Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Battle Los Angeles. "Hagyjatok itt, ne foglalkozzatok velem!"
PetruZ
A könyvek k* jók, még az elsõ, kicsit gyerekmesésebb-jellegûek is (bár még nem olvastam mindet). Az elsõ két filmet láttam, azok nevetségesek, de a késõbbiek állítólag jobbak a sztorihûségben.
stargatelost
Pont a könyvek miatt "dicsõített" a sorozat. A filmek a közelébe sem érnek. Tudom, közhely az, hogy "olvasd el a könyvet", de jelen esetben nagyon is helytálló 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

bexinho
Én nagyon sokáig irtóztam a Gyûrûk Urától, így évekig hiányzott a repertoáromból. Pedig nem vagyok ellene a fantasy világának (star wars-t egyenesen imádtam/imádom). Viszont letöltöttem mind a 3 részt 720p-ben, unalmas estéken pedig bepörgettem.

Nos a trilógia megnézése után erõs 10pont a 10bõl egytõl egyig. Annak ellenére, hogy sokan gúnyként akasztották rá a "fúú de hosszú és unalmas" jelzõt, én végig élveztem! Nekem nagyon bejött.

Ezek után erõsen gondolkodom egy jóideje a HP-k megnézésén. Fõleg a legutóbbi rész trailere miatt. Nyilván teljesen más besorolásilag az elsõ rész és az utolsó, de könyvek elolvasása hiányában még is csak megnézném ezt a sokak által annyira dicsõített sorozatot.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

nagyon régen néztem én az elsõ részt és borzasztó hosszunak bízonyult lehet ezért se álltam neki a folytatásnak, de tuti ráveszem magam és megnézem mindhárom részt ha nem is egyszerre de 1 hét leforgása alatt tuti 😄
Victor1103
Nem, nem egyszerre néztem meg😊 Egyik nap az elsõ részt, de utána másnap a másik kettõt. Mondjuk az idõ tényleg nagyon hamar elrepült. Tényleg nem értem miért várta ezzel annyi idõt, hiszen a King Kong-ot is Peter Jackson rendezte és azt is imádom még mai napig.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

És gondolom az se tûnt fel, hogy egy laza 9 órát ültél a képernyõ elõtt😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

egybe megnézted a gyuruk mindhárom részét???
CalebJoe
na meg az Életfogytig Eddie Murphy-vel együtt az egyik kedvenc<#eljen>
Victor1103
Bazi nagy film (aka. Bazi nagy szar)

minusz ferdenyolcas /10

Hát ennél szarabb filmet még életemben nem láttam<#wilting> Bûn még a létezése is, a filmipar legalja. Én még mindig nem tértem magamhoz a sokkból.

A Gyûrûk ura Trilógia Vágatlan

10/10

Úgy éreztem, hogy ezután szükségem van egy normális filmre, hogy magamhoz térjek. Mivel még sose láttam egy részt se gondoltam bepróbálom annyira rossz csak nem lehet. Végülis ez is sokkolt csak pozitív értelemben. Valóban nagyszerû film ami véleményem szerint 2001-02-03-as filmek ellenére olyan vizuális megvalósítást nyújtanak, hogy számomra fel se tünt, hogy 8-10 éves filmeket nézek. Biztos újranézõs<#eljen>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Season of the Witch

Ez egy jó film volt, nagyon látványos a cucc. Tökéletes volt így estére. <#eljen>
gercse
Megnéztem a Zöld henteseket,
nos bár valószínû azért, mert az Ádám almái után már kb. tudtam mire számíthatok, így kevésbé hagyott mély nyomot bennem, de kevésbé tetszett.
Nem volt annyira érzelmes talán, de ettõl függetlenül szintén remekmû, viszont míg az Ádám almáit szerintem bármikor újra nézem majd, ezt nem hiszem, hogy elõveszem késõbb.

Valamelyik nap meg megnézem majd a másikat is.

Blasta
A hurrikánban is fasza volt. Szinten nem akcioszerep

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Totti5
Gondolom a játékhoz hasonlóan ebben is fiatalabb, tapasztalatalanabb Lara lesz. Nincs ezzel gond, fõleg ha olyan jók lesznek mint az elõzõ kettõ, persze Angelina nélkül nem lesz az "igazi".

