Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nos a trilógia megnézése után erõs 10pont a 10bõl egytõl egyig. Annak ellenére, hogy sokan gúnyként akasztották rá a "fúú de hosszú és unalmas" jelzõt, én végig élveztem! Nekem nagyon bejött.
Ezek után erõsen gondolkodom egy jóideje a HP-k megnézésén. Fõleg a legutóbbi rész trailere miatt. Nyilván teljesen más besorolásilag az elsõ rész és az utolsó, de könyvek elolvasása hiányában még is csak megnézném ezt a sokak által annyira dicsõített sorozatot.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
minusz ferdenyolcas /10
Hát ennél szarabb filmet még életemben nem láttam<#wilting>#wilting> Bûn még a létezése is, a filmipar legalja. Én még mindig nem tértem magamhoz a sokkból.
A Gyûrûk ura Trilógia Vágatlan
10/10
Úgy éreztem, hogy ezután szükségem van egy normális filmre, hogy magamhoz térjek. Mivel még sose láttam egy részt se gondoltam bepróbálom annyira rossz csak nem lehet. Végülis ez is sokkolt csak pozitív értelemben. Valóban nagyszerû film ami véleményem szerint 2001-02-03-as filmek ellenére olyan vizuális megvalósítást nyújtanak, hogy számomra fel se tünt, hogy 8-10 éves filmeket nézek. Biztos újranézõs<#eljen>#eljen>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ez egy jó film volt, nagyon látványos a cucc. Tökéletes volt így estére. <#eljen>#eljen>
nos bár valószínû azért, mert az Ádám almái után már kb. tudtam mire számíthatok, így kevésbé hagyott mély nyomot bennem, de kevésbé tetszett.
Nem volt annyira érzelmes talán, de ettõl függetlenül szintén remekmû, viszont míg az Ádám almáit szerintem bármikor újra nézem majd, ezt nem hiszem, hogy elõveszem késõbb.
Valamelyik nap meg megnézem majd a másikat is.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Law Abiding Citizen 6/10
Devil 6/10
13 5/10
Ghost Writer 7/10
The Town 6/10
Wall Street 2 6/10
The Experiment 4/10
The Mechanic 0/10 nem bírtam végig nézni
V9ykn8_TZL0
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nagyon szükség van a reboot-ra valóban -.- pfffffff
uj_szineszn_337_vel_jon_a_tomb_raider_reboot
viszont a nekem 8 tetszett
én még elnézegetem a filmjeit, mert taknyos koromban menõ volt a nigger, de hát már én is tudom, h igazából mennyire szarok azok a filmek, amiken én anno röhögtem 😊 Gagyi lovagot isten tudja hányszor néztem meg régen, pedig talán a legfosabb filmje 😄
Nekem8
Nemzetbiztonság Bt.
Állj, vagy jövök!
bad boys
gagyi mami
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ha jól emlékszem végig se néztem 😄
sztem egyik legszarabb filmje
Szereplõk: Martin Lawrence, Chris Rock, Danny Glover, Tracy Morgan, Luke Wilson...
A nevek ne tévesszenek meg senkit. A film igencsak gyenge közepes. Az amúgy vicces szituációk közel sem durrannak akkorát. Fáradt bohóckodás, amin párszor elmosolyodik az ember, de semmi több. Kár érte.
Azt mondják az eredeti 2007-es jobb. Nem tudom, azt nem láttam.
4.5/10
Én egyet ismerek, Spartacus (sorozat), de azt már végignéztem és szeretnék még ilyen harcokat látni.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Gengszterek fogadója
Zöld hentesek
mindkettõ fasza, bár a Zöld hentesek még nagyobb atomvillanás néhol, mint az ÁA... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szeretem az okos embereket😊 Hogy lebutázott😮
10/10
Soha nem láttam még ilyen filmet, pedig néztem már Gus Van Sant meg Lynch filmeket, de ez más volt,
ami pedig a legfurább volt, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmem, pedig sok minden nem történt benne, de annál meghökkentõbb volt, lehet ezért figyeltem annyira, hogy vajon mi fog történni a következõ pillanatban, nem lehetett elõre látni semmit.
de én 10/8ra saccolom de majd kiderül jól gondolom-e
bárcsak ilyen filmek lennének az én életem legrosszabb filmélményei.
a filmet nem láttam még, de kizártnak tartom, hogy ilyen fos legyen.
Nekem pl nagyon tetszett.
Next PC upgrade: 2022
Szar, olyan mint a függetlenség napja. 1 pont.
De ha már mondanom kell neked egy jó filmet, amit Denzel W. elvállalt, és NEM akciófugare szerepben ugrál korához mérten, akkor az a film --> The Great Debaters!
Na, ha ilyen jellegû filmekben vállalna szerepet, akkor végre megint a legjobb színészek közé sorolnám. De így csak egy nagy név, ami elviszi hátán a filmet. Bár ez a vonatos alapjában nem volt rossz, de nem is nagyon van vetélytársa számomra ilyen kategóriában... bár nem is szeretem az elkolbászolt, terrorista uralom alatt lévõ vonatos filmeket.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de a filmbe bele is pörgettem aztán nem nyerte el a tetszésemet de mondom lehet ráveszem magam, de felirattal egy ilyen filmet nem fogok megnézni...
pl. a fastert siman megnyomtam, gondolkozás nélkül
a cel 211 -et is megnézem mert érdekel 😄
<#wilting>#wilting> ennél még a film+os zsé horrorok is többet érnek, nem is kicsit...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Positive Mental Attitude
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Hát Rodriguez papa nem már ekkor is nagy volt😄
Hatalmas film. Picit gagyinak tûnõ tini scifihorror, de aki szereti a mûfajt annak tetszeni fog😄
Idegenek próbálják megszállni a földet és mindezt egy gimnázium tanári karánál kezdik... néhány szemfüles srác viszont észreveszi a furcsaságokat és összefognak, hogy túléljék az inváziót... késõbb kiderül, hogy az ellenszer a földönkívüliek ellen a drogXD
Jó film!
7/10
dragon.: én elkezdtem de 5perc utan ráhagytam 😄 vmiért nem ragadott meg pedig anno shep írt róla vmi ódát h milyen fasza film ,azért is szedtem le...
egyszer lehet nekilátok de feliratosan nem fogom elszenvedni...
Sokat vártam vele, mert mindenki agyondicsérte - hagytam hogy kicsit ülepedjen a hype. Hétköznapi történet, lány és fiú kapcsolat, egyik kedvenc színésznõm, Zooey Deschanel, hangulatos soundtrack - és egy átlagon picit felüli film, amit a sok apró ötlet dob fel.
Többen írták már, hogy a film párkapcsolatban élõknek kevéssé ajánlott, nos ez tényleg így van, nem az a párban nézõs film, én is inkább egyedül néztem meg. Amin meglepõdtem, hogy Zooey Deschanel ide vagy oda, egy másik színésznõvel szvsz jobban mûködött volna a film. Zooey most is a tõle megszokott, kicsit különc, érdekes nõkaraktert hozza, de a film végére már frusztrált a karaktere. A film legjobb, és leghangulatosabb jelenete egy a musicaleket idézõ, a táncos-zenés rész a parkban - illett volna a filmhez, ha több ilyet beleraknak.
Az (500) Days Of Summer érdekesen egyensúlyozó film a vígjáték - dráma határvonalon, de nekem nem ütött akkorát, mint sokaknak. Jó, jó, de...
10/6