Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nice legs. what time to open?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nekem is tetszett anno: azon kevés magyar filmek egyike, amit kifejezetten élvez a nézõ, és nem sorozatszintû gagyi márklárság
"soha többé nem iszom!" <#hehe>#hehe>
csavargás, buli, zene, hawerok..mi kell még?
nyerõ kis délutáni limonádé<#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az van benne hogy: 1 ilyen mûhold állomáson játszódik, elkezdenek fogni v.mi jelet az ûrbõl és megfejtik valahogy, ami után kiderül hogy az 1 tervrajz és 1 ilye idõgéphez vagy hasonlóhoz való a terv, megépítik de aztán valaki szabotálja a kipróbálását, az felrobban de kis idõ múlva kiderül hogy 2-t építettek.
nekem pl ez nem okoz gondot , mert ez piti eltérés a valóságtól xD
Történet egy szélhámosról, aki világéletében a gazdak nõket cserkészte be, hogy azok gondoskodást, törõdést, dicséretet kapjanak... a srác pedig a pénzüket:D
Aztán egyszer csak picit túl bonyolult lesz egy "munkája" és nem megy olyan rutinszerûen, mint ahogy az szokott:)
Vannak még JÓ magyar filmek manapság is!!!
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"suspension of disbelief"
;)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de ettõl függetlenül úgy általában zavarnak ezek az üldözési jelenetek. Mert ha teszem csak itt Bp-en a Deák téri metróaluljáróból kifutok, majd fél perc után egy másik ember, akkor az biztos k*rva élet, hogy nem talál meg.
Eleve az aluljáróból kifuthatok vagy 5 irányban, a következõ keresztezõdésnél megint csak 3-4 irányban, plusz bemehetek házakba boltokba stb.
Az üldözéssel az volt a gáz, hogy a csávó meg a csaj soha nem állt le, nem vették természetesre a figurát. Egy mindenkit fellökõ félig futó párost nem olyan nehéz kiszúrni. Én a helyükben amúgy beültem volna a focimeccsre. Utána szurkolói busszal léptem volna le. Nem tudom mûködött-e volna, de nekem ez kézenfekvõnek tûnt :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha régi akkor is min. 6éves legyen! szóval akárhány filmet nézek meg akkor se régi a film ami 2-3éves, de neked igen amivel nincs semmi gond! Csak azt hittem,hogy esetleg keverted valami más filmmel :)
am errõl a filmrõl én meg kb 2 hónapja hallottam (haverom szólt,hogy megtudnám-e neki szerezni -> meglett,de nem vettem erõt magamon,hogy megnézzem de ezek után ezt mindenképpen pótolni fogom!
Am jó film 10\8
Ha egy hónapra lebontva legalább 6-7 filmet megnézel, hidd el, hogy 1-2 év után régnek fog tûnni egy-egy 2-3 éves film is. De nem értem fennakadásod mivoltját.
MÁS:
The three next days 9/10
Taken óta nem láttam ennyire izgalmas, pörgõs akció/krimi-t. Nekem nagyon tetszett! Fõleg az, hogy a film második felében mindig következett olyan szituáció, amikor azt hittem, hogy innen nincs tovább... és mégis volt! Nem is az a lehetetlen dolog. Igaz voltak benne óriási szerencsék/véletlenek Russel javára, na de ezt kompenzálta a másik oldalon is a film.
SPOILER SPOILER SPOILER
Másik oldalon: Például az a jelenet, amikor a fekete nyomozó észreveszi 5msp alatt az utcáról lenézve a két szökevényt menekülés közben a metró aluljáróban...
SPOILER SPOILER SPOILER
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Tetszett. Bár a közepe durván el lett húzva, de a zene bõven kárpótolt.
7,5/10
Annak ellenére viszont nagyon is szerethetõ! 10/8
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
SPOILER
Elég sok negatív véleményt olvastam róla, pedig vártam de csak csak nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem moziban. Nem vagyok egy fanatikus Tron geek, de nagy bajom nincs az elsõ résszel, simán végigülöm. Szóval elkezdtem nézni és csak néztem ki a fejembõl, hogy miért húzták le ezt a filmet kb. az elsõ fél óra kurva jó lett, sõt hurráztam, hogy nagyon de nagyon rég láttam ilyen jó kezdést blockbustertõl. Teljesen behúzott, minden részlet pöpec lett, ahogy Bridges beszél az elején és a vonalokból kialakul a város, a szöveg amit mondd, utána a kis házikós rész a Kevin Flynnel és fiával a beállítások a régi Tron cuccokkal és ahogy megy a párbeszéd közöttük, utána lopós rész és Sam lakásán az öreg Alannel folytatott párbeszéd, mind mind nagyon jó lett. Bekerül a Rácsba, fantasztikus a dizájn, az akciók, az alapszitu->CLU
Külön bekezdést érdemel a zene, Daft Punk nagyot alkotott, fantasztikus!!!
