Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Hát a hsz után én is végignéztem, sajnos szavakkal már nem tudom elmondani, mennyire szar volt 😄. de legalább nem lesz folytatás, mint ahogy "tervezték"?

valóban undorító egy film..és néhol ilyet látok 10\8

ízlés ficamkodás

mire?
válasz erre gombra annyira nehéz rányomni?
precision
Let Me In -bõl ne a fos amcsi riméket nézd, hanem az oridzsinált 😊

LiNK

Bazinga!

6-nál többet én sem adok az a helyzet... <#vigyor3>
Sajnos igaza van. Splice borzasztó unalmas film. Fõleg az utolsó 20 perc szánalmas, ott már én is tekergettem. kb 2/10, jóindulattal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tatyla
úgy hogy végig se nézted ez így elég instabil értékelés,de ettõl függetlenül mivel én végignéztem mert én olyan állat vagyok ha valamit elkezdek nézni bármilyen szar azt végignézem,ez sajna tényleg egy pocsék film beteg dolgokkal tele,néha olyan érzésem volt nem lehet tudni hol és mikor is játszódik a történet,technikai megvalósítás jó volt de ennyivel ennyi a végén már annyi ökörség van hogy az már inkább volt blõd mint izgalmas...

3/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kastil
mellesleg kutya létedre te is elég barátságos vagy <3

kastil
ó de rohadt sok mindent tudsz te

Blasta
IQ harcos létedre egész sok magyar szót ismersz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kastil
majd rájössz hamar

kastil
És mi a szar köze van egymáshoz a kettõnek? VVt nézem, mert jókat röhögök, emellett tudom, hogy egy gagyi szórakoztatómûsor. leszarva, hogy valóságshownak nevezik. bár le se szarlak

nemtudom de utanaolvastam mirõl szól ,ezt megkell nézni 😄DD
Gurren
"sok éve nem láttam ennyire nagy foskupacot."

de hát való világot nézel

kastil
Splice (2009) - IMDb

ÁÁÁÁ!
Az elsõ 10 percben téptem a hajamat. Megõrültem. Nem tudtam végignézni, egyszerûen nem ment. Le se akartam szedni, de mondom mit nézzek, ezt seedelik mint az állat..belenéztem képbe, á semmi esély. Multkor egy hajnali kaja mellé mégis leszedtem, kb 20 percet bírtam, de komolyan mondom, idegbeteg voltam, valamiféle agressziót váltott ki belõlem a film, de legfõképpen Sarah Polley! Hogy lehet egy ilyen hiteltelen szart eljátszani/eladni? A csaj elsõ perctõl kezdve úgy ragaszkodik a kis korcshoz, ahogy az ember a sajátjához nem tenné lol.
Mindegy, most mondom á belekukkantok megint reggelihez. néztem vagy 6 percet, és a "ne, megfullad, engedd el, ne, hagyd már megölöd" (hozzáteszem szinkronnal nézem, de ez angolul és rémes lehet) visítozás ismét olyan szinten felbaszott, hogy most itthon nem szólnak hozzám 😄.

Jó, nem volt zsákbamacska, mert mikor láttam, hogy Adrien Brody, már tudtam, hogy egy újabb 5 forintos szarral van dolgom. Na de kérem, általában kerülöm az ilyen filmeket, kép alapján retek, nem nézek trailert. ha mégis, trailer alapján már kb ki lehet szûrni. sok éve nem láttam ennyire nagy foskupacot.

lófasz/10 és KERÜLENDÕ

MrSpock
Ezen én is mosolyogtam,de persze ez a saját véleménye ízlése. Ha 1személyes film akkor pl a Számkivetett Tom Hanks-szal. Buried nálam úgy egy max6-os kapna,fõleg egy 10es skálán! Azért a filmtöténelemben volt pár kiemelkedõ alkotás,nagy színészek,jó történet,megvalósítás. De néha az ember túlzásokba tud esni.😊

Go Jeff Go!!!!

pfffffffffff
Lol
elég vicces,hogy egy egyszereplõs filmre 10/10et tudnak adni
sztem ettõl sokkal jobb alkotások is vannak ...
még a fülke is jobban átadja az izgalmakat mint a buried tette

egyébként erre a nincs 10es film de animéban van az vicc 😄
abban egyetértek h 10/10et nehéz valamire adni mert teszem fel most adunk egy filmre 10/10et de látunk pár évvel késõbb egy sokkal jobbat akkor arra mennyit adunk?😄
viszont ez mos ütött,hogy a burried az 10/10 :dddd
CSOCSO
Experiment (2010 amcsi valtozat)

Tetszett az otlet, a karakterek jol el lettek talalva. De kanos srac bekattanasa kisse baromsag volt..

7/10

Let Me In

erdekes volt, de nagyon keves... felejtheto film.

