Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.csillagkapua: istenek gyermekei
3.csillagkapu continuum
4.igazság ládája
így van sorban vagy az igazság ládája hamarabb volt mint a continuum? (csak mert majd ennek is neki szeretnék látni mert az elsõ részt azt láttam de a többit nem)
Na ez bejövõs volt. Minden hibájával, kliséjével, szájhúzós fordulópontjaival (állatkert, kanadás érme). Végig lekötött, érdekes maradt, ahol kellett pedig izgalmas. Számomra a Prison Break jobb részeit idézte. Egyedül az elsõ percet (ami felesleges, nem azért fogom végignézni a filmet, hogy lássam, miért történik valami a film legeslegelején, miért nem szoknak le errõl?), valamint Olivia Wildot (nem bírom, irritál, nem szép) rovom fel negatívumként.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a dagi komának meg a varjak megették a szemét bazz áá az is kemény
a savas vízbe fulladás is kurva jó volt
a végén a sheriff megkapta az anal-t amit annyira szeret
szóval kurva jó volt ez nah 😄
régen láttam ennyire jó végzõdésû filmet + amit ennyire átlehetett élni
--------
fele az 10/5 kb de a legvége az 10/9
összesítve 10/8-t adok rá simán
a házban történteket picinek hosszúnak találtam de a vége kárpótólt mindenért!
komolyan még mosolyogtam is azon amit a csaj mûvelt 😄
a csaj remekül alakította a szerepét XD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tökéletes péntek/hétvégi esti (igazi, nagybetûs) horrorfilm. Nincs rá pont, mert minek. <#eljen>#eljen>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tegnap megnéztem ezt a filemt. Nem szeretem az ilyen filmeket, de ez nézhetõ volt. Effektek jók voltak, a történet pedig a szokásos.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Nem volt ez olyan rossz, mint ahogy olvastam. Voltak benne jó poénok, Robert D. Jr. mindig is szerettem, itt se okozott csalódást. A Két pasi meg egy kicsi nekem meg egy + pozitívum (imádom azt a sorozatot 😊)
superman 1
10/7
régen láttam az elsõ részt és fura volt,hogy itt még a szemével nem éget , a levegõ fújásával nem ad hideget...stb (csak repül) 😄
superman 2
10/5
elsõ hiba kb,hogy a szemüvegen át tudott lézersugarat kibocsájtani a szemével, jobban mutatott volna ha lehúzza a szemüvegét xD de ez apró baki,no meg a film korára való tekintettel nem vészes hiba...
nekem ez az a rész ami egyálltalán nem tetszett addig még oké,hogy megérkeznek zord kapitányék is a Földre,de aztán nem jött be a történet!
a vége szép volt ahogy Kent "megbízott" Lex Luthorban (azaz tudta,hogy átfogja baszni és sikerült a terve 😄)
superman 3
10/9
Reeve kurva nagyot alakított,egyszerûen zseniális lett a 3.rész!
~30évvel ezelõtt is milyen szépen megcsinálták a színész megkettõzõdését és a harcát saját magával ,rohadt jól alakította a rossz superman-t !
superman 4
10/5.5jó
superman 5 - superman visszatér (2006)
10/8.5
én úgytudom az anyja meghalt az elõzõ részben szóval nem értem ezt ,hogy a fenébe tudta a fiát várni...
egyébként szépen összelett kapcsolva a rész.
superman ruhájánál a gallér vastagságának csökkentése és a piros szín eltörlése egyértelmûen nem jött be nekem!
a köpenye kb olyan szinû mint a 3.részben mikor az alkoholista-rossz superman-t láttuk 😄 (mintha olajos lenne köpenye)
az "S" betû a mellkason is kisebb ami szintén nem vmi pozítiv...
viszont ami pozítivum a részben az a repülés koordinálása! Itt szinte tökéletesre megcsinálták superman repülését és azt is mikor a tárgyakat,
embereket viszi magával.
picit viszont olyan "mû-nek" tûnt elsõre 😞
összességében.: az ûrben kint volt nem egyszer nem 1 nõ! itt jön a kérdés.: kint nincs hideg??? oké,h superman bírja meg minden de ott fent elvileg oxigén nélkül + hidegben simán
meghallna bárki (vasembernek a ruhája se bírta a nyomást és szétfagyott XD)
Nekem a 3.rész a best! aztán jöhet az 5.
mivel ugye supermannak van fia,szóval erre szépen lehetne majd építeni egy következõ részt,ergo ha lesz következõ 6.rész
akkor örülnék ha nem reboot-ot készítenének hanem egy folytatást majd.

kicsit lassu a film, de szerintem rendben van, jo gondolatok a jelenlegi rendszerrõl gekko-tól, de semmi megdobbentõ fordulat stb, semmi feszültség, egy kis családi dráma is volt, de azért nem volt rossz, fõleg a visszautalások a régi filmre tetszettek, mikor charlie sheen megjelent, beszartam 😄D
7/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a kígyós résznél mikor megfogták a kezét bam-nak akkor vártam h visszalökik xD
még nézem csak gondoltam ezt gyors beírom xD
Wow... nem hittem volna, hogy egy magyar film tényleg lehet ilyen jó is. Persze még most se az a Hollywoodi minõség, de jó látni ilyen próbálkozásokat is.
