Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And Soon the Darkness

Ez a film hihetetlen. Két nagyon jó nõ(egyik Megan Fox lookalike), turista valahol Argentínában bemegy a legmocskosabb kocsmába ami létezik, ott kurvákra jellemezõ viselkedéssel, mindenkivel kikezdenek, férfi vécében nyitott ajtónál férfiak elõtt pisálnak, majd csodálkoznak, hogy minden rossz arcú ember be akarja nekik tenni, és nem igazán akarnak udvarolni? A film szar, csak Karl Urban miatt érdemes végignézni.
Totti5
Most ment/megy a mozikban. Bejövõs volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

😄DDDDDDDD
böröczk
7 ??????????

5.nél elakadtam, annak a közepétõl amúgy aludtam is, azóta se néztem végig..
nekem már a 2. résztõl kezdve hulladék a sorozat, lassan dallast csinálhatnának belõle. 1. részben is az ötlet a pöpec, amúgy tele van alapvetõ hibákkal..

Kumiho #2179

stargatelost
Saw 7

Ez kicseszett jó volt.
És a zenéje még mindig eszméletlen ütõs.

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Magnumrolcsi
Nekem most ez nem jött be annyira. 😞(
6/10

az ördögöt aki látta azt mondja már meg h a felvonó az ugye sokkal jobb? 😄
mert trailer alapján sztem 100%szor jobb a felvonó ,csak hát az ördöggel is igy voltam h trailer alapján jobbnak tünt mint amilyen...
Victor1103
Alíz csodaországban

Ennek semmi értelme/10

Unstoppable

Klisé akció a nézhetõ kategóriából 6/10

Red

Amilyen jól indult 1 óra után kikapcsoltam. Olyan "sótlan" film.

Takers

Újabb akcióklisé 6.5/10

Valaki nem tudna 2010-bõl valami olyan filmet mondani ami nem volt reflektorfényben mégis nagyon jó lett és nem ilyen hollywood-i tucatszar? Külföldi is lehet felõlem csak megérje végignézni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tommygear
sztem a negyedik részig kurva jó volt, utána köpedék
szerintem a 2 volt a legszarabb...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A Fûrésszel talán a legnagyobb baj, hogy fõleg a 3 filmtõl kezdve egyre szarabb színészeket szerzõdtettek, valamint a forgatókönyv egy elhasznált wc papír szintjén mozgott.

Hegi90
A második rész még kifejezetten jó volt a többihez képest. A harmadik résztõl már tényleg semmi másról nem szól, mint az ész nélküli darabolásról.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szabi84
Az elsõ részt még akkor láttam mikor megjelent, na az ütött. Napokban megnéztem a 2. részt hát elment de valahogy nem vagyok kíváncsi a többire.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Saw 7

Tudnám a 4-5-6. film mi a francnak kellett, de tényleg minek? A történet egész kellemes lett, a végsõ csavar is jó. Innen viszont nem kéne folytatni, teljesen jól lezárták, Game Over 😊

10/7

tommygear
<#idiota>
Ez biztos a külföldi dvdrip<#idiota>

tommygear
hát sajnos ilyen minõségben még nem érhetõ el 😞
kaposi1
Seederek:
2480
Leecherek:
2518
Letöltve:
2714 alkalommal

Azért szeretik ezt a filmet rendesen.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Hegi90
Milyen minõség ez?? Magon nincs fent csak mozisban :|

amúgy meg finom <#finom>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tommygear
jóóóó 😛

N o N a m e
Ez! Nagyon köszi a gyors választ!
vegicsek
Moon c. filmet tudom ajánlani

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Tyler1
ezzel egyetértek, nálam is ezek voltak a fõbb hiányosságai a filmnek. mondanivalója inkább egy görbetükör Amerikának(nem véletlenül játszódik Irakban), meg a nagy amerikaiaknak, akik azt hiszik, õk fontosak a hazájuknak.

ez igaz mondjuk mindenhol, kiszolgálod az országod, de ha bajban vagy, az még a kisujját sem fogja nyújtani.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nagyjából egyetértek!
a vizsga is egy helyen játszódik mégis végig izgulta az ember az egészet!
am az emlékezetkiesést láttad? az is egy helyen játszódik.... (egy raktárépületben)
Miért kell minden filmbe belelátni valami mondanivalót?

