Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
1-2-3-4-5-6-7? 😄
de fasza h tavaly meg elõtte való évben is leadták a shrek-et a tv2õn és most is 😄D
Ezt nem is értem hogy maradhatott ki a felsorolásból. <#idiota>#idiota> A tv csatornák is olyan ritkán vetítik ezt a filmet. 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hókuszpók? sinkovits meg törpapa?
okoska-törpilla-ügyifogyi hangját vágod? 😄
am én várom ezt a "filmet"
Remélem a magyarok tudják, h Sinkovits és Haumann nélkül, ez halálra van ítélve(bár nem mintha amúgy nem lenne).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
télaput tervezem ,de van rengetega mit nézni kéne 😄
meg dexter utolsó évadot egybe kéne 1szer ledarálni 😄
Nekem ezek jutottak hirtelen azeszembe (meg imdb ezeket dobta ki 😄)
Reszkessetek betörõk 1-2
Az élet csodaszép
Karácsonyi lidércnyomás
Igazából szerelem
Tapló télapó
Karácsonyi vakáció
The Holiday
Segítség, apa lettem!
Grincs
Karácsonyi ének
Rendezés 7,5/10? 😄DDDDDDDDDD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Eltemetve - Buried
rövid tartalom.:
A cím magában foglalja az egész történetet: Paul Conroyt élve eltemették. Természetesen nem üres kézzel hagyták sorsára, többek közt egy pislákoló zseblámpát, egy merülõ mobilt, egy öngyújtót, egy laposüveget és egy bicskát talál magánál. A kijutásra azonban ezek aligha alkalmas eszközök, így nem marad más választása, telefonon kell mielõbb segítséget hívnia. A bökkenõ csak az, hogy fogalma sincs, hol van, és hogy került oda. Rövidesen elrablói is felveszik vele a kapcsolatot, akik egyre vadabb dolgokat kérnek tõle
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csodálatos film 10/10
Családi vakáció
Az 1. a Griswold vakációs filmek közül... ezt a részt ezer éve nem láttam... imádom😄 Chevy Chase egy állat😄
9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ryan közlegény óta nem láttam ilyen csatajeleneteket, iszonyat megcsinálták a vizuális részét, tényleg nekem is tátva maradt az etetõm néhányszor. Kár, hogy a csatajelenetek között nagyon lapos volt a történet. -1 pont a kurva idegesítõ arcmimikákért(mint a bohócok), és a csingcsong nyelvet sem tudom megszokni. Szinkronba sokkal nagyobbat ütött volna.
6/10
Kumiho #2179
Már csak a szereplõ felhozatal...
Kumiho #2179
én nem tudok többet
Black Swant kritikák alapján többnek gondoltam.
tipikus amcsimajmolás, amerika majmolás, akadémia majmolás, nem volt rossz, de annyira jó se, mint mondják.
Natalie Portman zseniális, már rég kijár neki az oszkár, fantasztikus a filmben is, kellõen beteg, de sok a klisé és a kiszámíthatóság is (vége pl)
Mila Kunis csak egy koszszem a filmben, igazából féltem, hogy elrontja, de szerencsére nem tette, hozta a tõle maximum kitelhetõ formát, nem piszkított a filmbe, és tetszett, ahogy SPOILER belekeveredett a bezizizett-skizo-paranoid natalie duóba harmadikként
Sztori 5/10
Rendezés 7,5/10
N.P. alakítása 10/10
Kumiho #2179
8/10
Rég láttam már ennyire beteg filmet, de nagyon tetszett!Natalie Portman és Mila Kunis közös jelenetéért már megérte megnézni a filmet!Ezek után nem hiszem , hogy más kaphatja a nõi Oscart csak Natalie Portman!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#wow1>#wow1>
9.5/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nagyon jo film, jo rendezés, jo képek, fasza zene, Fincher érti a dolgát...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#60206: Köszi, ezt láttam már párszor😊 És tényleg börtönéletes filmekre gondoltam😊
Kumiho #2179
Kumiho #2179
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egész jó kis története van, a megvalósítás is korrekt de azért volt jó pár érdekes és nem túl életszerû dolog a filmben, ami egy natúr akciófilmnél nem lett volna gond de itt valahogy nem állták meg a helyüket.
7/10
Érdekes film volt... tetszett a téma, amit feszegetett és az meg pláne, hogy igaz történeten alapult. Mondjuk picit hosszú volt és néha leült a sztori, de nem vészesen.😊
7/10
Az elítélt
Nah ez zseniális volt... imádom az ilyen börtönfilmeket... mondjatok már kérlek hasonló kimagasló börtönfilmeket (Remény rabjait, Halálsoront, Kísérletet láttam).
9/10
Ember a holdon
Nem tudtam mire számítsak, csak annyit tudtam, hogy egy Jim Carrey-s dráma. Nos meglepõdtem, hogy ez egy életrajzi film és az emberek tényleg vevõk voltak az efféle "humorra".
Jim Carrey zseniálisan játszik benne, szokásához híven, a film pedig érdekes a maga dráma/vígjáték keveredésével.
7/10
Black Swan 7/10 nálam is,kicsit kiszámítható volt,de végülis lekötött.
Nataliet amúgy is bírom.
Go Jeff Go!!!!