[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mostanában látott filmek:
Ted - A trailer tetszett ezért vártam a filmet.Szórakoztató volt de összességében csalódás.Egy-egy Family Guy rész sokkal viccesebb.Lassan történtek és túl kiszámíthatóak voltak az események.A moziban pár idióta visítva röhögött ezért sokszor nem is lehetett hallani egy-két mondatot.sux
6/10
The Cabin in the Woods - Ezt viszont volt szerencsém úgy megnézni,hogy semmit sem tudtam előre róla.Okozott is meglepetést egy-két jelenet.Döbbenet,hogy megosztja ez a film a nézőket.Vagy bűn rosszként vagy nagy kedvencként írnak róla.Legutóbb talán a No Country for Old Mennél láttam hasonlót.
Irónikus,komikus,egyedi.Inkább pozitívnak mondanám mint negatívnak.
Sigourney Weaver feltűnése érdekes pillanat volt.
7/10
Battleship - Pörgős két óra Transformers módra tele kliséhegyekkel.Egyszer nézhető látványos propagandafilm.Időnként a CGI minőségével is komoly gondok voltak.
Várom a tetris filmet...
4/10
Abraham Lincoln: Vampire Hunter - Itt is a jól elkészített trailer után egy pocsék filmet láttam.Szeretem az életrajzi és a történelmi filmeket de egy-egy jelenetnél erős késztetést éreztem,hogy kimenjek a moziból.A lovakon ugrálós jelenet az mindent ütött.Ha valami akkor ez nem értem meg a mozijegy árát.
3/10
A Clockwork Orange - Sokkoló dráma Kubrick módra.Egyedi képi világ,meglepő karakterek.A díszletek a zenék a jelmezek mind részletesen kidolgozott profi munkák.A furcsa kifejezések,szlengek is szokatlanok,meglepők.
Elgondolkodtató mestermű.
9/10