Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mentett meg senkit, épp az volt a lényeg, hogy Mark White-ot találták meg, aki már régóta halott, és hogy ebben (is) hazudott a túszmentõ, mint ahogy abban is, hogy Reynolds megmentése az elsõdleges priorításuk, holott rohadtul nem (pl ez is lehet mondanivaló, amcsiknak mutat be). Sokkal több volt ebben a filmben, de úgy látszik te annyira eluntad magad rajta, hogy még a végét sem tudtad értelmezni....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nem tudom kinek az életét mentette meg, mert most hirtelen Mark White ugrik be, de mivel hetek óta el volt temetve, biztos hogy csak holtan találták meg.
Mondanivalónak ott van a beszélgetés amikor megszüntetik a munkaviszonyát. Jól mutatja a mai világ eltorzult értékrendjét.
DJ RX7
ez az.
köszönöm!

:3

szucsy89
No, tegnap fáradt voltam, akkor most kifejtem kicsit részletesebben is:

SPOILER ALERT!

Igen, igazad van, nagyon nehéz úgy filmet csinálni, hogy kötött a helyszín, Te vagy az egyedüli szereplõ (kiváncsi lennék, hogy a legkisebb költségvetésû filmek listáján milyen elõkelõ helyen szerepel) mivel ugye végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, lehet nagyon jó filmet csinálni ilyen körülmények között is, nekem személy szerint a Fülke és a Vizsga is tetszett)...szóval ettõl a bezártságérzettõl (is) kéne a nézõnek kicsit szorultabbnak éreznie magát, de rajtam a szorongás helyett az unalom kezdett eluralkodni. Ennek több oka is van: egyrészt nem használtak ki minden, ebben a filmben rejlõ lehetõséget, értem ezalatt, hogy a telefonálgatásokon, és a kígyós részen kívül (ahol egy marást a lábra simán el tudtam volna képzelni), semmi, de semmi nem történt. Aztán már írták itt elõttem is, hogy amikor kezdõdik a film, és magához tér a fõszereplõ, sokkal, de sokkal jobban be kellett volna pánikolnia, aztán ott volt a telefon, kis túlzással, akárkit hívott, üzenetrögzítõ volt csak, ez vicc... a levegõ ennyi idõ alatt hogy nem fogyott el amikor azért elég rendesen mozgott, ordibált, öngyújtózott, aztán én nem nagyon láttam rajta hogy a légésével olyan nagy gondok lennének, még ha többször is említette ezt. A film vége volt igazán jó, de ezért így utólag nem érte meg végigunni azt a 70 perc elõzményt. Még annyi, hogy aki valami mondanivalót felfedezett a filmben, az megoszthatná, nekem annyi jutott eszembe a végén, hogy míg saját életét mentette végül egy másik emberét sikerült megmentenie... összességében adok rá egy 5öst, míg a másik két fentebb említett "testvérére" olyan 7est adhattam volna régebben...

Btw, még valaki tud ilyesmi filmet mondani? 😊
mflex
TRON:ÖRÖK...izé ÖKÖRSÉG!!

Több hozzáfûzni valóm nincs is, még a 3D sem menti meg :/

What about the forests?

böröczk
Remélem, irónikusan állítotatad.
A tvájlájtokénál gagyibb cgi-t... Egy 10 éves film vizuális effektjeivel vetekszik..

Kumiho #2179

böröczk
Szerintem a Buried

8/10

Kumiho #2179

böröczk
Én is tegnap néztem meg, de a kandúron betojtam, igazából az egyetlen vicces pillanatokat szolgáltató figura volt számomra is. A sztori meg nem volt egyedi egyáltalán, láttuk már máshol is, emiatt fölösleges volt egy negyedik shreket is kidobni, mert a többi rész tetszett nekem, azokon még tudtam röhögni, ezen már nem igazán..
Nekem 5/10

Kumiho #2179

Shrek Forever After

Ez a negyedik de egy gyenge eresztés volt!

Bár ezt megelõzõen nekem a Shrek szériából a lendületes és valóban ötletes második (Szõke herceg, Jótündér Keresztanya, nagyon jó betétdalok, stb) kivételével egyik rész sem tetszett, adtam egy esélyt a negyediknek...

de csak a Csizmás Kandúr elferdített karaktere adott pár kellemes percet.

10/4, de ennyire is csak a macska karaktere húzza fel.