Karácsonyi vakáció

Kötelezõ darab karácsonykor!😄
8/10

Európai vakáció

Ez meg úgy általában😛
8/10

Karácsonyi lidércnyomás

Még nem láttam... és ilyenkor jön a kérdés, hogy MIÉRT NEM??? Ez zseniális volt... picit a Grinchre emlékeztetett az alapkoncepció, de mégis totál más persze😊 A képi világ csodálatos (pláne a korához képest😮), a zenék magával ragadóak, a karakterek imádni valóak😄 Tim Burton egy isten
10/10

Éjjeliõr a hullaházban

Jópofa kis "bûnügyi" film... érdekes ötletekkel😊
6,5/10

Szörnyecskék

Még mindig imádom/10

Mortal Kombat

Gyerekkoromban jobb volt/10

Én, Pán Péter

Avagy How it's made: Peter Pan😄
Ez a film valami csoda volt... és már rég volt film, amitõl ennyire elérzékenyültem volna... sajna a téma engem is érint... így karácsonykor meg pláne:/
Deppnek nincs rossz filmje... õ a kedvenc színészem ez már tény.😊
Tökéletes/10

szucsy89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teljes mértékben igazatok van, rosszul értelmeztem a filmet, hát igen, este volt... amikor felbontják a szerzõdését meg... igen, az elgondolkodtató volt, érdekes dolgokat feszenget, ennek ellenére nekem talán azért nem jött át, mert nem tetszett a megvalósítás. Mindenesetre kösz 😄
Kmarha
király.. mennék moziba még e utolsó héten.. megnézhetném itt Zalaegerszegen, az utódodra ütök vackot vagy az üvegtigris3 (már a többi se fogott meg) filmet, vagy a tron 3d-t. Mondom az utolsó, legalább a szememnek okoz valami örömet.. de az itt olvasottak alapján kezdek lemondani róla, inkább veszek egy könyvet magamnak 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

stargatelost
Nem mentett meg senkit, épp az volt a lényeg, hogy Mark White-ot találták meg, aki már régóta halott, és hogy ebben (is) hazudott a túszmentõ, mint ahogy abban is, hogy Reynolds megmentése az elsõdleges priorításuk, holott rohadtul nem (pl ez is lehet mondanivaló, amcsiknak mutat be). Sokkal több volt ebben a filmben, de úgy látszik te annyira eluntad magad rajta, hogy még a végét sem tudtad értelmezni....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nem tudom kinek az életét mentette meg, mert most hirtelen Mark White ugrik be, de mivel hetek óta el volt temetve, biztos hogy csak holtan találták meg.
Mondanivalónak ott van a beszélgetés amikor megszüntetik a munkaviszonyát. Jól mutatja a mai világ eltorzult értékrendjét.
DJ RX7
ez az.
köszönöm!

:3

szucsy89
No, tegnap fáradt voltam, akkor most kifejtem kicsit részletesebben is:

SPOILER ALERT!

Igen, igazad van, nagyon nehéz úgy filmet csinálni, hogy kötött a helyszín, Te vagy az egyedüli szereplõ (kiváncsi lennék, hogy a legkisebb költségvetésû filmek listáján milyen elõkelõ helyen szerepel) mivel ugye végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, lehet nagyon jó filmet csinálni ilyen körülmények között is, nekem személy szerint a Fülke és a Vizsga is tetszett)...szóval ettõl a bezártságérzettõl (is) kéne a nézõnek kicsit szorultabbnak éreznie magát, de rajtam a szorongás helyett az unalom kezdett eluralkodni. Ennek több oka is van: egyrészt nem használtak ki minden, ebben a filmben rejlõ lehetõséget, értem ezalatt, hogy a telefonálgatásokon, és a kígyós részen kívül (ahol egy marást a lábra simán el tudtam volna képzelni), semmi, de semmi nem történt. Aztán már írták itt elõttem is, hogy amikor kezdõdik a film, és magához tér a fõszereplõ, sokkal, de sokkal jobban be kellett volna pánikolnia, aztán ott volt a telefon, kis túlzással, akárkit hívott, üzenetrögzítõ volt csak, ez vicc... a levegõ ennyi idõ alatt hogy nem fogyott el amikor azért elég rendesen mozgott, ordibált, öngyújtózott, aztán én nem nagyon láttam rajta hogy a légésével olyan nagy gondok lennének, még ha többször is említette ezt. A film vége volt igazán jó, de ezért így utólag nem érte meg végigunni azt a 70 perc elõzményt. Még annyi, hogy aki valami mondanivalót felfedezett a filmben, az megoszthatná, nekem annyi jutott eszembe a végén, hogy míg saját életét mentette végül egy másik emberét sikerült megmentenie... összességében adok rá egy 5öst, míg a másik két fentebb említett "testvérére" olyan 7est adhattam volna régebben...

Btw, még valaki tud ilyesmi filmet mondani? 😊
mflex
TRON:ÖRÖK...izé ÖKÖRSÉG!!