7/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sokkal többet vártam. Az elsõ 90 percben kb semmi nem történik, utána beindul a cselekmény (úgy ahogy), de az a befejezés illetve annak hiánya...
Unalom/10
Szuper animációs westernfilm, tengernyi vizuális poénnal, zseniális szereplõkkel, gyönyörû megjelenítéssel. Ha jó filmet akartok nézni, ezt ajánlott megtekinteni😊 Rangoooooooo! smile.gif Verbinski ügyesen keverte a western mûfaj és az animációs film legfõbb jellemzõit, gyerekeknek-felnõtteknek egyaránt sok poént lõtt el, és jócskán utaltak más filmekre és színészekre is... ( Félelem és reszketés Las Vegasban, Karib3, Clint Eastwood)
A moziban persze megint volt négy marha, akik közül az egyik a film végén megjegyezte, hogy az egészet egy ember csinálta egyetlen számítógéppel, és olcsó... film volt biggrin.gif😄😄
8-9/10
http://videodrome.freeblog.hu/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nice legs. what time to open?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nekem is tetszett anno: azon kevés magyar filmek egyike, amit kifejezetten élvez a nézõ, és nem sorozatszintû gagyi márklárság
"soha többé nem iszom!" <#hehe>#hehe>
csavargás, buli, zene, hawerok..mi kell még?
nyerõ kis délutáni limonádé<#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az van benne hogy: 1 ilyen mûhold állomáson játszódik, elkezdenek fogni v.mi jelet az ûrbõl és megfejtik valahogy, ami után kiderül hogy az 1 tervrajz és 1 ilye idõgéphez vagy hasonlóhoz való a terv, megépítik de aztán valaki szabotálja a kipróbálását, az felrobban de kis idõ múlva kiderül hogy 2-t építettek.
nekem pl ez nem okoz gondot , mert ez piti eltérés a valóságtól xD
Történet egy szélhámosról, aki világéletében a gazdak nõket cserkészte be, hogy azok gondoskodást, törõdést, dicséretet kapjanak... a srác pedig a pénzüket😄
Aztán egyszer csak picit túl bonyolult lesz egy "munkája" és nem megy olyan rutinszerûen, mint ahogy az szokott😊
Vannak még JÓ magyar filmek manapság is!!!
8/10
"suspension of disbelief"
😉
de ettõl függetlenül úgy általában zavarnak ezek az üldözési jelenetek. Mert ha teszem csak itt Bp-en a Deák téri metróaluljáróból kifutok, majd fél perc után egy másik ember, akkor az biztos k*rva élet, hogy nem talál meg.
Eleve az aluljáróból kifuthatok vagy 5 irányban, a következõ keresztezõdésnél megint csak 3-4 irányban, plusz bemehetek házakba boltokba stb.
Az üldözéssel az volt a gáz, hogy a csávó meg a csaj soha nem állt le, nem vették természetesre a figurát. Egy mindenkit fellökõ félig futó párost nem olyan nehéz kiszúrni. Én a helyükben amúgy beültem volna a focimeccsre. Utána szurkolói busszal léptem volna le. Nem tudom mûködött-e volna, de nekem ez kézenfekvõnek tûnt 😄
ha régi akkor is min. 6éves legyen! szóval akárhány filmet nézek meg akkor se régi a film ami 2-3éves, de neked igen amivel nincs semmi gond! Csak azt hittem,hogy esetleg keverted valami más filmmel 😊
am errõl a filmrõl én meg kb 2 hónapja hallottam (haverom szólt,hogy megtudnám-e neki szerezni -> meglett,de nem vettem erõt magamon,hogy megnézzem de ezek után ezt mindenképpen pótolni fogom!
Am jó film 10\8
Ha egy hónapra lebontva legalább 6-7 filmet megnézel, hidd el, hogy 1-2 év után régnek fog tûnni egy-egy 2-3 éves film is. De nem értem fennakadásod mivoltját.
MÁS:
The three next days 9/10
Taken óta nem láttam ennyire izgalmas, pörgõs akció/krimi-t. Nekem nagyon tetszett! Fõleg az, hogy a film második felében mindig következett olyan szituáció, amikor azt hittem, hogy innen nincs tovább... és mégis volt! Nem is az a lehetetlen dolog. Igaz voltak benne óriási szerencsék/véletlenek Russel javára, na de ezt kompenzálta a másik oldalon is a film.
SPOILER SPOILER SPOILER
Másik oldalon: Például az a jelenet, amikor a fekete nyomozó észreveszi 5msp alatt az utcáról lenézve a két szökevényt menekülés közben a metró aluljáróban...
SPOILER SPOILER SPOILER
Tetszett. Bár a közepe durván el lett húzva, de a zene bõven kárpótolt.
7,5/10