Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
a karácsonyi filmekbõl nem szabad kifelejteni a Kelekótya karácsonyt Tim Allen-el és Jamie Lee Curtis zseniális szereplésével)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

am beethoven maraton lesz 😄
1-2-3-4-5-6-7? 😄
ja hát a napokban ment a tv2õn 😄
de fasza h tavaly meg elõtte való évben is leadták a shrek-et a tv2õn és most is 😄D
jAsOn VoOrHeEs
Bunyó karácsonyig

Ezt nem is értem hogy maradhatott ki a felsorolásból. <#idiota> A tv csatornák is olyan ritkán vetítik ezt a filmet. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
jaja, mondjuk ezek nem klasszikus karácsonyi filmek, de való igaz pont akkor játszódnak 😄

Gurren
Tyler1
szégyen mindkét rajzfilmre nézve. bár a célközönség már nem az, aki ezeken a meséken nõtt fel.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
reszkessetek betörõk alap 😄
desigo
itt a párja

Tyler1
ja, Haumann volt Hókuszpók, Sinkovits meg Törpapa, a többit nem vágom 😊 de ennek semmi hupikék fílingje nem lesz, sehol gombaházak meg erdõ, a szinkron is más lesz...sztem imdb alján kullog majd valahol.

haumann kinek a hangja is volt?
hókuszpók? sinkovits meg törpapa?
okoska-törpilla-ügyifogyi hangját vágod? 😄

am én várom ezt a "filmet"
Tyler1
ekkora szégyent megérni 2010-ben...<#wow3>

Remélem a magyarok tudják, h Sinkovits és Haumann nélkül, ez halálra van ítélve(bár nem mintha amúgy nem lenne).

Shep
Die Hard 1-2 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DaemoonHunter
Tapló télapót néztem legutóbb, csoda hogy eddig nem láttam, egész szórakoztató volt.

háááát igen , persze 😄
zaki
mármint a legutóbbi évadot, nem ez volt az utolsó 😊

Reszkessetek betörõk ez alap 😄 ha megy tv-ben megnézem am nemhinném
télaput tervezem ,de van rengetega mit nézni kéne 😄
meg dexter utolsó évadot egybe kéne 1szer ledarálni 😄
zaki
Télapu-Hell a pelyhes már határeset mondjuk 😄

zaki
Ki milyen karácsonyi filmet néz? 😄
Nekem ezek jutottak hirtelen azeszembe (meg imdb ezeket dobta ki 😄)

Reszkessetek betörõk 1-2
Az élet csodaszép
Karácsonyi lidércnyomás
Igazából szerelem
Tapló télapó
Karácsonyi vakáció
The Holiday
Segítség, apa lettem!
Grincs
Karácsonyi ének

Hegi90
amcsimajmolás, amerikai majmolása... mivan??? Egy filmrõl beszélünk?

Rendezés 7,5/10? 😄DDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem értem, miért kell minden filmnek világmegváltó fordulatokat tartalmaznia. Nem a sztori a lényeg, hanem a megvalósítás, ami Portman alakításához hasonlóan kiváló.

DeerHunter01
az nekem is nagyon bejött

\"Erről van szó!\"

DaemoonHunter
A rendezés 7.5? Azért ezt te sem gondoltad komolyan...

aki szereti az egy helyen játszodo filmeket annak ez kötelezõ sztem 😄
Eltemetve - Buried

rövid tartalom.:
A cím magában foglalja az egész történetet: Paul Conroyt élve eltemették. Természetesen nem üres kézzel hagyták sorsára, többek közt egy pislákoló zseblámpát, egy merülõ mobilt, egy öngyújtót, egy laposüveget és egy bicskát talál magánál. A kijutásra azonban ezek aligha alkalmas eszközök, így nem marad más választása, telefonon kell mielõbb segítséget hívnia. A bökkenõ csak az, hogy fogalma sincs, hol van, és hogy került oda. Rövidesen elrablói is felveszik vele a kapcsolatot, akik egyre vadabb dolgokat kérnek tõle
van

Shep
Felirat van hozzá?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát az bizony, pár napja írtam is itt róla 😊

Az elefántember

Csodálatos film 10/10

Családi vakáció

Az 1. a Griswold vakációs filmek közül... ezt a részt ezer éve nem láttam... imádom😄 Chevy Chase egy állat😄
9/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Juuuuj köszi! Ezt egyszer félig láttam a tvben és azóta is kerestem.😄 Jó film, köszi😊

börtönös halivúdi filmbõl nekem még ez jött be, jó színészek, "egyedi" börtönös, nem rossz film

Tyler1
71 - Into the Fire

Ryan közlegény óta nem láttam ilyen csatajeleneteket, iszonyat megcsinálták a vizuális részét, tényleg nekem is tátva maradt az etetõm néhányszor. Kár, hogy a csatajelenetek között nagyon lapos volt a történet. -1 pont a kurva idegesítõ arcmimikákért(mint a bohócok), és a csingcsong nyelvet sem tudom megszokni. Szinkronba sokkal nagyobbat ütött volna.
6/10

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
De a Szikla amúgy rohadt jó, ha már itt tartunk : D
Már csak a szereplõ felhozatal...