10 éves kor alatt ismét biztos a siker a zöldség miatt, de felette...
Kontrakcio
Gru/Despicable Me

Nagyon aranyos mese. Minyonok meg durván szórakoztató karakterek. Ha õk nem lennének semmit nem érne a mese! Szóval miattuk adok erre az animfilmre:

8/10

13

Hát, többet vártam, de miután rájöttem h mirõl is szól, elfogadható 1x nézetes film lett belõle.

6/10

Leharcolt Oroszlánok

Örök fav!!! 😊 kicsit elfogultan fogom pontozni de ha a 13-ra 6-ot adok okkor erre.

10/10

Zacc/Kávé

2010-ben nem egy megszokott animációs film. Sok hiányosság mellett is szórakoztatott és végig tudtam nézni.

6,5/10

Felhangolva

Ezen bizony majd beszartam, nagy ökörségek, és nézhetõ! Rég láttam hasonló vígjátékot amin nevettem is.

8/10

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Malakai
Egyetértek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szabi84
egyik kedvencem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nõk Transzban c. film (2004)

Malakai
187 szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ RX7
akkor én is kérnék segítséget film címmel kapcsolatosan.

ha jól emlékszem a filmnek a címe 2 vagy 3 számjegyû számokból áll. egy néger tanárról szól és a diákokról.

elõre is köszi!

:3

Malakai
Ez? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

N o N a m e
Hali!
Remélem tudtok segíteni, keresek egy filmet. Még kiskoromban a tvben láttam egy horrorfilmet, kb. 1996-'97 körül. Életem elsõ horrorfilmje volt és nemrég eszembe jutott hogy megnézném újra. Pár részletre emlékszem:
Van egy család, apuka, kisgyerek, anyukával nem tudom mi lesz, apuka szerel egy új nõt. Az új nõ titokban valami hülye szörnnyé változik át éjjelente, amit a gyerek észrevesz, elmondja az apjának de az apja nem hisz neki, ezért megpróbálja elkapni a szörnyet. Néha sikerül is (csapdát állít neki és valami hálóval felhúzza a fára) de mire az apja odamegy, a szörny visszaváltozik nõvé és még az apja bassza le a gyereket, hogy mit csinál a csajával. Persze a végén kiderül, hogy a nõ a szörny.

Légyszíves valaki ha emlékszik a filmre, vagy a címére vagy valamire amivel meg tudnám keresni, szóljon!
zaki
Igazából szerelem

9/10, egyik legjobb film a kategóriájában, meg úgy általánosságban is, többször újranézõs 😊

Victor1103
22 lövés

a cím eléggé abszúrd 22 lövést még superman vagy vasember se él túl, de jean renonak összejött

sok-sok hiba, egyszernézõs

6/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tyler1
azért annyira nem volt rossz sztem. kurva nehéz, olyan filmet csinálni, ami egyetlen helyszínen játszódik, egyetlen szereplõvel, konkrétan Reynoldsnak kellett elvinnie a hátán a filmet, és ez azért nem olyan egyszerû, mint ahogy egy nézõnek tûnik.

az alapkoncepció nagyon jó, csak a megvalósítás volt kicsit hibás.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
angyalok városa

szép film, jól bemutatja az élet szépségeit és nehéz pillanatait...valamint a szerelem felsõbbrendûségét

meg ryan... istennõ szerintem, a maga egyszerûségével együtt.
kár cage mostani szerepléseiért... node mindegy😊
(holnap jön a szikla)

szucsy89
Buried

ezmegmiafaszomvolt/10
alkonyat-napfogyatkozás
10/7
néha unalmas,de végnéztem 😄 elsõ kettõ jobb volt
a farkasokat viszont elég szépen mecsinálták 😄
Murder3
Tron Ökörség mindenkinek ajánlom aki szeretne 2 órát elpazarolni az életébõl😊
Elképesztõ izgalmakat rejt....<#duhos2>

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Zöld hentesek (2003) -- Megéri megnézni,kicsit elgondolkodtató

így van
Tikal
meghalt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

de egyikse jött be 😄
Tikal
😄 bocs, de szerintem mindenki ezt a két kimenetelt sejtette, vagy ez vagy az 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blueblood
Köszi szépen! Nem ismertem az oldalt, látom meghívó kell oda :S

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

én 2 kimenetelt vártam
1.:
akkor találják meg mikor meghal

2.:
éppen megmenekül
wesker24
Én még annyit se adtam volna rá 10/értékelhetetlen !
Buried

A vége elég kiszámítható volt sajnos.

