1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
    Na jó nem posztolok itt ennyiszer :)
    Ezeket láttam mostanában:

The Big Year

Jack Black, Owen Wilson, Steve Martin. Mindannyian hozzák a tőlük megszokott karaktereket. A film nagyon jó. Vígjáték, de sok üzenete is van.
    8/10

Crash (a Cronenberg féle)

Nagyon szeretem a Cronenberg filmeket, de ez sztem mind közül a legbetegebb (még az eXistenZ-nél is). Hát nem egy családi mozidélután a disney-vel...
    Elias Koteast nagyon csípem, ebben is hatalmasat alakít. Deb Kara Unger pedig olyan mint minden filmben, kivéve, hogy ebben speciel végig hanyatt fekszik (khm).
    A témaválasztás kitűnő, a történet levezetése szuper, a karakterek jók (Spadert csak ebben meg a Farkas c. filmben tudom elviselni).
    A hibája, hogy helyenként nagyon erőltetett, de sok minden kárpótol a filmben.
    8/10

A Dangerous Method

Számomra ez az idei év meglepetés-filmje. Nem vártam, hogy ilyen jó lesz.
    Az ilyen fokú nyítságot, amit a film képvisel, ritkán lehet látni a vásznon. Engem kicsit a Kinsey c. filmre emlékeztetett, de a fő különbség az, hogy itt a férfi főszereplő érzelmi síkon sokkal összetettebb karakter, ettől a film nagyon jó lett.
    Fassbenderen kívűl külön risztekpö Viggo Mortensennek, aki hatalmasat alakít Freud szerepében.
    10/10

The Grey

Egyszer meg lehet nézni, de semmi különös. Nyomába nem ér a Hopkins/Baldwin vadonos filmnek, nem jut eszembe a címe.
    6/10

Date Night

Nem jó. Egy-két jó poén, semmi több.
    5/10

Crazy, Stupid, Love.

Ez viszont jó! Ajánlonlani tudom mindenkinek. Tele van jó poénkkal és szerethető karakterekkel.
    7/10