Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Utódomra ütök

Aki szereti Ben Stiller féle filmeket, az most sem fog csalódni, nagyon jó lett ez is, mint a korábbi részek! 😄😄

8/10

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Krezga
Megnéztem az elsõ részt, jó lesz ez.
precision
na eztet meghesszeljük
Summer Glau -t mi is szeretjük 😊

+1 fotó mert belõle sosem elég 😄 (Wolovitz cseszteti éppen szegényt 😄)

Bazinga!

nemtudom miért nagy kedvenc
sovány,nincs melle,nagy állkapocs ... :S nekem nem jön be (na jó egy icipicit 😄
sadvagabond
A Good Year.
8/10
Nagyon jó film!
Nagyon jó hangulat.
Még ilyet! Sokat.

Mielõtt lemegy a nap

A Mielõtt felkel a nap folytatása... 9 év van a két film között... a történetben is ennyi telt el... a 2 szereplõ ennyi idõ után látja egymást... itt már kevesebb a romantika... ez inkább a "Mi lett volna ha..."
6.5/10

Spancserek

Komolyan mondom hálás vagyok az ilyen JÓ vígjátékokért.😄 Nem azt a tipikus gagyi romantikus foshalmaz vígjátékot kaptam... sempedig egy amerikai pitét.
Leginkább a Felkoppintva, Másnaposok és hasonló igényes vígjátékokhoz tudnám hasonlítani.
Imádtam, szarrá röhögtem magam és rohadt jó története volt😊
9/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ROCKnROLLA
Buried

Hát basszus! WOW! Ez odacsapott! Kurvára bele tudtam élni magam, sajnos vagy nem sajnos. Reynolds nagyon jól tudta átadni az egész helyzetet, kezdve a semmitnemtudással, aztán a reménykedés blablabla... Kicsit félve néztem meg, hogy vajon mitõl lesz izgalmas egy film ami végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, hogy a Fülkével is ugyanígy voltam, és nagyon nagyon tetszett az is), de egy percig nem unatkoztam. (Talán csak az 1. percben amikor reklám volt 😄 ) Mindenkinek kötelezõ!

9/10

Totti5
Csillagakpuba nem ez nem volt😄 kevertem a másikkal. Fireflyban õ volt a fiatal csaj, most már megvan😊 õt is szeressük!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Firefly-ban meg az Stargate-ben nagy kedvenc volt! Már csak miatta is belenézek hogy mi ez.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#eljen>Egyetértek, nálam is 10/10.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Tyler1
Éhség

Vhol olvastam, hogy nagyon durva börtönfilm, imdb-n is 7.6-on áll, na mondom fasza, ez biztos gecijó lesz. hát apám, ez a "film" jelzõtõl is kurva messze van. Nem is tudom mi a szar volt ez, egy épkézláb párbeszéd is egyetlen jelenetben volt, de azt is a semmirõl pofázták.
0/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Seth
Itt már színészkedik is a kisasszony, vagy továbbra is csak néz bambán?

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno Jedi
The Cape s01e1-e02

Ez egy vacsi új szuperhõsös sorozat, szuperpoverek nélkül. Egész faja az elsõ két rész és az egyik fõszereplõ mindenki kedvence, Summer Glau:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
tökmind1 ki írta 😊 amúgymeg rengeteg "celeb" saját kezûleg twitterel/facebookozik...stb.

Fresh Prince mozifilm jöhet! 😊

Bazinga!

CalebJoe
ennek örülünk de én nehezen hiszem el az ilyeneket hogy maga a színész írta inkább csak az õ nevében valami illetékes személy
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jim Morrison
moziban elég jó minõségben nyomják. Azért szerintem inkább ott nézd meg.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

és jó minõségben le is lehet tölteni 😊

mert pl. az üvegtigris3 az komédia, és megnézném, de nincs még jó minõségben

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Sziasztok !

Tudtok ajánlani, valami jó komédiát/filmet/ ?

Valami olyasmit, ami mostani film.

mostanában nem néztem komédiát, és ezért nem vagyok képben. 😊
köszike
üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

stargatelost
dvdscreen, semmi probléma a minõségével (nem egy 720p, de dvdrip szint simán)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ROCKnROLLA
jó a szó tesó 😄

Tyler1
dvdscreen?

a 127 órát hogy nézi meg mindenki? vagy divxhuszárok értékelnek még csak vmi low quality-t?

stargatelost
127 Hours

Ez odabaxott. Remek zenék, a fényképezése, kamerakezelése elképesztõ, a flashbackek keveredése a hallucinációkkal pedig zseniális. Nem is tudok hibát felhozni.

