de ez más volt,
ami pedig a legfurább volt, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmem, pedig sok minden nem történt benne, de annál meghökkentõbb volt, lehet ezért figyeltem annyira, hogy vajon mi fog történni a következõ pillanatban, nem lehetett elõre látni semmit.

amiket hallottam róla és láttam már jár neki 5 pont
de én 10/8ra saccolom de majd kiderül jól gondolom-e
zaki
1 pont, szóval egyenlõ a cool tv-n éjjel látható zs kategóriás horror filmekkel, aha.
bárcsak ilyen filmek lennének az én életem legrosszabb filmélményei.
a filmet nem láttam még, de kizártnak tartom, hogy ilyen fos legyen.

ROCKnROLLA
😄DD

grebber
Miért vonod kérdõre? Mindenkinek más az ízlése!

Nekem pl nagyon tetszett.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Függetlenség napja szar volt??? melyik idõsíkon?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

Szar, olyan mint a függetlenség napja. 1 pont.
grebber
Vantage Point.

Nagyon jó volt!

Next PC upgrade: 2022

bexinho
Igen, kezd idõsödni, de nem is azt mondtam, hogy vállaljon olyan szerepeket, mint 30-40 éves korában. Éli könyvét nagyon vártam, de nekem egy The Road után nagyon középszerûnek tûnt.

De ha már mondanom kell neked egy jó filmet, amit Denzel W. elvállalt, és NEM akciófugare szerepben ugrál korához mérten, akkor az a film --> The Great Debaters!

Na, ha ilyen jellegû filmekben vállalna szerepet, akkor végre megint a legjobb színészek közé sorolnám. De így csak egy nagy név, ami elviszi hátán a filmet. Bár ez a vonatos alapjában nem volt rossz, de nem is nagyon van vetélytársa számomra ilyen kategóriában... bár nem is szeretem az elkolbászolt, terrorista uralom alatt lévõ vonatos filmeket.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Shep
Hát ez pont nem az a belepörgetünk és jó lesz film. Egyébként van vagy 3 film aminek ez a címe lehet nem is ugyanarról beszélünk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem , nem 😄
de a filmbe bele is pörgettem aztán nem nyerte el a tetszésemet de mondom lehet ráveszem magam, de felirattal egy ilyen filmet nem fogok megnézni...
pl. a fastert siman megnyomtam, gondolkozás nélkül
a cel 211 -et is megnézem mert érdekel 😄
Totti5
Zimmer Feri 2

<#wilting> ennél még a film+os zsé horrorok is többet érnek, nem is kicsit...

Shep
Hát mert 5 perc alatt kb. semmi nem történt, nagyjából 20 perc környékén megy be a tag a házba na ott indulnak a dolgok. Remélem minden filmet csak 5 percig nézel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vegicsek
A legtöbb drog dehidratál

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ja de a vízelvonót mióta használják tudattágítónak?

Positive Mental Attitude

nem a drog az te buta hanem a vízelvonó szerek, merthogy ezek az idegenek nem is földönkívüliek, hanem az óceán mélyérõl jöttek és kell nekik a víz te hólye

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Faculty - Az invázium

Hát Rodriguez papa nem már ekkor is nagy volt😄
Hatalmas film. Picit gagyinak tûnõ tini scifihorror, de aki szereti a mûfajt annak tetszeni fog😄

Idegenek próbálják megszállni a földet és mindezt egy gimnázium tanári karánál kezdik... néhány szemfüles srác viszont észreveszi a furcsaságokat és összefognak, hogy túléljék az inváziót... késõbb kiderül, hogy az ellenszer a földönkívüliek ellen a drogXD

Jó film!
7/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

a faszától messze van 😄 akinek bejön az a stílus annak lehet jó, de nekem nem jött be annyira :S

dragon.: én elkezdtem de 5perc utan ráhagytam 😄 vmiért nem ragadott meg pedig anno shep írt róla vmi ódát h milyen fasza film ,azért is szedtem le...
egyszer lehet nekilátok de feliratosan nem fogom elszenvedni...
(500) Days Of Summer / 500 Nap Nyár

Sokat vártam vele, mert mindenki agyondicsérte - hagytam hogy kicsit ülepedjen a hype. Hétköznapi történet, lány és fiú kapcsolat, egyik kedvenc színésznõm, Zooey Deschanel, hangulatos soundtrack - és egy átlagon picit felüli film, amit a sok apró ötlet dob fel.