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Davidus
Faster 5/10
Law Abiding Citizen 6/10
Devil 6/10
13 5/10
Ghost Writer 7/10
The Town 6/10
Wall Street 2 6/10
The Experiment 4/10
The Mechanic 0/10 nem bírtam végig nézni

V9ykn8_TZL0

Tyler1
hát mostani szemmel sztem nagyon gyökér poénjai vannak, de mondom régen bírtam 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

magyar szinkronja fenomenális 😊

nagyon szükség van a reboot-ra valóban -.- pfffffff
uj_szineszn_337_vel_jon_a_tomb_raider_reboot
zaki
hát én nekem egyáltalán nem jön be ez a vicces feka karakter, ráadásul a magyar szinkronja kifejezetten idegesítõ. alig láttam pár filmjét, ilyen gagyi mami, meg hasonlókba bele se kezdek 😛

viszont a nekem 8 tetszett

DeerHunter01
gagyi lovag az jó 😄
miért lenne fos?

\"Erről van szó!\"

Tyler1
talán az egyetlen, igazi jó filmje, a Faterok motoron.

Tyler1
legnagyobb baj ezzel a faszival, h azóta sem tudott kilépni a gyökér vígjátékai árnyéka alól, és még mindig ezeket erõlteti(vagy már csak erre van lehetõsége).
én még elnézegetem a filmjeit, mert taknyos koromban menõ volt a nigger, de hát már én is tudom, h igazából mennyire szarok azok a filmek, amiken én anno röhögtem 😊 Gagyi lovagot isten tudja hányszor néztem meg régen, pedig talán a legfosabb filmje 😄

csak gyorsan sztem ez mind fasza 😄 elsõ 3 eléggé jóféle
Nekem8
Nemzetbiztonság Bt.
Állj, vagy jövök!
bad boys
gagyi mami
zzeN
Hát ML-nek nem sok jó filmje van az is biztos...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dynamic
A 0 és 1 pontos osztályzatokat már alapból nem veszem komolyan.
ja én is mondom ML nagyon jó szokott lenni ,erre uncsi filmet kaptam ...
ha jól emlékszem végig se néztem 😄
sztem egyik legszarabb filmje
Dynamic
Haláli temetés (Death at a Funeral - 2010)

Szereplõk: Martin Lawrence, Chris Rock, Danny Glover, Tracy Morgan, Luke Wilson...
A nevek ne tévesszenek meg senkit. A film igencsak gyenge közepes. Az amúgy vicces szituációk közel sem durrannak akkorát. Fáradt bohóckodás, amin párszor elmosolyodik az ember, de semmi több. Kár érte.
Azt mondják az eredeti 2007-es jobb. Nem tudom, azt nem láttam.

4.5/10
Arnoux
Tudna valaki a 300-hoz hasonló filmet mondani? Ami fontos, hogy látványos csaták legyenek benne, lassításokkal, effektekkel. Nem kell az ókorban játszódnia lehet lõfegyveres is csak látványos legyen.
Én egyet ismerek, Spartacus (sorozat), de azt már végignéztem és szeretnék még ilyen harcokat látni.

gercse
köszi szépen, elõbbit már hozza is a postás 😊, utóbbi még keresés alatt áll

motyodlee
ezzel csak egyetérteni tudok 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

fifi
ennek a brigádnak láttam még két filmjét:
Gengszterek fogadója
Zöld hentesek

mindkettõ fasza, bár a Zöld hentesek még nagyobb atomvillanás néhol, mint az ÁA... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

<#taps>
Szeretem az okos embereket😊 Hogy lebutázott😮

gercse
Ádám Almái
10/10

Soha nem láttam még ilyen filmet, pedig néztem már Gus Van Sant meg Lynch filmeket, de ez más volt,
ami pedig a legfurább volt, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmem, pedig sok minden nem történt benne, de annál meghökkentõbb volt, lehet ezért figyeltem annyira, hogy vajon mi fog történni a következõ pillanatban, nem lehetett elõre látni semmit.

amiket hallottam róla és láttam már jár neki 5 pont
de én 10/8ra saccolom de majd kiderül jól gondolom-e
zaki
1 pont, szóval egyenlõ a cool tv-n éjjel látható zs kategóriás horror filmekkel, aha.
bárcsak ilyen filmek lennének az én életem legrosszabb filmélményei.
a filmet nem láttam még, de kizártnak tartom, hogy ilyen fos legyen.

ROCKnROLLA
😄DD

grebber
Miért vonod kérdõre? Mindenkinek más az ízlése!

