Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a film hihetetlen. Két nagyon jó nõ(egyik Megan Fox lookalike), turista valahol Argentínában bemegy a legmocskosabb kocsmába ami létezik, ott kurvákra jellemezõ viselkedéssel, mindenkivel kikezdenek, férfi vécében nyitott ajtónál férfiak elõtt pisálnak, majd csodálkoznak, hogy minden rossz arcú ember be akarja nekik tenni, és nem igazán akarnak udvarolni? A film szar, csak Karl Urban miatt érdemes végignézni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
5.nél elakadtam, annak a közepétõl amúgy aludtam is, azóta se néztem végig..
nekem már a 2. résztõl kezdve hulladék a sorozat, lassan dallast csinálhatnának belõle. 1. részben is az ötlet a pöpec, amúgy tele van alapvetõ hibákkal..
Kumiho #2179
Ez kicseszett jó volt.
És a zenéje még mindig eszméletlen ütõs.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
mert trailer alapján sztem 100%szor jobb a felvonó ,csak hát az ördöggel is igy voltam h trailer alapján jobbnak tünt mint amilyen...
Ennek semmi értelme/10
Unstoppable
Klisé akció a nézhetõ kategóriából 6/10
Red
Amilyen jól indult 1 óra után kikapcsoltam. Olyan "sótlan" film.
Takers
Újabb akcióklisé 6.5/10
Valaki nem tudna 2010-bõl valami olyan filmet mondani ami nem volt reflektorfényben mégis nagyon jó lett és nem ilyen hollywood-i tucatszar? Külföldi is lehet felõlem csak megérje végignézni.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tudnám a 4-5-6. film mi a francnak kellett, de tényleg minek? A történet egész kellemes lett, a végsõ csavar is jó. Innen viszont nem kéne folytatni, teljesen jól lezárták, Game Over 😊
10/7
2480
Leecherek:
2518
Letöltve:
2714 alkalommal
Azért szeretik ezt a filmet rendesen.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
amúgy meg finom <#finom>#finom>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ez igaz mondjuk mindenhol, kiszolgálod az országod, de ha bajban vagy, az még a kisujját sem fogja nyújtani.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a vizsga is egy helyen játszódik mégis végig izgulta az ember az egészet!
am az emlékezetkiesést láttad? az is egy helyen játszódik.... (egy raktárépületben)
Kötelezõ darab karácsonykor!😄
8/10
Európai vakáció
Ez meg úgy általában😛
8/10
Karácsonyi lidércnyomás
Még nem láttam... és ilyenkor jön a kérdés, hogy MIÉRT NEM??? Ez zseniális volt... picit a Grinchre emlékeztetett az alapkoncepció, de mégis totál más persze😊 A képi világ csodálatos (pláne a korához képest😮), a zenék magával ragadóak, a karakterek imádni valóak😄 Tim Burton egy isten
10/10
Éjjeliõr a hullaházban
Jópofa kis "bûnügyi" film... érdekes ötletekkel😊
6,5/10
Szörnyecskék
Még mindig imádom/10
Mortal Kombat
Gyerekkoromban jobb volt/10
Én, Pán Péter
Avagy How it's made: Peter Pan😄
Ez a film valami csoda volt... és már rég volt film, amitõl ennyire elérzékenyültem volna... sajna a téma engem is érint... így karácsonykor meg pláne:/
Deppnek nincs rossz filmje... õ a kedvenc színészem ez már tény.😊
Tökéletes/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mondanivalónak ott van a beszélgetés amikor megszüntetik a munkaviszonyát. Jól mutatja a mai világ eltorzult értékrendjét.
SPOILER ALERT!