Többen írták már, hogy a film párkapcsolatban élõknek kevéssé ajánlott, nos ez tényleg így van, nem az a párban nézõs film, én is inkább egyedül néztem meg. Amin meglepõdtem, hogy Zooey Deschanel ide vagy oda, egy másik színésznõvel szvsz jobban mûködött volna a film. Zooey most is a tõle megszokott, kicsit különc, érdekes nõkaraktert hozza, de a film végére már frusztrált a karaktere. A film legjobb, és leghangulatosabb jelenete egy a musicaleket idézõ, a táncos-zenés rész a parkban - illett volna a filmhez, ha több ilyet beleraknak.

Az (500) Days Of Summer érdekesen egyensúlyozó film a vígjáték - dráma határvonalon, de nekem nem ütött akkorát, mint sokaknak. Jó, jó, de...

10/6
Tyler1
lassan 60 éves lesz a fickó, a korábbi akcióhõs karaktereibõl már kiöregedett.

meg az Éli könyve sem volt mellélövés, fasza film lett az is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bexinho
Unstoppable 6/10

Nem volt több, mint egy elszabadult vonatos film. Tony Scott és Denzel Washington következõ közös filmje vajon mi lesz a metros és most a vonatos film után?... D.W. -ont sajnálom, mert régebben sokkal jobb filmekben szerepelt. Mostanában eléggé melléválaszt, vagy csak spórol nyugdíj gyanánt.

dragon11
A Gyûjtõ / The collector
Összességében egy jól kitalált és ahhoz megfelelõen megrendezett horror. Vannak benne nagyon jó feltalálások, amelyek a film minõségét nagyon felhúzzák, pedig a költségvetésen nem dob sokat.

Azért az elszomorító, hogy nagyon valótlan a film kidolgozása néhány esetben, de nem akarom elmondani hogy miben, mert gondolom mások is meg szeretnék nézni.😊

Értékelés: 6/10.

Viszont aki látta, ahhoz lenne 1kérdésem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a mentõautó felborul a legvégén amivel szállítják a fõszereplõt(a betörõt), akkor mit csinál vele a Gyûjtõ? Õ lesz a csali, vagy mi?

ProGabe
lemaradt egy kis ív a betûrõl, megesik 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
nem DP? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
én is most néztem meg, mégpedig közvetlenül az elsõ rész után (az mai szemmel is 5/10)

már az elsõ részben is volt egy kis filozofálgatás, ezt term. tovább "kellett" vinniük a második részbe is. szarul sikerült, de a látvány, - pontosabban a design - és a zene olyan szinten magával ragadott, hogy leszartam azt a hihetetlenül rosszul megírt maszlagot, amivel leöntötték ezt az egészet

6/10 LENNE, ha nem a DF zenéjét hallgatnám most is 😊 így simán 7 pont!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
kellékfeleség

adam sandler szánalom producer lett... kb. mint a nagyfiúk amúgy, a dialógusok szánalmasak, ahogy majdnem elröhögik magukat 1-1 benyögött poénjukon, úristen<#wow3>
Tron: Legacy / Tron: Örökség

A moziban kimaradt, mert bár a trailere 3D-ben látványos volt, mégsem vonzott a téma. HD-ban azonban természetesen már megnézõs volt, és azt kaptam, amire számítottam: egy szemnek és fülnek szórakoztató, de az elmének kevésbé impresszív filmet. Az elsõ rész kimaradt, de szerencséra a folytatás önmagában is megállja a helyét.

A digitális világ látványa néhol elképesztõ, szépen kidolgozott - amihez a Daft Punk 8 bites idõket idézõ, mégis nagyon stílusos zenéje pedig tökéletesen illik. Mi több, feldobja a filmet! A 'The Game Has Changed' téma a kedvenc, hihetetlen atmoszférát teremt a bitek mellé, dolgoznak a subok.

Nálam a fénymotoros verseny volt a film csúcspontja, látványban mindenképp.

