Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Ez a RED valami kurva szar film, nagy csalódás volt.

Zene nélkül mit érek én?

stargatelost
Red-nél nem sokat vesztettél, utána sem lesz már jobb...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

davidka003
TRON 3D

Életem elsõ 3D-s filmje de szerintem egy nagy nulla volt a 3D-s effekt. Egy idõ után fájt tõle a fejem. Most úgy érzem, hogy egy nagy parasztvakítás az egész 3D.
Ja és a szemüveg miatt olyan sötét volt a kép.
Ha 2D-ben adták volna akkor olyan 8/10 a zene meg a látvány miatt, sztori nem igazán volt de engem lekötött, nem unatkoztam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jim Morrison
most neztem belole, de nemtom... helyes kulcs meg minden, de a zene szerintem rossz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Red

Nem bírtam végignézni, még Karl Urban ellenére se. Bolond John Malkovich autós-házánál kinyomtam.

Conviction

Nem bírtam végignézni, Sam Rockwell sztriptízénél kinyomtam.

Red Hill

Ezt már végignéztem, jópofák voltak a kivégzések. Végig az égett arcúnak szurkoltam. <#eljen>

6/10
tv 2 most!
boksz a sötétben!
na ezt nézem 😄
mostanában rengeteg tucatnyi amerikai filmet látunk ez meg orosz ,nézzük a ruszkik mire képesek...
Montanosz
Acolytes

Hát a hangulat ott volt...horror a köbön
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tatyla
igazából most már az a bajom hogy nem lehet az adott oldalon beregisztrálni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ProGabe
szinte hihetetlen, de Ny-Európához soroltak minket anno, ezért 2-es 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tatyla
kicsi off

mi Magyarország régiókódja ha be kell írnom a dvix lejátszóba,meg hol kell regisztrálni a lejátszót mert a megadott oldal amit a lejátszó ad nem jó?

on

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Montanosz
..aki szerette a Little Miss Sunshine és Sunshine Cleaning c filmeket az feltétlenül nézze meg a Please give (Adni jó) filmet...ugyanolyan derût adó film))
9/10

Az is jó nagy barom volt, aki összehasonlította a két filmet... Imádom az ilyen önjelöl filmkritikusokat, akiknek fingjuk sincs a dolgokhoz😄😄

Ha már Eden lake, akkor The Girl Next Door... nah az is hasonlóan felkúrós...

Jó horrorból meg mostanában nem sok van... talán a Magasfeszültség és a À l'intérieur ami úgy megfogott mostanság.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Brolly
Eden Laket én azért nem fogom megnézni újra, mert elég volt egyszer ahhoz, hogy felkúrjanak a csicska gyerekek 😄 de am ettõl függetlenül jó film, és az a befejezés gyóóó..
Emelt fõvel hasonló film: Emelt fõvel 2 😄D
Horrorral kapcsolatban, nézd meg a Case 39 c. filmet, csak az elõzetesét láttam, de nem tünik rossznak.. persze attól függ, hogy milyen típusú horror érdekel.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Montanosz
Bunbury

Könnyed és mosolyogtatóan bájos történet, maga nemében...
9/10

jaja 😄 horror,thriller :S
"
A legdurvább film a THE DESCENT óta.
"
de én ezzel nem értek egyet 😄 mind1
ha tudom h ilyen akkor valószínû megse nézem...
a lényeg egyszernézõs,jópár tízenxévig ugyse fogom megnézni...

vmi fasza horror-t mondhatnátok
vagy az emelt fõvelhez hasonló filmet
Brolly
Szerintem az Eden Lake-re értette a 2. kérdést, mert az bizony thriller.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

te mindhárm barlangot fosnak minõsíted?
ki mondta h horror? mindenhol az van írva...
szted akkor ez milyen müfaj?
1 a barlang egy fos
2 ki mondta hogy ez horror?😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mocskos zsaru - New Orleans utcáin

Nicolas Cage nagyon nagyot alakít ebben a filmben,már csak miatta is érdemes megnézni.Engem a storyja is lekötött, végig élveztem annak ellenére, hogy alig volt benne akció viszont sokat nevettem a filmen,szóval szórakozásnak tökéletes!