Kumiho #2179

böröczk
akkor ajánljá neki, ahelyett, hogy kötekedsz, mer látszólag, ahhoz értesz csak
én nem tudok többet

Black Swant kritikák alapján többnek gondoltam.
tipikus amcsimajmolás, amerika majmolás, akadémia majmolás, nem volt rossz, de annyira jó se, mint mondják.
Natalie Portman zseniális, már rég kijár neki az oszkár, fantasztikus a filmben is, kellõen beteg, de sok a klisé és a kiszámíthatóság is (vége pl)
Mila Kunis csak egy koszszem a filmben, igazából féltem, hogy elrontja, de szerencsére nem tette, hozta a tõle maximum kitelhetõ formát, nem piszkított a filmbe, és tetszett, ahogy SPOILER belekeveredett a bezizizett-skizo-paranoid natalie duóba harmadikként

Sztori 5/10
Rendezés 7,5/10
N.P. alakítása 10/10

Kumiho #2179

Black Swan

8/10

Rég láttam már ennyire beteg filmet, de nagyon tetszett!Natalie Portman és Mila Kunis közös jelenetéért már megérte megnézni a filmet!Ezek után nem hiszem , hogy más kaphatja a nõi Oscart csak Natalie Portman!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Hegi90
Black swan

<#ijedt><#ijedt><#wow1>
9.5/10

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tikal
the social network

nagyon jo film, jo rendezés, jo képek, fasza zene, Fincher érti a dolgát...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MOST ugrott be, hogy melyik az a sorozat... most olvasgattam az Ember a holdonról magyar véleményeket és ott is mindenki ezt a Taxit emlegette (meg ugye a filmben is volt róla szó)... bár nem néztem, de rémlik, hogy talán a filmmúzeumon adták ezt mostanság😄

#60206: Köszi, ezt láttam már párszor😊 És tényleg börtönéletes filmekre gondoltam😊

tommygear
de amiket felsorolt filmek azok a börtönéletrõl szólnak, ergo a sziklának köze nincs hozzájuk<#lama>
Shep
Hát ez alapján "... hasonló kimagasló börtönfilmeket" A Szikla nem ez a kategória 😊

Tyler1
Celda 211 - spanyol, viszont kurvajó börtönfilm.

böröczk
nem is azt kérte, hogy börtöni életrõl szóljon, hanem börtönfilmeket. <#lama>

Kumiho #2179

tommygear
a szikla nem a börtönéletrõl szól
böröczk
A szikla

imdb

Kumiho #2179

Blasta
Én mondjuk a Public Enemies okádék VHS-like effektjére nem emléxem a Takers-bol, de az 5 pontos értékeléssel egyet értek.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shep
Tomorrow When the war begun

Egész jó kis története van, a megvalósítás is korrekt de azért volt jó pár érdekes és nem túl életszerû dolog a filmben, ami egy natúr akciófilmnél nem lett volna gond de itt valahogy nem állták meg a helyüket.

7/10

Taxi sorozatra emlékszel? Danny de vito a diszpécser, teljesen jó sima vígjáték sorozat (Ember a holdon), nem efféle humora van
Út a vadonba

Érdekes film volt... tetszett a téma, amit feszegetett és az meg pláne, hogy igaz történeten alapult. Mondjuk picit hosszú volt és néha leült a sztori, de nem vészesen.😊
7/10

Az elítélt

Nah ez zseniális volt... imádom az ilyen börtönfilmeket... mondjatok már kérlek hasonló kimagasló börtönfilmeket (Remény rabjait, Halálsoront, Kísérletet láttam).
9/10

Ember a holdon

Nem tudtam mire számítsak, csak annyit tudtam, hogy egy Jim Carrey-s dráma. Nos meglepõdtem, hogy ez egy életrajzi film és az emberek tényleg vevõk voltak az efféle "humorra".
Jim Carrey zseniálisan játszik benne, szokásához híven, a film pedig érdekes a maga dráma/vígjáték keveredésével.
7/10

MrSpock
Szubjektív megítélés ez igaz,és én is végigszenvedtem anno,mert nem bírtam ellenállni a csodának,pedig szeretem a lassú mûvészibb alkotásokat is,de ez! 50 díj? Ha a szart aranyba csomagolják és ráírják awards nem csak a legyek kapkodnak érte. Azért mert európai,kommersz,meg díjas attól még elég gyenge egy alkotás. Manapság sok túlhypeolt film van nemzetközileg is!
Black Swan 7/10 nálam is,kicsit kiszámítható volt,de végülis lekötött.
Nataliet amúgy is bírom.

Go Jeff Go!!!!

Sípolj, ha tudod mit nyeltél tavaly disznóvágáskor (2000)