Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/7
néha unalmas,de végnéztem :D elsõ kettõ jobb volt
a farkasokat viszont elég szépen mecsinálták :D
Elképesztõ izgalmakat rejt....<#duhos2>#duhos2>
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
1.:
2.:
A vége elég kiszámítható volt sajnos.
10/4
takers
10/8
picit hosszúnak tûnt de ez jóval pörgösebb volt mint a tolvajok városa :D
"az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak"
ha megkérdezhetem akkor melyik filmet ajánlanád tõle?
Tudtok mondani oldalt/oldalakat, ahonnan jó minõségben lehet filmeket letölteni? Most épp a szex és new york 2-t szeretném
Köszönöm szépen a segítségeteket elõre is! Ha rossz helyre írtam, se töröljétek ki légyszi holnap délig, mert így nem tudom holnap megnézni a válaszokat, feltéve ha kapok.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
jó példa erre az Õslakó, ami talán szerényebb költségbõl készült, még is minden kritika csak pozitív róla.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elõre is köszi. Boldog Karácsonyt mindenkinek!:)
Tesztelni a tv-k fekete szintjét.<#nyes>#nyes>
Aki látta, tudja mirõl beszélek.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
10/8
ebben a filmben is az elsõ 50percben alig történt vmi!
én azt vártam,hogy különféle bankokba betörnek azaz lesz vmi cselekmény, ehelyett sok volt a szöveg! de aztán meg beindult szépen az egész és egész faszára sikerült,szóval ez jó film volt.
vki azt mondta h a takers picivel jobb , hát kíváncsian várom...
10/6
többet vártam tõle :S
vég a koporsóban játszódik :D azt hittem,hogy azért lesz vmi külsõ rész is , vagy legalább megtalálják akkor mikor már meghal erre más történt...
mondhatni majd 1 órát unatkoztam mert feszültség alig volt :S 2szer volt olyan h azt hittem,hogy na most beindul de történt aztán 3-4 perc utan leült az egész :(
az utolsó 20perc ami igazán jó volt , de annyira nem volt ez a film jó, többet tuti nem nézem meg!
mondhatni a legalacsonyabb költségvetésû film lehetett ez XD
Takers 10/7
Szökés Alcatrazból 10/10
\"Errõl van szó!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Huh ez azert odavagott a reggeli hangulatomnak rendesen.
Kellemesen csalodtam Reynoldsban,es a filmben is az apro furcsasagok ellenere amit paran mar leirtak.
7/10
Mondjuk a Fountain gyönyörû film, rettentõen elvont, és az értetlen részek ellenére is totálisan elragad, nekem az 8/10, de nem a Black Swanhoz viszonyítva (nekem utóbbi jobban tetszik)
Kumiho #2179
Amit írtam az elején az erre ment...
A meghülyülésért én sem voltam oda, de azért lássuk be nehezen lehet összehozni egy ennél jobb megvalósítást.
Egyébként ajánlom a "The Fountain" címû filmet is, az ha úgy nézzük sokkal klisémentesebb, viszont egyben mélyebb is egy picikét.
Takers
Szórakoztató, akciódús, néhol több akar lenni mint ami, de 6-7 pontot simán megér. Azért a Tolvajok városa jobban bejött még a lassúsága ellenére is. Ez egy 6.5/10
Többet vártam tõle.
Valahogy én sem tudtam szájtátva ,körömrágva bámulni a tv-t.
Szerintem is kevés volt a feszültség.
Viszont a vége az tetszett, arra nem számítottam.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem volt rossz, de én kevésnek éreztem azt feszültséget, ami az adott szituációban megérdemelt lett volna,
Na szóval volt 1-2 dolog amin bizony fennakadtam, de Reynolds azért eléggé ott van, h 1,5 keresztül nyomja az alakítást.
6/10
na mindegy, én ajánlom mindenkinek a filmet..
amúgy ami nem tetszett például, az Winona Ryder kórházi jelenete. Az pl nekem módfelett klisés volt, és anélkül is jó lett volna..
Kumiho #2179
Hát ez tényleg csodaszép film volt, karácsonykor meg fogom ezentúl mindig nézni :)
Egyébként én elfogadom, ha valakinek más a véleménye, viszont ha van akkor azt indokolja is. Nekem alapból nem tetszett a felállás, mivel nem rajongok a nõi fõszereplõs filmekért, és mégis odavagyok ezért a filmért, és nem azért mert amcsiakadémialófasz, hanem mert legyõzöm az elfogultságomat és tisztán látok mindent.
Egyébként a Black Swan szerintem magasan túlszárnyalja a Rekviemet..
Kumiho #2179
Abból kiindulva, hogy 10 nem lehet : D Csak azokra a filmekre, amikkel elfogult vagyok, de az meg nem ér.
És igen, akadémiamajmolás. Igaz, ebben nincsenek homokos kávbojok, se nõi rendezõ által robbantott bombák, lövésre robbanó kocsik.
Birom az elborult filmeket, az agybeteg jeleneteket, de ez azért mégis amerikai film, akárhogy is. Úgyhogy nálam az egész film maximum 8, rohadt jó volt, hatással volt rám, de NEM tökéletes, ahogy a film végén kijelentik. : ) Bár azért az nagyon odarak, az egész vége a filmnek a végsõ megtébolyodástól..
Másik kedvenc jelenetem, amikor N.P. a szobájában a tükör elõtt bezizzen, és jön a "Légy szindróma".
Ja, és itt fogadják már el az emberek, hogy vélemények különbözhetnek. -.-"
Kumiho #2179
szinkronizált, amerikai horror
:D
szal ezzel elérted h a town-t nem folytatom hanem ezt kezdem el xD
vagy town majd buried majd takers
szal a bankrablós filmek közé szendvicsbe megy az élve eltemetve
könnyû sztori, fasza zenék, fasza vizuál.
bár a megvalósítás tényleg tökéletes, csak azért kap egy erõs 9/10-et, mert amúgy a történet túl egyszerû lenne (de ez ellen szinte teljesen kárpótolva vagyunk)
nálam mindenképp bekerült az év filmjei közé.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
10/10
RYAN REYNOLDS MIT ALAKÍT BENNE. A FILM HATALMAS! 2010 EGYIK LEGJOBBJA (AKÁR LEGJOBBJA IS)
mekkora király a vége is.
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
1-2-3-4-5-6-7? :D
de fasza h tavaly meg elõtte való évben is leadták a shrek-et a tv2õn és most is :DD