8/10

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Eden Lake-rõl volt szó
na jó legyen 10/6 😄
na végül megnéztem,de nem nyügözött le!
azt hittem h vmi burtálisan durva lesz ,látványilag is :S aztán ugye kaptam egy csapat 12 éves gyereket meg 2 (majd több) felnõttet! többet vártam ettõl, azért a végére kialakult valami de nem dobok ettõl hátast 😄
10/5
a barlang azért picivel jobb volt,és én megkérdõjelezem,hogy a legdurvább film ez lenne a barlang óta!
brutalitás volt benne az tény és való de h full-ra horror mûfajt kapjon az picit tulzás...

ahogy Blasta is írja,valóban nem ugy reagálnak a szereplõk ahogy kéne, sõt!
a vége meg tök kiszámítható volt...
egyedül ott "ilyedtem" meg mikor a film elején
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a sátorba vannak azt a férj kimegy majd visszajön és megijeszti a feleségét 😄

amikor a kávézóba voltak és a férj mondta a kiszolgálónõnek,hogy vannak gyerekek és a szüleik biztos tudni szertnék a csínytevést -> már ekkor gondoltam ,hogy az a nõ a gyerekek szülõje!
a végén meg ugye karambol és "megmentik a csaj" vagyis a csaj azt hitte elsõre,de gondoltam h pont a szülõkhöz kerül :S mondjuk ez a fordulat nem most jelenik meg elõször 😞

a legvégén meg titkon reménykedtem,hogy a srác
megbánja tettét és mementi a csajt, az apját meg legyilkolja 😄
szucsy89
Tegnap néztem meg én is, kb. így vagyok vele, hogy kevesebbet vártam, sztem egy estére tökéletes volt... (néhány helyen összeszartam magam, de csak a hirtelen képváltás + hangerõváltozás miatt😄)
SötétBarom
Devil

Aszittem szar lesz, ezzel szemben tetszett. Kifejezetten tetszett.

8/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Victor1103
127 Hours

10/10

A film amúgyis nagyon jó lett volna, de tudva hogy ez mind megtörtént események alapján készült háááát.... emelem kalapom a csávó elõtt

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Montanosz
That Evening Sun ha még nem volt meg

Megamind

Állat az egész mese, jókat röhögtem.

10/10
Effe88
A 13-as
10/8

PetruZ
Un Prophete (A Prophet), Harsh Times, Cidade Dos Homens, Achilles And The Tortoise, ...
sadvagabond
Köszi, sajnos már megvolt. De nagyon nagy film. Igen, ilyeneket keresek, meg mint a Dan in real life, meg hasonlók. Csak az a baj, hogy rengeteget láttunk már...

VinylToy
Bakancslista

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

sadvagabond
Ajánlást szeretnék kérni. Ma délután nézni szeretnénk valami jó drámát, vagy dramedy-t. Valaki valamit? Elõre is köszi.

Múlt hónapban láttam 3D-ben. Szerintem 2 jelenettõl eltekintve ez színtiszta 2D volt.

Gru

Mivel a múltkor abbahagytam, tegnap este befejeztem.

A film a második felére kicsit feljavul, de az összkép így is gyenge, egyszernézõs produktum.

A 3D biztosan dobott volna rajta, de ez így... nem elég a boldogsághoz.

10/5
m0tTh0w
Szerencsére nem a te izlésednek kell megfelelni. A pálmafádat meg ültesd el hátul a kertben a többi mellé.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

dartonita
True Grit:
Na gondoltam vegre eredeti nyelven egy western.Hat amit Jeff Bridges makog ebben a filmben,az nem semmi.A filmrol nem tudok sokat mondani mert ketszer szunditottam el,de ez a hang amit a faszi kiad magabol mar onmagaban zsenialis.Altatonak.Talan egyszer ujra megprobalom.A kiscsaj jol tolta,annak ellenere hogy eleg hiteltelen ahogy 14eves kislanyok 'felemlitenek meg' meglett ferfiakat.Foleg ilyen kornyezetben es korban.
Jeff papa hangja 7.5/10
Film ?/10

CSOCSO
komolyak a pontozasok........ *facepalm*
Before Sunrise, Before Sunset

Ebben 2 ember végig beszélget, és nagyon jó film mindkettõ 😊

zzeN
<#vigyor>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

m0tTh0w
Pár film amit az elmúlt napokban láttam:

Black Swan 2010

Egy újabb Aronofsky remekmû. A történet egyszerû, mint a pofon, a fõszereplõ vívódása viszont zseniálisra sikeredett. Natalie Portman a Closer és a V for Vendetta után végre újra maradandót alkotott.