10/4

kaposi1
nCore<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

no azt lehet megnézem majd...

takers
10/8

picit hosszúnak tûnt de ez jóval pörgösebb volt mint a tolvajok városa 😄

"az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak"
ha megkérdezhetem akkor melyik filmet ajánlanád tõle?

Blueblood
Hellosztok! Nem tudom, hogy ide kell-e írni, ha nem, akkor elnézést kérek!

Tudtok mondani oldalt/oldalakat, ahonnan jó minõségben lehet filmeket letölteni? Most épp a szex és new york 2-t szeretném

Köszönöm szépen a segítségeteket elõre is! Ha rossz helyre írtam, se töröljétek ki légyszi holnap délig, mert így nem tudom holnap megnézni a válaszokat, feltéve ha kapok.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Tyler1
állítólag 3 misi volt a költségvetése, annak sztem 3/4-e Reynolds-é, de ebbõl is látszik, h jó ötlettel még mi is tudnánk filmet csinálni.
jó példa erre az Õslakó, ami talán szerényebb költségbõl készült, még is minden kritika csak pozitív róla.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CalebJoe
az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak
Nem tudtok mondani gyorsan valami laza vígjátékot, ami kapcsolódik a karácsonyhoz is? pl Csak barátokhoz hasonlót

Elõre is köszi. Boldog Karácsonyt mindenkinek!😊
valóban 😄DDDDDDD
kaposi1
Egy dologra viszont etalon ez a film.
Tesztelni a tv-k fekete szintjét.<#nyes>
Aki látta, tudja mirõl beszélek.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Elveszett lelkek kútja

tolvajok városa
10/8
ebben a filmben is az elsõ 50percben alig történt vmi!
én azt vártam,hogy különféle bankokba betörnek azaz lesz vmi cselekmény, ehelyett sok volt a szöveg! de aztán meg beindult szépen az egész és egész faszára sikerült,szóval ez jó film volt.
vki azt mondta h a takers picivel jobb , hát kíváncsian várom...
buried - élve eltemetve
10/6
többet vártam tõle :S

vég a koporsóban játszódik 😄 azt hittem,hogy azért lesz vmi külsõ rész is , vagy legalább megtalálják akkor mikor már meghal erre más történt...

mondhatni majd 1 órát unatkoztam mert feszültség alig volt :S 2szer volt olyan h azt hittem,hogy na most beindul de történt aztán 3-4 perc utan leült az egész 😞
az utolsó 20perc ami igazán jó volt , de annyira nem volt ez a film jó, többet tuti nem nézem meg!
mondhatni a legalacsonyabb költségvetésû film lehetett ez XD
tommygear
Buried 10/6
jó film, a vége nagy volt
DeerHunter01
Buried 10/7.5 jó volt ez 😄

Takers 10/7

Szökés Alcatrazból 10/10

\"Erről van szó!\"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dartonita
Buried:
Huh ez azert odavagott a reggeli hangulatomnak rendesen.
Kellemesen csalodtam Reynoldsban,es a filmben is az apro furcsasagok ellenere amit paran mar leirtak.
7/10

böröczk
Láttam kétszer is, de így is maradt sötét folt, mondjuk szerintem 100%-osan megérteni azt a filmet nem is lehet. Ahogy az Inception-re sincs tökéletes magyarázat, megoldás.
Mondjuk a Fountain gyönyörû film, rettentõen elvont, és az értetlen részek ellenére is totálisan elragad, nekem az 8/10, de nem a Black Swanhoz viszonyítva (nekem utóbbi jobban tetszik)

Kumiho #2179

DaemoonHunter
"hatással volt rám, de NEM tökéletes, ahogy a film végén kijelentik. "
Amit írtam az elején az erre ment...
A meghülyülésért én sem voltam oda, de azért lássuk be nehezen lehet összehozni egy ennél jobb megvalósítást.
Egyébként ajánlom a "The Fountain" címû filmet is, az ha úgy nézzük sokkal klisémentesebb, viszont egyben mélyebb is egy picikét.

Takers

Szórakoztató, akciódús, néhol több akar lenni mint ami, de 6-7 pontot simán megér. Azért a Tolvajok városa jobban bejött még a lassúsága ellenére is. Ez egy 6.5/10