1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #70520
    Mennyire tudtam, hogy ha kijön egy jó verzió a Prometheusból lesz itt megint egy vita.

Kicsit jobban kifejtem, hogy szerintem miért "fosszar".

Hát kérem szépen ez nem csupán egy "kihagyott ziccer", hanem a jelenkori blockbuster orientált Hollywood-i gyöngyszemek királya.
    A huszárvágások a filmben már-már könnyet csaltak a szemembe, pl.: kapitányunk besétál a képbe és elmondja, hogy mi is ez az egész létesítmény. Megálmodta, vagy mi? Aztán talán több "megnyomom a gombot és megoldódik a szituáció" jelenet is van benne. Hol a suspense, kedves Ridley? Elment borér'?

Ez olyan szépen összefoglalja ezt a szart:

One popular idea proposed by Ridley Scott himself is that the Engineers were responsible for the creation of Jesus Christ or at least one or more individuls who in time would become the basis for the story of Jesus and ultimately Christianity.

Anyád!

Egyébként az első 1 óra kifejezetten tetszett. Aztán annyira csapodár, átgondolatlan IZÉ lett belőle, hogy még egy 20 évvel fiatalabb, bevállalósabb Scott sem tudta volna ezt normálisan megrendezni. Hozzáteszem, hogy a 20 évvel fiatalabb Scott kitörölte volna a seggét ezzel a forgatókönyvvel és arcon köpi Lindelofot.

Szóval szerintem a Promcsi
    SZAR, mint sci-fi;
    SZAR, mint akciófilm;
    SZAR, mint kalandfilm;
    SZAR, mint horror;
    SZAR, mint thriller;
    SZAR, mint előzményfilm;
    SZAR, mint "univerzumbővítő-tágító"
    mindezt azért, mert a fentiek közül minden akar lenni, éppen ezért egyik sem igazán. A prométejusz egy igazi nagy FAIL, annak ellenére hogy utálom használni ezt a szót.