[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez mán hagyomány a Star Trek-ekben is, hogy sosenem hordanak védőruhát/űrruhát/sisakot, mikor pedig kéne. Ha hordanának, nem lenne semmi bajuk és akkor nem lenne sztori, visszasugaraznak a hajóra és elhúzzák a belüket, The End...
Ugye ott a berendezés, ami fel-le transzportálja őket elvileg kiszűri a fetőzéseket (is). Összehasonlítja a leküldésükkori (illetve a flotta nyilvántartásában szereplő) mintázatukat (beszkenneli őket először, a mintázatot a tárolókba elteszi, majd újra összeállítja őket máshol) a fölsugarazáskorival és korrigálja a gyanúsabb dolgokat. NODE általában pont akkor nem működik sosenem (vagy éppen hibázik/nem ismeri fel a fertőzést/szennyezést/idegen tárgyat/lényt/eszközt, esetleg valami zavarja a sugarazást), mikor a legnagyobb szükség lenne rá. Evvan, ez az izgalomfaktorrr! :DDD
Az biztos, hogy valós eseten én sem venném le a sityakomat, mer nem vagyok síkhülye. Igaz itt ezzel sem értem volna sokat, mert a többi agyhalott már levette, így ha ők megfertőződnek, vagy ilyesmi, akkor azt már úgyis felhurcolják a hajóra és ott nem hordhatok űrruhát a végtelenségig, mert előbb-utóbb bé kell mennem a hibernátorba, ennem is kell normál kaját stb., szal. nyűgös. Bár ha el tudnék különíteni egy steril kabint, ahova csak én mehetek be és előtte lehet fertőtleníteni, akkor talán.