Több hozzáfûzni valóm nincs is, még a 3D sem menti meg :/

What about the forests?

böröczk
Remélem, irónikusan állítotatad.
A tvájlájtokénál gagyibb cgi-t... Egy 10 éves film vizuális effektjeivel vetekszik..

Kumiho #2179

böröczk
Szerintem a Buried

8/10

Kumiho #2179

böröczk
Én is tegnap néztem meg, de a kandúron betojtam, igazából az egyetlen vicces pillanatokat szolgáltató figura volt számomra is. A sztori meg nem volt egyedi egyáltalán, láttuk már máshol is, emiatt fölösleges volt egy negyedik shreket is kidobni, mert a többi rész tetszett nekem, azokon még tudtam röhögni, ezen már nem igazán..
Nekem 5/10

Kumiho #2179

Shrek Forever After

Ez a negyedik de egy gyenge eresztés volt!

Bár ezt megelõzõen nekem a Shrek szériából a lendületes és valóban ötletes második (Szõke herceg, Jótündér Keresztanya, nagyon jó betétdalok, stb) kivételével egyik rész sem tetszett, adtam egy esélyt a negyediknek...

de csak a Csizmás Kandúr elferdített karaktere adott pár kellemes percet.

10/4, de ennyire is csak a macska karaktere húzza fel.

10 éves kor alatt ismét biztos a siker a zöldség miatt, de felette...
Kontrakcio
Gru/Despicable Me

Nagyon aranyos mese. Minyonok meg durván szórakoztató karakterek. Ha õk nem lennének semmit nem érne a mese! Szóval miattuk adok erre az animfilmre:

8/10

13

Hát, többet vártam, de miután rájöttem h mirõl is szól, elfogadható 1x nézetes film lett belõle.

6/10

Leharcolt Oroszlánok

Örök fav!!! 😊 kicsit elfogultan fogom pontozni de ha a 13-ra 6-ot adok okkor erre.

10/10

Zacc/Kávé

2010-ben nem egy megszokott animációs film. Sok hiányosság mellett is szórakoztatott és végig tudtam nézni.

6,5/10

Felhangolva

Ezen bizony majd beszartam, nagy ökörségek, és nézhetõ! Rég láttam hasonló vígjátékot amin nevettem is.

8/10

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Malakai
Egyetértek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szabi84
egyik kedvencem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nõk Transzban c. film (2004)

Malakai
187 szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ RX7
akkor én is kérnék segítséget film címmel kapcsolatosan.

ha jól emlékszem a filmnek a címe 2 vagy 3 számjegyû számokból áll. egy néger tanárról szól és a diákokról.

elõre is köszi!

:3

Malakai
Ez? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

N o N a m e
Hali!
Remélem tudtok segíteni, keresek egy filmet. Még kiskoromban a tvben láttam egy horrorfilmet, kb. 1996-'97 körül. Életem elsõ horrorfilmje volt és nemrég eszembe jutott hogy megnézném újra. Pár részletre emlékszem:
Van egy család, apuka, kisgyerek, anyukával nem tudom mi lesz, apuka szerel egy új nõt. Az új nõ titokban valami hülye szörnnyé változik át éjjelente, amit a gyerek észrevesz, elmondja az apjának de az apja nem hisz neki, ezért megpróbálja elkapni a szörnyet. Néha sikerül is (csapdát állít neki és valami hálóval felhúzza a fára) de mire az apja odamegy, a szörny visszaváltozik nõvé és még az apja bassza le a gyereket, hogy mit csinál a csajával. Persze a végén kiderül, hogy a nõ a szörny.

Légyszíves valaki ha emlékszik a filmre, vagy a címére vagy valamire amivel meg tudnám keresni, szóljon!
zaki
Igazából szerelem

9/10, egyik legjobb film a kategóriájában, meg úgy általánosságban is, többször újranézõs 😊

Victor1103
22 lövés

a cím eléggé abszúrd 22 lövést még superman vagy vasember se él túl, de jean renonak összejött

sok-sok hiba, egyszernézõs

6/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tyler1
azért annyira nem volt rossz sztem. kurva nehéz, olyan filmet csinálni, ami egyetlen helyszínen játszódik, egyetlen szereplõvel, konkrétan Reynoldsnak kellett elvinnie a hátán a filmet, és ez azért nem olyan egyszerû, mint ahogy egy nézõnek tûnik.

az alapkoncepció nagyon jó, csak a megvalósítás volt kicsit hibás.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
angyalok városa

szép film, jól bemutatja az élet szépségeit és nehéz pillanatait...valamint a szerelem felsõbbrendûségét

meg ryan... istennõ szerintem, a maga egyszerûségével együtt.
kár cage mostani szerepléseiért... node mindegy😊
(holnap jön a szikla)

szucsy89
Buried

ezmegmiafaszomvolt/10