Nekem pl nagyon tetszett.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Függetlenség napja szar volt??? melyik idõsíkon?

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

Szar, olyan mint a függetlenség napja. 1 pont.
grebber
Vantage Point.

Nagyon jó volt!

Next PC upgrade: 2022

bexinho
Igen, kezd idõsödni, de nem is azt mondtam, hogy vállaljon olyan szerepeket, mint 30-40 éves korában. Éli könyvét nagyon vártam, de nekem egy The Road után nagyon középszerûnek tûnt.

De ha már mondanom kell neked egy jó filmet, amit Denzel W. elvállalt, és NEM akciófugare szerepben ugrál korához mérten, akkor az a film --> The Great Debaters!

Na, ha ilyen jellegû filmekben vállalna szerepet, akkor végre megint a legjobb színészek közé sorolnám. De így csak egy nagy név, ami elviszi hátán a filmet. Bár ez a vonatos alapjában nem volt rossz, de nem is nagyon van vetélytársa számomra ilyen kategóriában... bár nem is szeretem az elkolbászolt, terrorista uralom alatt lévõ vonatos filmeket.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Shep
Hát ez pont nem az a belepörgetünk és jó lesz film. Egyébként van vagy 3 film aminek ez a címe lehet nem is ugyanarról beszélünk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem , nem 😄
de a filmbe bele is pörgettem aztán nem nyerte el a tetszésemet de mondom lehet ráveszem magam, de felirattal egy ilyen filmet nem fogok megnézni...
pl. a fastert siman megnyomtam, gondolkozás nélkül
a cel 211 -et is megnézem mert érdekel 😄
Totti5
Zimmer Feri 2

<#wilting> ennél még a film+os zsé horrorok is többet érnek, nem is kicsit...

Shep
Hát mert 5 perc alatt kb. semmi nem történt, nagyjából 20 perc környékén megy be a tag a házba na ott indulnak a dolgok. Remélem minden filmet csak 5 percig nézel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vegicsek
A legtöbb drog dehidratál

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ja de a vízelvonót mióta használják tudattágítónak?

Positive Mental Attitude

nem a drog az te buta hanem a vízelvonó szerek, merthogy ezek az idegenek nem is földönkívüliek, hanem az óceán mélyérõl jöttek és kell nekik a víz te hólye

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Faculty - Az invázium

Hát Rodriguez papa nem már ekkor is nagy volt😄
Hatalmas film. Picit gagyinak tûnõ tini scifihorror, de aki szereti a mûfajt annak tetszeni fog😄

Idegenek próbálják megszállni a földet és mindezt egy gimnázium tanári karánál kezdik... néhány szemfüles srác viszont észreveszi a furcsaságokat és összefognak, hogy túléljék az inváziót... késõbb kiderül, hogy az ellenszer a földönkívüliek ellen a drogXD

Jó film!
7/10

a faszától messze van 😄 akinek bejön az a stílus annak lehet jó, de nekem nem jött be annyira :S

dragon.: én elkezdtem de 5perc utan ráhagytam 😄 vmiért nem ragadott meg pedig anno shep írt róla vmi ódát h milyen fasza film ,azért is szedtem le...
egyszer lehet nekilátok de feliratosan nem fogom elszenvedni...
(500) Days Of Summer / 500 Nap Nyár

Sokat vártam vele, mert mindenki agyondicsérte - hagytam hogy kicsit ülepedjen a hype. Hétköznapi történet, lány és fiú kapcsolat, egyik kedvenc színésznõm, Zooey Deschanel, hangulatos soundtrack - és egy átlagon picit felüli film, amit a sok apró ötlet dob fel.

Többen írták már, hogy a film párkapcsolatban élõknek kevéssé ajánlott, nos ez tényleg így van, nem az a párban nézõs film, én is inkább egyedül néztem meg. Amin meglepõdtem, hogy Zooey Deschanel ide vagy oda, egy másik színésznõvel szvsz jobban mûködött volna a film. Zooey most is a tõle megszokott, kicsit különc, érdekes nõkaraktert hozza, de a film végére már frusztrált a karaktere. A film legjobb, és leghangulatosabb jelenete egy a musicaleket idézõ, a táncos-zenés rész a parkban - illett volna a filmhez, ha több ilyet beleraknak.

Az (500) Days Of Summer érdekesen egyensúlyozó film a vígjáték - dráma határvonalon, de nekem nem ütött akkorát, mint sokaknak. Jó, jó, de...

10/6