10/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Pompomsrácok 9/10 nagyon mókás film tökéletes kikapcsolódás, rég láttam ilyen tini csajozós filmet és ennyi dögös csajt :-)

RED 9/10 végre nem egy agyon CGI-zett kapkodó kamerás régi módi vicces akció film mindenkinek ajánlom , Bruce Willis még mindig nagyon ott van :-)

de szerencsés vagyok hogy két ilyen jó filmet láttam egymás után...

Scott Pilgrim vs The World 4/10 nagyon gyenge sõt ostoba film lett itt inkább csak az az érdekes ahogy vegyíteni próbálják a mûfajokat esetlenül...

Kalapács 9/10 ismét egy nagyon király film kicsit elcsépelt a Rocy után ez a boxos alap de a fõhõs karakter nagyon sokat tesz hozzá és a kezdés rohadt erõs fõleg az esõ 20 perc, mindenkinek ajánlom talán a legnagyobb meglepetés egy teljesen noname filmtõl....
Mielõtt felkel a nap

Kissé dizni volt, de mégis tetszett, hogy nem az a szokásos romantikus maszlag volt😊
Kellemes film. Aki vevõ a kissé "komolyabb" romantikus filmekre, az mindenféleképp nézze meg😊

Kaplan
127 óra

Egyelõre még nagyon a hatása alatt vagyok, de azt mindenképpen el szeretném mondani, hogy néha nagyon magunkba kell néznünk. Az apróbb problémáink, amik miatt mártírkodunk és sajnáltatjuk önmagunkat eltörpülnek egy ilyen horderejû dolog mellett. Egyszerûen elképesztõ, hogy az embernek mekkora akaratereje is lehet amivel tényleg semmi sem lehetetlen. Az egész filmet inkább csodálattal néztem mint szörnyülködve. Hatalmas emberi tanítás volt amit már nem csak könyvek olvasása után raktároztam el magamban hanem vizuálisan is.

10/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jakuza001
Shanghai (2010)

7/10

Meg kell valljam, rosszabra szamitottam, de kellemes csalodasban volt reszem. Teljesen rendben van a film.

In the mouth of madness

Kemény volt, hasonló a Prince of darkness-hez.

9/10

Shep
Piranha (2010)

Hát ez az a film ami nélkül nyugodtan el lettünk volna. Se nem félelmetes, se nem vicces, a trükkök bénák, tele nagyobbnál nagyobb idiótaságokkal az egész egy igénytelen valami. Rég láttam ennyire szar filmet.

3/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Golyo69
hát azért a 10/8 az sok rá:S
nekem nagyon nem tetszett...ebben pillanatban fejeztem be... sztem szar volt:S
végén legálább kiderült hogy mi is van...mert film közben nem nagyon értettem 😄
10/5,5 (ez a max amit kaphat )

GGMU

Mi lenne, ha

Jim Carrey egy nagyon jó színész... vígjátékban és drámában egyaránt!!!😊 Ez a film is nagyon jó kis dráma volt tõle😊
8/10

Kill Bill 2

Sokadjára megnézve... még mindig rátapadva a képernyõre😄 Nem nagy alapsztori, de valahogy mégis fantasztikusan meg van csinálva ez a 2 részes remekmû😊 Hibátlan... nincs rá más szó😄
10/10

Az élet szép

Ma reggel láttam a felétõl egy kis részt a tévében... gondoltam leszedem és inkább megnézem egyben.
Eredeti ötlet... egy férfi, aki fiával a holokauszt idején bekerülnek egy táborba és végig úgy tesz a fia elõtt, mintha ez csak egy "vetélkedõ" lenne, aminek fõ díja egy tank.
Sok helyen humoros (Fõleg a film elsõ fele, ahol még szó sincs a drámáról...), de mégis szívszorongató.
Szép film volt, örültem, hogy láttam.
10/10

Brolly
A nem átlagos nem egyenlõ a hülyével 😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

127 óra

Nagyon tetszett a film,nem lenne nagy meglepetés,hogyha James Franco megkapná az Oscart ezért az alakításért, az egész fimben zseniálisat alakít!Csak erõs idegzetûeknek ajánlom, mert azért van 1-2 megrázó jelenet benne, de összességében nagyon jól sikerült filmnek tartom, gyönyörûen van fényképezve és a zenék is nagyon hangulatosak szerintem!

8/10

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Igen, konkrétan mindegyik hülye. Fõleg aki a repülõgépbõl kiugrik.
Tyler1
igen a hegymászók is hülyék, meg az ejtõernyõsök, meg a raftingesek, meg mindenki, akit az extrémsportolás érdekel. persze az a fasza ember, aki 24 órában a számítógép elõtt mereszti a valagát, egy szmoggal teli város közepén, azzal biztos semmilyen baleset nem történhet!

