1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zero 7th
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Akkoriban simán elment"

Hát nem, akkoriban is eszméletlen kurvagagyi volt, és nem menti fel ez alól az sem, hogy akkoriban minden FMV eszméletlen kurvagagyi volt. Én konkrétan hánytam az FMV játékoktól, pontosan a hulladék minőség és az irtózatos 'színészi' játék miatt. Ja, meg mert FMV videókból nem lehet játékot csinálni, borzalmasan szar fércmunkák voltak azok. Persze ez itt nem áll fenn, ez csak egy intró.

"ráadásul az ott feltűnt első zombi rotweiler szétparáztatott a játékban"

Pont erről szól a cikk. Hogy oké, hogy érzelmeid fűződnek hozzá, de azért lássuk már be, mi a helyzet: ez az intró egy szar. Minden szempontból.

"egyébként ázsiai szemmel teljesen rendben vannak ezek"

Nem ázsiai szemem van. Meg fülem se. Meg egyébként is, ha sok az igénytelen ember, aki bekanalazza a szart, akkor nekem is így kell tennem kötelezően? Ugye nem? Ugye azért én még mondhatom, hogy szar?

"Rengeteg típusú szörny volt benne"

Igen, talán túl sok is. Én például baromira nem értem, hogy miért nevezik _zombis_ játéknak, ennyi erővel az Alone in the Dark is az, abban is van egy-kettő.
    Az meg amit a vírusokkal művelnek, az már tényleg kicsit túlzás. Kb nincs két rész, ahol ugyanaz a biocucc a baj. A 4 és 5 már kicsit összeszedettebb, mindkettőben a plagas a leggyakoribb, de azért csak nem bírták ki, az 5ben a főfőfő fenyegetés az Uroboros, ami megintcsak egy új vírus.
    Közben meg mindegyik olyan cucc, hogy egymaga kiirtaná az emberiséget. Amikor meg már a nyolcadik ilyen jön, az ember kezd kicsit belefáradni...