1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Igazából egy mai negyvenes nem olvas, hanem gürizik, mert ő még a szoci időkben volt fiatal, amikor nem volt számítógép, a regény a "Távolban egy fehér vitorla" volt, menetelni kellett minden "nemzeti" ünnepen, nem kellett beszélni tudni angolul, de mire kijárta az egyetemet már volt számítógép, már kötelező nyelvvizsga kellett a diplomához, a munkahelyeken a multik uralkodtak és állásinterjúkra kellett mennie. Ha van melója ideges nap mint nap, hogy a mai korosztály mellett labdába tudjon rúgni, mert bár lelkiismeretesen megfelelt az elmúlt 25-30 év alatt, sok esetben nem ez a nyerő manapság, a nagyon jó tudása kevéssé teszi ebben a megváltozott világban.

És akik napiszaron élnek, ezt nem értik.

Majd fogják, amikor ők lesznek 40 körül és arra eszmélnek, milyen sok év veszett el ennek a mocsoknak a bámulásával, ahelyett, hogy olvastak volna valami őket érdeklőt inkább...

Amúgy:

The Raven

Érdekes elképzelés Poe műveit sorozatgyilkolásra használni. Mér van az, hogy a szuperokos gyilkos itt is a végén előáll és azt mondja, h kukucs, húsz gyilkosságig nem tudtátok ki vagyok, akkor most kapjatok el már. TÉNYLEG ilyen a sorozatgyilkos, hogy híres akar lenni? Olyan balfaszság sztem...
    Ellenben nagyon átjött az a kép Poe-ról, amit ez előtt nem tudtam elképzelni, hogy ő egy ilyen figura volt, akinek eleve efféle "sötét" látása volt. Nagy királyság lehetett akkoriban tőle olvasni sztorikat valszeg ő lehetett a korszak Stephen King-je... A Lee Annácska ebben a megvilágításban is jó volt, teljesen máshogy látom ezután a film után a műveit.

Ettől függetlenül, főként amit az elején is írtam, maga a film olyan közepes: 6/10

Jégkorszak 4
    Csak 2D-ben, látszik, h rámentek a térhatásra, a vásznat majd felszántották a közeli orrok, át- és vissza ugráló szereplők innen-oda és a sok-sok belesiklunk a tájba jelenetek.
    Vicces volt a két tapír vagy mi a túró.
    Olyan 7/10, mert erre voltam hangolva.

The Secret of Kells
    Szép is, jó is, félelmetes is, hangulatos is, kicsit mókás is, de ez egy gyereknek nagyon nehéz sztori és nem is fogja érteni, mit akarnak ezek az emberek megmenteni...
    Sokan dicsérik, mint végre nem Disney giccsparádé, sztem meg épphogy giccsparádé az ezer szivárvány színbe mosott népi motívum, mint háttér. Ha ilyen lenne a népművészet, akkor most mindenhol befüvezett színorgiás fafaragások figyelnének, a kékfestők meg locsolnák a világ összes színét a rongyokra és a Néprajzi múzeum teli lenne batikolt pólókkal...

Amúgy jó volt, de erősebbre számítottam. Kb. 6/10.