Hülye film az, egy hülye srácról. Ami a jó filmben az, hogy lehet benne érezni az iróniát, hogy csak az ember olyan hülye, hogy olyan helyekre megy, ami nem jó neki. A világon élõ 100000000000 millió állatból 1db se megy oda(hangyát kivéve). Nem véletlen.
Nightmare On Elm Street (2010) / Rémálom az Elm utcában

Alapjában véve nem vagyok a remake-ek ellen, mert több kimagasló horror-újragondolás is született már (A texasi-láncfûrészes 2003, A sziklák szeme 2007).

Freddy viszont sajnos nem kapta meg, ami kijárt volna neki. A közepesnél is gyengébb forgatókönyv, kliséhegyek a köbön, roppant erõtlen szereplõk.
Legnagyobb szívfájdalmam azonban Freddy bohóckodásainak a kiírtása volt - csináltak belõle egy motivációk nélküli pszichopatát.

10/4
ROCKnROLLA
Én is most néztem meg. Nagyon tetszett, mondjuk nekem alapból bejönnek ezek a típusú filmek,mint pl. Életben maradtak. James Franco nagyot alakít benne, át tudtam élni teljesen. Nem nagyon húzom tovább mert álmos vagyok... 😄

8/10

Montanosz
na lemaradt

Tomorrow, When the War Began
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
127 Hours

A Gettómilliomos rendezõjének új filmje, amely Aron Ralston megtörtént kalandjáról szól. Jó pörgõsen indult a cselekmény, látványos képekkel, aztán egy bizonyos pont után, lelassult az egész. Próbálták ezt mindenféle jelenettel átugrani, ami néha bejött, de többnyire nem sikerült. Megjegyzem a szenvedésben nagyon sok nekem is átjött, és sokszor nyeltem nagyokat, vagy volt az a belsõ "don't do it" érzésem, sõt volt jelenet amit pörgetnem kellett, pedig...áá nem lövöm le a poént semmilyen hasonlattal(fõleg azoknak akik nem ismerik a sztorit).
Egyelõre nem tudom pontozni, mert eléggé friss élmény volt, és elég vegyes hatásokat váltott ki belõlem, de megnézni mindenképpen érdemes. A fsz pedig a kevésbé jelentõs szerepei után, most igazán pirít, és nagyon jól adja a karaktert.

Montanosz
ráégetve
de linket küldök priviben ha kell ahonnét letudod tölteni a filmet

hát nekem is inkább dráma féle mert egyszer sem szakadtam a nevetéstõl
néha elmosolyogtató de am megható az egész...
párszor vártam h a kisgyerek sírni kezd azt elrohan xD
am fasza kis film, ha nem írjátok be akkor nem nézem meg (am emlékszem h láttam már belõle 1-2 jelenetet de egészében egyszer se láttam még
szóval

Tapló télapó
10/8.5

Utódomra ütök
10/9
hozták az eddig megszokott formát xD
sztem kurva jó volt, itt viszont néha szakadtam a nevetéstõl 😄DDD
ezt a szót mikor meghallottam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
keresztbekúr
:?A:SD?:A?😄?A:SD
Kaplan
Létezik ehhez magyar felirat?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Montanosz
Tomorrow, When the War Began
---már vártam ezt a filmet nagyon,Stuart Beattie rendezésében.
Nem is csalódtam, bár amikor katona voltam és kivonultunk a jugó határra mert épp azok háborúztak és át-át puffantottak, és úgy nézett ki konfliktus lesz..hát bizony mi összesz**tuk magunkat, a tisztekkel együtt.
Szóval a valóság azért más....

daver88
Scott Pilgirm Vs. The World

Nekem nem jött be, ettõl függetlenül volt benne egy-két mosolygós jelenet, de semmi több...akkor inkább már Kick/Ass

5/10

Bulykin
az egyik kedvenc filmem 😄
annyit nevetek rajta mindig, kajak taplóóó az a pali 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RockNRolla / Spíler

Nem vagyok Guy Ritchie fan, de akad tõle egy nagy kedvenc, a Blöff (Snatch).

A RockNRolla hasonló, a piti és a nagykutya angol alvilágról szól, a szokásos tálalásban.

Bár nem jött be annyira, mint a Blöff (túl hosszúnak éreztem, és kevésbe feszesnek) egyszer azért simán szórakoztató volt.

10/6
Sir Quno Jedi
Bad Santa

Jó volt. Nem igazán vígjáték, inkább a dráma dominál benne, de persze lehet rajta diszkréten mosolyogni is... Érdemes szinkron nélkül nézni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3