4/10
CSOCSO
szamomra a 10 es az egy olyan film amiben nem tudok belekotni. minden jo volt. Szvsz a Buried ilyen volt. nagyon nagyon zsir!
Malakai
Továbbra se errõl beszéltem, na de inkább filmekrõl menjen a diskurzus. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

CalebJoe
kell egy határ amibõl kiindulhatunk nem és ez jelenleg itt a 10 vagy az 5 de néhol százalékba mérik a film milyenségét
CalebJoe
ebbe ne menjünk most bele ez nem az a topik

Természetesen sok kedvenc filmem van de csak a régiek közül és egyikre se adtam 10 pontot hiába a szívem csücskei.
Pl. Keresztapa, Scarface, Remény Rabjai, spagetti westernek, háborús filmek, meg néhány akció amire azt mondom hogy magasan a legjobbak nálam
Malakai
Vagy ha nincs 10/10-es film, minek feltüntetni a skálán? 😄
Erre céloztam elsõnek is, nem arra, hogy mi okán nincs 10/10.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ROCKnROLLA
Ahogy nincs tökéletes film, úgy olyan sincs, hogy de viszont. 😄 Egyébként ha filmbõl nincs 10/10, akkor animébõl miért van?

CalebJoe
ezzel azt akartam mondani hogy nincs tökéletes alkotás tökmindegy hogy 10 vagy 5 a határ, de viszont animébe van 10-es legalábbis számomra
Malakai
Akkor minek 10 pont, ha nincs 10/10? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

CalebJoe
jó film de szerintem nincs 10/10-es film még a legnagyobbak sem, nálam a Buried egy erõs 10/8
tommygear
ij kajak
ma meg azt mondtad hogy éppen nem aludtál el rajta...
tommygear
IGEN?
fifi
Buried

10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dragon11
Sziklák vére

6/10 jó indulattal.. vége hihetetlen szánalmas😄

Tatyla
ez most lényegtelen a film szempontjából,mivel kettõjük régi barátságáról majd eltávolodásáról szól...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CalebJoe
ja csak fiatal korábban kurvára nem volt még x-men csak utána alapította meg a csapatot
Tatyla
végül is az x-men first class az magneto meg a prof korai életét dolgozza fel szerintem fincsi lesz az is

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe
amit Aronofsky rendez! azt várom, hogy mikor jelenti be: ez bizony R rated lesz vérrel, meg hulló végtagokkal. nah, megint belelógott a kezem a bilibe 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Malakai
Ahogy sandor8206 mondja, lesz újabb Rozsomákos film, elõzõ az X-Men Origins: Wolverine volt, ennek simán The Wolverine lesz a címe és a producerek eredetileg egy esetleges újabb sorozat kezdetének szánják, ergó lenne aztán Wolverine 2-3-stb is, ha mûködik nekik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

magneto film nem lesz, lefújták. The Wolverine pedig újabb sztori lesz Rozsomákkal Japánban
Tatyla
jövõre Wolverine?az már volt nem? talán a Magneto filmre gondolsz?

Malakai
Jövõre jön a The Wolverine, talán arról beszéltek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tyler1
akkora fos, h pörgetve is szégyen végignézni. ez a bizonyíték, h az idõt már pedig meglehet állítani.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
Csak azért érdekes, mert épp minap hallottam a rádióban, hogy Hugh Jackmannek az új X-men film kapcsán 15kiló izmot kellett még magára szednie, meg gyúr mint állat...
Hát jah... itt még szinte kölök a két nagy rivális😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hát ha benne lett volna akkor tuti kapott volna vmi részt a trailerbõl
Dynamic
Farkas(sic!) csak sok-sok évvel késõbb került a csapathoz, ezért nem valószínû, hogy benne lesz.
böröczk
Farkas? Az eddig se volt..

Kumiho #2179

börtönös filmek kedvelõinek!
most találtam rá

Éhség
(Hunger)
DVDRip.
színes,szinkronos angol-ír történelmi dráma, 96 perc, 2008

Tartalom:
A történet középpontjában a Belfast közelében található Maze fegyház négy lakója áll: Raymond Lohan börtönõr, aki a hírhedt H-blokkban teljesít szolgálatot; a frissen érkezett, rettegõ Davey Gillen és cellatársa, Gerry Campbell, aki segít neki eligazodni a fogház kegyetlen világában; valamint a blokk szellemi vezére, Bobby Sands. Sands irányításával a rabok megtagadják az egyenruha viselését és követelni kezdik a politikai foglyoknak kijáró bánásmódot. Egyre komolyabb összetûzések követik egymást, és ahogy elharapózik az erõszak a Maze falai közt, lassan a fegyõrök is veszélybe kerülnek.
szucsy89
farkas nem lesz benne?
X-men first class elsõ trailer

Eddig is ezt a filmet vártam idén a legjobban, de a trailer után még jobban várom!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek