Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mondanivalónak ott van a beszélgetés amikor megszüntetik a munkaviszonyát. Jól mutatja a mai világ eltorzult értékrendjét.
SPOILER ALERT!
Igen, igazad van, nagyon nehéz úgy filmet csinálni, hogy kötött a helyszín, Te vagy az egyedüli szereplõ (kiváncsi lennék, hogy a legkisebb költségvetésû filmek listáján milyen elõkelõ helyen szerepel) mivel ugye végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, lehet nagyon jó filmet csinálni ilyen körülmények között is, nekem személy szerint a Fülke és a Vizsga is tetszett)...szóval ettõl a bezártságérzettõl (is) kéne a nézõnek kicsit szorultabbnak éreznie magát, de rajtam a szorongás helyett az unalom kezdett eluralkodni. Ennek több oka is van: egyrészt nem használtak ki minden, ebben a filmben rejlõ lehetõséget, értem ezalatt, hogy a telefonálgatásokon, és a kígyós részen kívül (ahol egy marást a lábra simán el tudtam volna képzelni), semmi, de semmi nem történt. Aztán már írták itt elõttem is, hogy amikor kezdõdik a film, és magához tér a fõszereplõ, sokkal, de sokkal jobban be kellett volna pánikolnia, aztán ott volt a telefon, kis túlzással, akárkit hívott, üzenetrögzítõ volt csak, ez vicc... a levegõ ennyi idõ alatt hogy nem fogyott el amikor azért elég rendesen mozgott, ordibált, öngyújtózott, aztán én nem nagyon láttam rajta hogy a légésével olyan nagy gondok lennének, még ha többször is említette ezt. A film vége volt igazán jó, de ezért így utólag nem érte meg végigunni azt a 70 perc elõzményt. Még annyi, hogy aki valami mondanivalót felfedezett a filmben, az megoszthatná, nekem annyi jutott eszembe a végén, hogy míg saját életét mentette végül egy másik emberét sikerült megmentenie... összességében adok rá egy 5öst, míg a másik két fentebb említett "testvérére" olyan 7est adhattam volna régebben...
Btw, még valaki tud ilyesmi filmet mondani? 😊
Több hozzáfûzni valóm nincs is, még a 3D sem menti meg :/
What about the forests?
A tvájlájtokénál gagyibb cgi-t... Egy 10 éves film vizuális effektjeivel vetekszik..
Kumiho #2179
Nekem 5/10
Kumiho #2179
Ez a negyedik de egy gyenge eresztés volt!
Bár ezt megelõzõen nekem a Shrek szériából a lendületes és valóban ötletes második (Szõke herceg, Jótündér Keresztanya, nagyon jó betétdalok, stb) kivételével egyik rész sem tetszett, adtam egy esélyt a negyediknek...
de csak a Csizmás Kandúr elferdített karaktere adott pár kellemes percet.
10/4, de ennyire is csak a macska karaktere húzza fel.
10 éves kor alatt ismét biztos a siker a zöldség miatt, de felette...
Nagyon aranyos mese. Minyonok meg durván szórakoztató karakterek. Ha õk nem lennének semmit nem érne a mese! Szóval miattuk adok erre az animfilmre:
8/10
13
Hát, többet vártam, de miután rájöttem h mirõl is szól, elfogadható 1x nézetes film lett belõle.
6/10
Leharcolt Oroszlánok
Örök fav!!! 😊 kicsit elfogultan fogom pontozni de ha a 13-ra 6-ot adok okkor erre.
10/10
Zacc/Kávé
2010-ben nem egy megszokott animációs film. Sok hiányosság mellett is szórakoztatott és végig tudtam nézni.
6,5/10
Felhangolva
Ezen bizony majd beszartam, nagy ökörségek, és nézhetõ! Rég láttam hasonló vígjátékot amin nevettem is.
8/10
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ha jól emlékszem a filmnek a címe 2 vagy 3 számjegyû számokból áll. egy néger tanárról szól és a diákokról.
elõre is köszi!