Szóval rendesen eksztázisba estem, kur*a jó ku*va jó, mondom!!!
Erre az aréna szöktetés után, olyan meredeken zuhant a film, hogy csak lestem, szar párbeszédek, a sztori tök nevetséges nem is az bajom, hogy egyszerû hanem, hogy túl sokat markolt de keveset fogott, nagy katyvasz az egész. ISO-k ki a ge*it érdekelnek. A kocsmás rész, Castor tök felesleges, kb. jó 15 perc a semmire! A repülõs rész semmi extra, mint akció unalmas! CLU kiakar jutni a valóvilágba a hadseregével?! Nagy dolog csak jöjjön!!! Olyan marhaságokkal volt tele, hogy csak lestem! Pl az említett kijutás, miért nem lehetett volna csak annyi, hogy CLU kiakar jutni és átakarja venni a Kevin Flynn helyét a cég felett. Ok, nem olyan EPIC mint egy hadsereg elõtt beszélni, de legalább nem olyan banális.
És ez a baj a film 2. felével, mert EPIC akart lenni (amivel már a fas*om ki van, hogy minden blockbuster epic akar lenni), ISO-tól, népírtóstól, Quorra IS(é)Ojától kezdve, Tronig és Useresésig. Egy nagy SZAR lett a film vége!!
SPOILER vége
kb. 2/10 lett volna, ha nincs az eleje a filmnek ami egy 10/10 blockbuster filmet vetített elém + a remek -remek, fantasztikus, tényleg csak magasságokban lehet beszélni róla DP filmzenéje. Így kb. egy jóindulatú 5/10
DE kur*a ideges vagyok még most is :-)
Azért nem mentem el moziba megnézni mert elég sok negatív kritikát olvastam róla meg akik megnézték azoknak is elég vegyes volt az élményük. Hát lehet, hogy a szinkron rossz volt nem tudom viszont eredeti nyelven nekem ez egy nagyon jó film volt. Úgy ültem le elé, hogy nem az évtized legjobb filmét fogom látni, de mégis nagyon kellemesen csalódtam.
9.5/10
http://videodrome.freeblog.hu/
góólhoz vagy a futbalfaktorhoz viszonyítva mennyivel jobb? :D
2\10
Rém unalmas,semmi nem történik benne,ez a film egy vicc!
Ez aztán vérszegény volt... Több helyen olvastam már, hogy igen gyengére sikerült ez a bosszúfilm, fõleg a Taken / Elrabolva után. Sajnos csak megerõsíteni tudom ezt: a forgatókönyv gyenge, a szereplõk gyengék, a drámainak szánt cselekmény ellenére tömény érdektelenség lengi be az egészet.
Mel Gibson-on sajnos nagyon látszik az idõ, ideje más típusú szerepek után néznie - vagy nyomás vissza rendezni, annak a mai napig kiváló.
10/4
Nagyon jó film, tetszett!
CGI-val max. a robot vs robot csatákat tudnák esetleg finomítani, de nagyon kilógna a lóláb.
Színészek meg fantasztikusak, meg az egész atmoszféra. Tökéletes klasszikus profi cucc.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szebbre??? Nem volt eleg pink, vagy mi?
A robocop nem szepsegversenyre keszul b+
Annak a fem vaznak minden reszlete a vegletekig ki van dolgozva, marhajol nez ku es raadasul LETEZIK, mert valoban megcsinalták!!
Ha abban az allapotaban nem tetszett a robocop akkor az esetleges reboot se fog (esetleg ha 3D-s lesz, gondolom arra gerjedsz).
Az erveid egy ovodas szintjen vannak, igy ha megbocsajtasz nem vitazom tovabb ezen, vicc az egesz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Fene sem tudja hányszor néztem már meg, 11/10 a film. Szinkronosan szerintem jobb is bár ez megszokás.
Viszont egyik nap meglestem a Szigorúan piszkos ügyek elsõ részét, aminek a feldolgozása ugye a tégla(ezt elég sokáig nem tudtam). Rengetegen írták hogy sokkal jobb mint az amerikai változat. Sajnos én magyarul néztem meg a szinkron elég béna volt.
Nem tetszett. Nehezebben érthetõ fõleg elsõre, (nagyon össze lett sûrítve) tisztelet a kivételnek. Mindig belezavarodtam ki kicsoda olyan egyformák ezek a ferde szemûek. Az egész film nem olyan durva, brutális mint a tégla. A karakterek pedig egyáltalán nem tetszettek, az amerikai változatban sokkal jobban játszották a szerepüket, itt olyan lötyögésnek tûnt az egész film.
Ha ezt láttam volna korábban lehet más véleményen lennék de így az utóbbi jobban tetszik. a zenéje viszont zseniális.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
8/10
Outcast
8/10
lehet 10 is, csak valahogy a környezet hiányzik,olyan mint egy színdarab.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De azért Oldman csak nem vállal el szart:)