Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Go Jeff Go!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Kumiho #2179
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
The Social Network
tipikusan egy olyan film, amit bármikor szívesen megnéz az ember. tehát ha majd a kései jövõben megveszi a tv és kapcsolgatás közben elkapom a 28-ik percben, akkor is végignézem!
Sunshine (újra)
ez még mindig jó. Danny Boyle nagyon tud valamit. ideje lesz rendesen megnéznem a Trainspottingot és a Sekély...-t is. mindkettõt láttam már vagy 5-ször, de inkább csak részleteiben, a fejemben meg összeollóztam õket 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki adja vissza az 1:41 percet az életembõl/10
Röviden és tömören: El nem tudom képzelni hogy valaki egy ilyenért pénzt adjon hogy moziba láthassa:S És ráadásul még ez a film Oscar gyanus? Érthetetlen..
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
4/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kellemesen csalódtam, simán lerágtam a körmöm, gyorsan megnéztem 2X))
8/10
Persze néhol bosszantott a vallási zagyvaság, meg az ördög nem mászkál köztünk személyesen, de valahogy így mûködik a démoni megszállottság..
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
no jöhet a social network
Kumiho #2179
durva h 1 óra alatt letöltöd meg megis nézed a több mint 1 órás filmet 😮OO
film: 4,5
csavar a végén: 6 (eddigiekhez képest)
trancsirozos részek: 0 ( mennyire halálgagyi volt benne a vér effekt, meg a belek, szánalmasan véggigondolatlan megvalósítások voltak benne.. bár végülis gusztustalan volt, csak inkább mint egy gusztustalanul megfõzött kaja, nem mint a szétszabdalt belek : D)
ez sem gyõzött meg, még mindig az elsõ rész számomra az egyetlen fûrész..
aztán voltak összefüggéstelen részek pl kocsis jelenet, vagy a legeleje.. azokat meg minek?
Kumiho #2179
Az összes ilyen egy kamerából mutatjuk végig az egész filmet baromságtól az idegbajt kaptam de ez a film teljesen jól volt megcsinálva. Valószínûleg azért mert az egész egy dokumentum filmnek hatott és ha nincs a legvégén 1 jelenet akár el is lehetne hinni, hogy tényleg csak egy dokumentum film.
7/10
szidják mint a kurvaélet, de mostanában olyan sok szar filmet néztem sorozatba, hogy komolyan felüdülés volt ez a film
10/8
Kate Beckinsale meg <#finom>#finom><#finom>#finom>
Hát nálam a részek eddig folyamatos javuló tendenciát mutattak, a 3. rész már vagy 5/10 is kapna, szóval azért bízakodtam és trailer is tetszett anno, persze otthoni nézésre nem moziban. Szóval a film amennyire egyszerû, annyira nem értem, nem értek sok dolgot, aztán jött az isteni szikra, hogy felesleges összerakni a dolgokat, mert egy katyvasz az egész, össze van lapátolva orbitális hülyeségekkel.
Ezzel még nem is lenne baj, ok marad egy akciófilm DE az akciók kurvára szarok, a végsõ harcnál már én izzadtam kínomban, Mátrix utánzat/1000 a jelenetek
2/10, egy-két jobb részért (börtönös menekülés)
Ez a film hihetetlen. Két nagyon jó nõ(egyik Megan Fox lookalike), turista valahol Argentínában bemegy a legmocskosabb kocsmába ami létezik, ott kurvákra jellemezõ viselkedéssel, mindenkivel kikezdenek, férfi vécében nyitott ajtónál férfiak elõtt pisálnak, majd csodálkoznak, hogy minden rossz arcú ember be akarja nekik tenni, és nem igazán akarnak udvarolni? A film szar, csak Karl Urban miatt érdemes végignézni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
5.nél elakadtam, annak a közepétõl amúgy aludtam is, azóta se néztem végig..
nekem már a 2. résztõl kezdve hulladék a sorozat, lassan dallast csinálhatnának belõle. 1. részben is az ötlet a pöpec, amúgy tele van alapvetõ hibákkal..
Kumiho #2179
Ez kicseszett jó volt.
És a zenéje még mindig eszméletlen ütõs.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
mert trailer alapján sztem 100%szor jobb a felvonó ,csak hát az ördöggel is igy voltam h trailer alapján jobbnak tünt mint amilyen...
Ennek semmi értelme/10
Unstoppable
Klisé akció a nézhetõ kategóriából 6/10
Red
Amilyen jól indult 1 óra után kikapcsoltam. Olyan "sótlan" film.
Takers
Újabb akcióklisé 6.5/10
Valaki nem tudna 2010-bõl valami olyan filmet mondani ami nem volt reflektorfényben mégis nagyon jó lett és nem ilyen hollywood-i tucatszar? Külföldi is lehet felõlem csak megérje végignézni.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tudnám a 4-5-6. film mi a francnak kellett, de tényleg minek? A történet egész kellemes lett, a végsõ csavar is jó. Innen viszont nem kéne folytatni, teljesen jól lezárták, Game Over 😊
10/7
2480
Leecherek:
2518
Letöltve:
2714 alkalommal
Azért szeretik ezt a filmet rendesen.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
amúgy meg finom <#finom>#finom>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ez igaz mondjuk mindenhol, kiszolgálod az országod, de ha bajban vagy, az még a kisujját sem fogja nyújtani.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a vizsga is egy helyen játszódik mégis végig izgulta az ember az egészet!
am az emlékezetkiesést láttad? az is egy helyen játszódik.... (egy raktárépületben)
Kötelezõ darab karácsonykor!😄
8/10
Európai vakáció
Ez meg úgy általában😛
8/10
Karácsonyi lidércnyomás
Még nem láttam... és ilyenkor jön a kérdés, hogy MIÉRT NEM??? Ez zseniális volt... picit a Grinchre emlékeztetett az alapkoncepció, de mégis totál más persze😊 A képi világ csodálatos (pláne a korához képest😮), a zenék magával ragadóak, a karakterek imádni valóak😄 Tim Burton egy isten
10/10
Éjjeliõr a hullaházban
Jópofa kis "bûnügyi" film... érdekes ötletekkel😊
6,5/10
Szörnyecskék
Még mindig imádom/10
Mortal Kombat
Gyerekkoromban jobb volt/10
Én, Pán Péter
Avagy How it's made: Peter Pan😄
Ez a film valami csoda volt... és már rég volt film, amitõl ennyire elérzékenyültem volna... sajna a téma engem is érint... így karácsonykor meg pláne:/
Deppnek nincs rossz filmje... õ a kedvenc színészem ez már tény.😊
Tökéletes/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.