:3
Remélem tudtok segíteni, keresek egy filmet. Még kiskoromban a tvben láttam egy horrorfilmet, kb. 1996-'97 körül. Életem elsõ horrorfilmje volt és nemrég eszembe jutott hogy megnézném újra. Pár részletre emlékszem:
Van egy család, apuka, kisgyerek, anyukával nem tudom mi lesz, apuka szerel egy új nõt. Az új nõ titokban valami hülye szörnnyé változik át éjjelente, amit a gyerek észrevesz, elmondja az apjának de az apja nem hisz neki, ezért megpróbálja elkapni a szörnyet. Néha sikerül is (csapdát állít neki és valami hálóval felhúzza a fára) de mire az apja odamegy, a szörny visszaváltozik nõvé és még az apja bassza le a gyereket, hogy mit csinál a csajával. Persze a végén kiderül, hogy a nõ a szörny.
Légyszíves valaki ha emlékszik a filmre, vagy a címére vagy valamire amivel meg tudnám keresni, szóljon!
9/10, egyik legjobb film a kategóriájában, meg úgy általánosságban is, többször újranézõs 😊
a cím eléggé abszúrd 22 lövést még superman vagy vasember se él túl, de jean renonak összejött
sok-sok hiba, egyszernézõs
6/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
az alapkoncepció nagyon jó, csak a megvalósítás volt kicsit hibás.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
szép film, jól bemutatja az élet szépségeit és nehéz pillanatait...valamint a szerelem felsõbbrendûségét
meg ryan... istennõ szerintem, a maga egyszerûségével együtt.
kár cage mostani szerepléseiért... node mindegy😊
(holnap jön a szikla)
10/7
néha unalmas,de végnéztem 😄 elsõ kettõ jobb volt
a farkasokat viszont elég szépen mecsinálták 😄
Elképesztõ izgalmakat rejt....<#duhos2>#duhos2>
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
1.:
2.:
A vége elég kiszámítható volt sajnos.
10/4
takers
10/8
picit hosszúnak tûnt de ez jóval pörgösebb volt mint a tolvajok városa 😄
"az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak"
ha megkérdezhetem akkor melyik filmet ajánlanád tõle?
Tudtok mondani oldalt/oldalakat, ahonnan jó minõségben lehet filmeket letölteni? Most épp a szex és new york 2-t szeretném
Köszönöm szépen a segítségeteket elõre is! Ha rossz helyre írtam, se töröljétek ki légyszi holnap délig, mert így nem tudom holnap megnézni a válaszokat, feltéve ha kapok.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
jó példa erre az Õslakó, ami talán szerényebb költségbõl készült, még is minden kritika csak pozitív róla.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elõre is köszi. Boldog Karácsonyt mindenkinek!😊
Tesztelni a tv-k fekete szintjét.<#nyes>#nyes>
Aki látta, tudja mirõl beszélek.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
10/8
ebben a filmben is az elsõ 50percben alig történt vmi!
én azt vártam,hogy különféle bankokba betörnek azaz lesz vmi cselekmény, ehelyett sok volt a szöveg! de aztán meg beindult szépen az egész és egész faszára sikerült,szóval ez jó film volt.
vki azt mondta h a takers picivel jobb , hát kíváncsian várom...
10/6
többet vártam tõle :S
vég a koporsóban játszódik 😄 azt hittem,hogy azért lesz vmi külsõ rész is , vagy legalább megtalálják akkor mikor már meghal erre más történt...
mondhatni majd 1 órát unatkoztam mert feszültség alig volt :S 2szer volt olyan h azt hittem,hogy na most beindul de történt aztán 3-4 perc utan leült az egész 😞
az utolsó 20perc ami igazán jó volt , de annyira nem volt ez a film jó, többet tuti nem nézem meg!
mondhatni a legalacsonyabb költségvetésû film lehetett ez XD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Huh ez azert odavagott a reggeli hangulatomnak rendesen.
Kellemesen csalodtam Reynoldsban,es a filmben is az apro furcsasagok ellenere amit paran mar leirtak.
7/10
Mondjuk a Fountain gyönyörû film, rettentõen elvont, és az értetlen részek ellenére is totálisan elragad, nekem az 8/10, de nem a Black Swanhoz viszonyítva (nekem utóbbi jobban tetszik)
Kumiho #2179
Amit írtam az elején az erre ment...
A meghülyülésért én sem voltam oda, de azért lássuk be nehezen lehet összehozni egy ennél jobb megvalósítást.
Egyébként ajánlom a "The Fountain" címû filmet is, az ha úgy nézzük sokkal klisémentesebb, viszont egyben mélyebb is egy picikét.
Takers
Szórakoztató, akciódús, néhol több akar lenni mint ami, de 6-7 pontot simán megér. Azért a Tolvajok városa jobban bejött még a lassúsága ellenére is. Ez egy 6.5/10