1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    The Cabin in the Woods 5/10

Nem is nagyon emlékszem, mikor tért el ennyire az IMDB átlagértékelés az én értékelésemtől. Viszont ez a film nagyon nem jött be. Igaz, hogy nincsen alacsonyan a mérce horror filmeknél, de azért ez erősen közepesre sikerült. Volt benne poén, gyenge cgi, klisé hegyek, Thor főszereplő (ezen nagyon meglepődtem a stáblista nézésekor, bár ismerős volt a srác, de mégsem...). A történet alapjában érdekes volt a film közepén lévő csavarral, azonban nagyon b-kategóriás lezárása volt a 1,5 órának. Oké, hogy alacsony költségvetésű film, na de akkor miért kell erőltetni a cgi-? Amúgy 1-1 "szörny" kifejezetten ötletes volt (pl. a gömböt tartó magas kopasz).

Nekem amúgy ezek a horror filmek jöttek be (amik első nézésre megfogtak történetükkel, hangulatukkal, vagy mindkettővel):

Martyrs
    The Mist
    28 nappal később
    A Ragyogás (Jack Nicholson)
    Insidious
    Fűrész1
    Sziklák szeme1
    Eden Lake
    A texasi láncfűrészes - a kezdet
    Grave encounters (vége már annyira nem volt jó, de a film 3/4 nagyon ott volt)

Ami vígjáték-horror keveréke miatt kivétel, de szerintem az utóbbi évek egyik legjobb alapötletű poénos horror filmje:
    Tucker and Dale vs Evil