Igen, igazad van, nagyon nehéz úgy filmet csinálni, hogy kötött a helyszín, Te vagy az egyedüli szereplõ (kiváncsi lennék, hogy a legkisebb költségvetésû filmek listáján milyen elõkelõ helyen szerepel) mivel ugye végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, lehet nagyon jó filmet csinálni ilyen körülmények között is, nekem személy szerint a Fülke és a Vizsga is tetszett)...szóval ettõl a bezártságérzettõl (is) kéne a nézõnek kicsit szorultabbnak éreznie magát, de rajtam a szorongás helyett az unalom kezdett eluralkodni. Ennek több oka is van: egyrészt nem használtak ki minden, ebben a filmben rejlõ lehetõséget, értem ezalatt, hogy a telefonálgatásokon, és a kígyós részen kívül (ahol egy marást a lábra simán el tudtam volna képzelni), semmi, de semmi nem történt. Aztán már írták itt elõttem is, hogy amikor kezdõdik a film, és magához tér a fõszereplõ, sokkal, de sokkal jobban be kellett volna pánikolnia, aztán ott volt a telefon, kis túlzással, akárkit hívott, üzenetrögzítõ volt csak, ez vicc... a levegõ ennyi idõ alatt hogy nem fogyott el amikor azért elég rendesen mozgott, ordibált, öngyújtózott, aztán én nem nagyon láttam rajta hogy a légésével olyan nagy gondok lennének, még ha többször is említette ezt. A film vége volt igazán jó, de ezért így utólag nem érte meg végigunni azt a 70 perc elõzményt. Még annyi, hogy aki valami mondanivalót felfedezett a filmben, az megoszthatná, nekem annyi jutott eszembe a végén, hogy míg saját életét mentette végül egy másik emberét sikerült megmentenie... összességében adok rá egy 5öst, míg a másik két fentebb említett "testvérére" olyan 7est adhattam volna régebben...
Btw, még valaki tud ilyesmi filmet mondani? 😊
Több hozzáfûzni valóm nincs is, még a 3D sem menti meg :/
What about the forests?
A tvájlájtokénál gagyibb cgi-t... Egy 10 éves film vizuális effektjeivel vetekszik..
Kumiho #2179
Nekem 5/10
Kumiho #2179
Ez a negyedik de egy gyenge eresztés volt!
Bár ezt megelõzõen nekem a Shrek szériából a lendületes és valóban ötletes második (Szõke herceg, Jótündér Keresztanya, nagyon jó betétdalok, stb) kivételével egyik rész sem tetszett, adtam egy esélyt a negyediknek...
de csak a Csizmás Kandúr elferdített karaktere adott pár kellemes percet.
10/4, de ennyire is csak a macska karaktere húzza fel.
10 éves kor alatt ismét biztos a siker a zöldség miatt, de felette...
Nagyon aranyos mese. Minyonok meg durván szórakoztató karakterek. Ha õk nem lennének semmit nem érne a mese! Szóval miattuk adok erre az animfilmre:
8/10
13
Hát, többet vártam, de miután rájöttem h mirõl is szól, elfogadható 1x nézetes film lett belõle.
6/10
Leharcolt Oroszlánok
Örök fav!!! 😊 kicsit elfogultan fogom pontozni de ha a 13-ra 6-ot adok okkor erre.
10/10
Zacc/Kávé
2010-ben nem egy megszokott animációs film. Sok hiányosság mellett is szórakoztatott és végig tudtam nézni.
6,5/10
Felhangolva
Ezen bizony majd beszartam, nagy ökörségek, és nézhetõ! Rég láttam hasonló vígjátékot amin nevettem is.
8/10
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ha jól emlékszem a filmnek a címe 2 vagy 3 számjegyû számokból áll. egy néger tanárról szól és a diákokról.
elõre is köszi!
:3
Remélem tudtok segíteni, keresek egy filmet. Még kiskoromban a tvben láttam egy horrorfilmet, kb. 1996-'97 körül. Életem elsõ horrorfilmje volt és nemrég eszembe jutott hogy megnézném újra. Pár részletre emlékszem:
Van egy család, apuka, kisgyerek, anyukával nem tudom mi lesz, apuka szerel egy új nõt. Az új nõ titokban valami hülye szörnnyé változik át éjjelente, amit a gyerek észrevesz, elmondja az apjának de az apja nem hisz neki, ezért megpróbálja elkapni a szörnyet. Néha sikerül is (csapdát állít neki és valami hálóval felhúzza a fára) de mire az apja odamegy, a szörny visszaváltozik nõvé és még az apja bassza le a gyereket, hogy mit csinál a csajával. Persze a végén kiderül, hogy a nõ a szörny.
Légyszíves valaki ha emlékszik a filmre, vagy a címére vagy valamire amivel meg tudnám keresni, szóljon!
9/10, egyik legjobb film a kategóriájában, meg úgy általánosságban is, többször újranézõs 😊
a cím eléggé abszúrd 22 lövést még superman vagy vasember se él túl, de jean renonak összejött
sok-sok hiba, egyszernézõs
6/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
az alapkoncepció nagyon jó, csak a megvalósítás volt kicsit hibás.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
szép film, jól bemutatja az élet szépségeit és nehéz pillanatait...valamint a szerelem felsõbbrendûségét
meg ryan... istennõ szerintem, a maga egyszerûségével együtt.
kár cage mostani szerepléseiért... node mindegy😊
(holnap jön a szikla)