1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    tegnap voltam moziban és a feláldozhatók 2-t néztem meg! Előtte mutatták be a looper traillerét! Nekem nem nyerő,valamiért nem nagyon vett rá ,hogy megnézzem ! Lehet megfogom de nem kapott el azaz érzés,hogy ezt látnom kell!

feláldozhatók!
    Brutál jó akciófilm, azt vártam amit kaptam! Az első rész után azt hittem nem lesz olyan izgalmas ám megcáfolták! Az "új" szereplők bemutatása is tökéletesre sikerült! Megvolt az a különös érzés is mikor megláttam Norrist! Valaki írta előttem,hogy Norrist megfaragták olyanra mint amilyennek a világ tette :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    " megmart egy kígyó aztán 5 gyötrelmes nap után kimúlt, a kígyó " . ezt a szójátékot nagyon jó, hogy beletették!
    Van Damme rúgásai is hozták az ő formáját. Stallone vs JCVD ütközetben meg a Kickboxer vs Rocky-ra asszocializáltam egyből :D Bár jó lett volna, ha Sly egy felütéssel intézi el xD
    a végére azért vártam volna,hogy Jet Lee is újra segít, csatlakozik a többiekhez

Jöhet a harmadik rész amelyben jöhetnek az újabb szereplők...
    szívesen látnám pl. Michael Dudikoffot, Steven Seagal-t, de Vin Diesel is szerepet kaphatna, bár ő még nem annyira öreg :D
    Szó mi szó, nagyon jó film volt, izgalmas, akciójelenetekkel tele...
    Nem szabad komolyan venni mert ha valaki ezt teszi akkor találhat egy két hibát, de hát ezeket a filmeket élvezni kell és egy jót szórakozni rajta :)
    10/9