1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonita
    Par film megint megvolt.

Dictator:
    Hat lehet hogy en kaptam el ezt a beteg agymenest jokor,es megfelelo hangulatban de tetszett.Ez a faszi nem teljesen ep,es tudom ertekelni amit csinal.Vegre nem a hagyomanyos poenok.
    7/10

Flypaper:
    Ez meg MI volt?!Nos ennek pedig lehet hogy pont nem jokor ultem neki de orulten untam.Gagyi,keszekusza es Ashley Judd sem menti meg.
    3/10

Expendables 2:
    Sajnos meg csak kameras felvetellel talalkoztam,raadasul felirat nelkul.
    Viszont tuti hogy ujra fogom nezni,ez utos cucc nagyon.Latszik az 'oregurakon' hogy maximalisan elvezik amit csinalnak,a nezonek sincs mas dolga :)
    7,5/10

Snow White and the Huntsman:
    Meglepetesemre teljesen beszippantott ez a film.Nagyon klasszul at lett dolgozva a mese es egy szamomra roppant elvezheto fantasy vilagot hoztak letre,amit Stewart sem tud elrontani,pedig mindent megprobal.Egyebkent ki almodta meg ezt a bamba arcot Hofeherkenek?Rutul be lehetett tepve az illeto.Chris Hemsworth viszont szerintem nem volt rossz,vegre nem az idiota Thoros erolkodest kellett nezni,jol hozta amit kellett.A gonosz mostoha pedig plane.Szinte hibatlan es latvanyos estimese.
    8/10