8/10

Badlands 1973

Gondoltam megnézem Malick mester egyik korai filmjét. Azt, amelyik Tartantínót is megihlette anno.(A True Romance és a Natural Born Killers forgatókönyvére gondolok.) A film az 50-es években történt dakotai sorozat gyilokosságokról szól. A fiatal Martin Sheen jól hozza az õrült és kiszámíthatatlan gyilkos szerepét. Sissy Spacek monológjai pedig kis életet lehelnek a kopár és sík Dakotai tájba. Remek film.

8/10

True Grit 2010

Coen testvérek legújabb western filmje. Tekinthetõ a 1969-es film feldolgozásának, vagy a történet alapjául szolgáló regény újabb adaptációjának is. Tény, hogy a történet már régóta létezik, kérdés az volt számomra, hogy Coenék mit hoznak ki belõle, újra. A alapvetõen lassan csordogál a film. Jeff Bridges hozza, ami elvárható egy zülött rendõrbírói szereptõl. Matt Daemon meglepõen jól teljesített western környezetben, de szerintem a kis csaj Hailee Steinfeld nyújtotta a legtöbbet. Érdemes lesz rá a továbbiakban oda figyelni.

8/10

The kids are all right 2010

Leszbikus szülõk, illetve spermadonortól született gyerekeik, akik kiváncsiak az "apjukra". A filmet egyértelmûen Mark Ruffalo viszi a hátán. Bejött ez a laza, "szarok magasról mindere" karakter. Ebbõl a filmbõl kiderül, hogy Julianne Moore már nem lesz fiatalabb, és hogy a Tim Burtonos "Alíz" továbbra is gyenge, mint a harmat. 😊

8/10

127 Hours 2010

Ezt a filmet vártam leginkább az utóbbi idõben, és hát nem csalódtam. A sztori ugye megtörtént esetet dolgoz fel: egy barlangász (Aron Ralston) keze beszorult egy szikla alá a Grand Canyon egyik kürtõjében, és hát 5 napira ott ragad. James Franconak jól sikerült hoznia a barlangász szerepét, aki több napon keresztül küzd a halucinációival és próbál életben maradni. Neki adnám a szobrocskát 2 hónap múlva 😊

9/10

Cyrus 2010

Nem azaz egyszerû vígjáték. Sokszor direkt kínosra veszik a figurát, olyan Office módra. De aki a fingós/böfögõs poénok nélkül is képes élvezni egy vígjátékot valamint, kiváncsi a még mindig gyönyörû Marisa Tomeire, az nézze meg nyugodtan 😊

7/10

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

zaki
ez nagyon jó film

acsati
Rendben, kaptam elég sok címet, megnézem õket. Köszönöm a segítségeteket! <#hamm>
tigeroo
szerintem is. elég sok kérdést feszeget, vallás-filozófia, emberismeret, történelem blablaaaaa...

vagy ottvanmég a 3 mátrix film pl, ottis sok ilyen filozofálgatós dialógus
stargatelost
The Man From Earth lesz a te filmed szerintem is ilyen szempontból 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

acsati
huh hát a tanár aki ezt feladta kb. úgy adta elõ hogy senki nem tud kommunikálni csak õ. amit mi csinálunk az nem kommunikáció, csak gügyögés meg ilyenek. nehéz eset :/
pont ezt akartam írni 😄DD
ha beszélgetnek akkor egyértelmü h kommunikálnak xD
Tyler1
"hogy van-e köztük kommunikácio"

ja, mert létezik olyan párbeszéd, ami nem a kommunikáción alapul?😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

acsati
hát igy kommunikácio szempontbol kell, hogy van-e köztük kommunikácio, meg ilyesmi, ilyen filozofiás baromság 😄
nemtudom ezaz a film-e de van amikor egy bíróságon játszódik , na ott is van ilyen 10 perces párbeszéd féle !
de nem értem,hogyan lehet elemezni ilyen párbeszédeket a filmben?:S
stargatelost
Red (2010)

Erre mondják azt, hogy sótlan lett. Nagy nevek, Bruce Willis papa gyak, mi sülhet el rosszul? Egyrészt elszállt az egész a karaktereken, másrészt egy emlékezetes jelenet sem maradt meg (na jó, kocsiból kiszállás, meg a rakétavetõ, de ennyi). Túl elnyújtották, a vége az alelnöktõl kezdve pedig teljesen semmilyen lett.
The Losers operált hasonló alapsztorival, de az sokkal jobban bejött.

5/10

zaki
12 dühös ember, vagy a kötél. abban a filmben ilyen 20-25 perces vágatlan jelenetek vannak, durva 😊