[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tömbösítve, először is kettő ami suspension of disbelief csodálatos intézményét piszkálja. (vigyázat, tvtropes. sokszor.)
Man on Fire - 7/10
történet rendben, akciójelenetek és "beszélgetések" is, D.W. nagyon rendben van a szerepében (bár jobban csíptem volna ha szakáll marad, de így is itt volt a legjobb alakítása eddig amit láttam, főleg a szánalmas Book of Eli-hoz képest), sőt, még a mellékszereplők is jók. ami baromira csípte a szememet ellenben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kedves főhősünk vesz annyi lőfegyvert, amivel Magyarországot elfoglalhatná, köztük két kibaszott *rakétavetőt*... de az nem jut eszébe, hogy esetleg a kicsiny bosszúhadjárata közben rá fognak lőni, főleg úgy h kötések borítják miután két új lyukat csináltak rá, és netán szerezni kellene egy golyóálló mellényt? ostoba halál, na.
viszont legalább tudom most már mi ihlette Max Payne 3-at.
Colombiana - 4/10
az a fajta kétlábú vagyok, aki szereti "kikapcsolni" az agyát egy film közben, és nem gondolkozni a benne lévő faszságokon. tényleg. sajnos, mint a Colombiana bemutatta, léteznek akkor ordító hülyeségek, és lehet olyan erővel az ember arcába tolni, hogy gondolkodás felfüggesztése esélytelenné válik... és az egész film ebből áll. nonstop. nem is sorolom fel őket, mert rámenne az egész napom, és fáj rágondolni... de a legnagyobb ok itt - egyszerűen nevetségesek a pofozkodások, kicsi Zoe van vagy 40 kiló, és... bah, fos.
Layer Cake - 8/10
angol gengszterfilm Daniel Craig-el, de nem olyan - nem egy másik Blöff vagy Ravaszazagy, teljesen más (sőt, még egy "kiszólás" is van ezekre), és nagyon jó. Duran Duran-t pedig szerintem ennél jobban film még nem használt
Hunger Games - 6/10
nem rossz, de messze túl "kényelmes" megoldásokkal dolgozik. egyszer nézhető.
Vanilla Sky - 9/10
Penélope Cruz valami elképesztően imádni való, Cruise jó (bár ez ilyen szerepeket rá szabták), történet/fényképézés kiváló... mi kell még? kurvanagy élmény volt.
The Departed - 9/10
zseniális. ennyi.
The Aviator - 7.5/10
Unforgiven - 7.5/10
Clint kemény, és neki elhisszük. azért annyira nem mint imdb pontszám mutatja, de így is kurvajó.
Scarface - 7/10
annyira nem hatott meg, mint amennyire "legendás". ettől függetlenül bejött, "jópofa".
L.A. Confidental - 8.5/10
kiváló hangulat, remek fényképezés, zseniális színészi játék, kurvajó.
Training Day - 7/10
jobbra számítottam, Denzel csöppet túljátszott karaktere nem igazán volt szimpatikus - bár nem is ez a feladata. a "nagy finálé" bejött, a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"fogd a pénzt és ne fuss, hanem vidd be a rendőrségre" annyira nem. ostoba döntés, még ha a karakterhez illő is - bár szerintem simán lenyúlhatta volna, már csak a sok szopatás miatt bosszúból
és ha már Denzel, bár ezt régebben láttam:
Book of Eli - 3/10
történet röviden: Denzel sétál, fehéreket öl,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és az isteni küldetése közben nincs ideje arra, hogy egy nőn akit épp *megerőszakolnak* segítsen, de van ideje megállni feltölteni az ipodját. /slowclap
hatalmas fos, és ezen Mila Kunis sem tud segíteni.
és ez volt kb az utóbbi 2-3 hét termése... túl sok szabadidőm és túl kevés nyáron futó sorozatom van.