Érdekes volt, hogy a film néha váltott a 21:9-es és a 16:9-es képarányok között.

Kiváló házimozi látvány- és hangdemó, azonban stílust nem teremt.

10/6
én erre gondolok.:
1987 – Az elveszett aranyváros fosztogatói (Allan Quatermain and the Lost City of Gold)
1985 – Salamon király kincse (King Solomon's Mines)
wiki/Richard_Chamberlain
tomsolo
HINT: keress rá Richard Chamberlain-ra 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bexinho
Hereafter 5/10

Clint Eastwood elsõ filmje, ami nem nyerte el a tetszésem.

acsati
sziasztok
nem tudom jó helyre írok-e, hát ha. keresek egy filmet, nem tudom a címét, de ilyen idiana jones féle volt, egy vízesést kellett elállitaniuk, hogy a be tudjanak menni egy barlangba ahol vmi kincs féle volt, nem tudom már pontosan, több része is volt azt hiszem. esetleg nem tudja vki mire gondolok? <#help>
Montanosz
volt egy két magyartalanság, NC-nek mintha játékbaba hangja lett volna,de mindegy is mert igazad van, filmel van baj.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Totti5
Yogi Bear

Jobban bejött mint több más csilli villi animációs film. Könnyed, humoros, színes és hozza a mese hangulatát. Egyszer érdemes megnézni.

CSOCSO
Tangled

vegre egy jo mese!!!!!!!!!!!!!!! Igazi Wald Disney csemege!
Vegig tetszett, szorakoztato volt, ultraszimpi karakterek. orom volt nezni!

ket bajom van a filmmel: a CGI jo de jobban orultem volna egy regi fajta rajzos filmnek, mint anno a szepseg es a szorny, a masik pedig az enekek. Jok de semmi maradando. Nem ugy mint az Aladdinnal vagy szepseg es a szornyetegnel avagy az oroszlankiralynal.

8.5/10

legjobb mese a WALL E ota
Én is hangulatok keresem de amúgy nem lesznek nagyok az elvárásaim. Ha sokat lõnek és robbantanak benne akkor + nagyszabású jelenetek akkor nekem belefér a "egyszer jó volt" kategóriába.

De ha ez sorozat lesz ( nyilatkoztak róla hogy ha sikeres lesz akkor lesz még 1-2 film )
akkor abban mi lesz? Ha más amcsi várost mutatnak be akkor kb ugyanez lessz szóval nem éri meg... a Battle: Budapest meg nem érné meg mert akkor hamar véget érne film. + majdnem az összes többi nem amcsi város esetében.

Tokyban viszont esetleg jöhetnek a japán mechák. 😊
REALista
Magyar szinkronnal nem tudom mi bajod van.Semmi baj nem volt vele.a filmmel már annál inkább...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tomsolo
Nekem a Skyline bejött. Na nem a szereplõk, hanem a hangulata az inváziónak.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SötétBarom
Sebaj, azért egyszer jó lesz... :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
Nehéz ugy, mert annak idején tizen X éve az ID4 nekem nagyon bejott, persze azóta már nevetek rajta (kb. 2 hete néztem meg ujra 😄), ezt pedig mostani fejjel néztem, így osszehasonlítani a kettot elég nehéz.

Alapjában véve az ID4 igazi popcorn muvi volt, izgalmas, látványos, klisés, nem vette magát túl komolyan, és volt benne pár karizmatikus szinesz akik elvitték a filmet.

A Battle LA sajnos kimondottan Black Hawk Down feeling szeretne lenni, de sajnos ahhoz nem elég nyers, nem elég komplex illetve túl klisés.
Popcorn mozinak viszont túl komoly és nem elég porgos, plusz teljesen poén mentes, illetve a szereploket nem lehet kulonosebben kedvelni, teljesen szurkék voltak nekem (a 90%-uk legalabbis).

Szóvel nehéz, ecceruen egy teljesen kozépszeru film lett, a Skyline-t azért lekorozi (mondjuk azt nem nehéz), de szerintem mint nagybetus MOZIS SZORAKOZÁS nem mukodik sajnos.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
Unknown
na ez inkább..)
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
Htx =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;