Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jó, daredevil nem valami hûdefasza, mint mondjuk az X-Men, de jól játszott benne.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Pearl Harbour 😄DDDDDDDDDD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
na igen a GWH is fasza, bár azt meg Damonnal ketten csinálták.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
am a felejtés bére is jó film volt
Soha sem bírtam ezt a Ben Afflecket, de végre csinált vmi értelmeset is Hálivúdban. Jó film lett ez, sõt az elsõ 1 órában a jónál is jobb volt, mert azt hittem, nem a 100. sablon sztorit kapom, de sajnos a végére azt kaptam, nagyon kiszámítható lett.
Nem értem, h a rendezõk miért félnek az újtól, és miért használják a tucat kliséket, amivel a jó alapokkal rendelkezõ filmjüket, csak középszerûvé tudják építeni.
7/10
(megmagyarázhatatlan okból a film bizonyos percénél újraindult a gépem 😄 3x próbáltam ki, és mindig ugyanott indult újra, ilyet még életemben nem tapasztaltam)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Valaki írta, hogy mekkora csalódás a film... hát, nem az. Ok, lehet moziban kicsit béna Avatarhoz képest, de otthonra, hétvégére tökéletes szórakozás. Trükkök jók, látványos mint állat, más szerintem nem is nagyon kell egy ufós filmhez. Nekem nagyon tetszett.
Valószínûleg igaz történet alapján mert több mint két óra hosszás és ebbõl az elsõ kerek 50 perc mély unalom volt, pusztán holmi erõtlen szerelmi szálat próbáltak a a nyakunkba varni, ami késõbb megmagyaráz egy napsütéses mondatot))
egyszer nézõs.
6/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
DFTBA ಠ_ಠ
Ajánlom minden rettegni imádónak 😉
Végre valami nem hétköznapi sztori és itt még az se zavart, hogy vontatott volt kicsit a történet tempója. Nálam 10/10
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nah ez viszont egy fasza horror volt, semmi gagyiság, semmi gyerekesség... jó sztori, kellõen ijesztõ... nem is kell több😊
7,5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kövezzetek meg, gyujtsatok fel, de bejött, igaz nem is vártam Eredet szintû storyszálat és Avatar minõséget sem, de kellemes kis hent film a Resi 5 játék egyes részeinek a hangulatával. 1-2 esetben odafigyelhettek volna jobban a CGre, de összességében látványos és élvezetes volt. Várom a következõt😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát... nem lett volna rossz... de el lett cseszve a komolytalansággal... Ha nem kerül bele annyi "poénos" jelenet és picit drámaibban lett volna vezetve, akkor még akár egy jó horror is lehetne😄
Elisha Cuthbert miatt viszont jár egy + pont, szóval 6/10
Teljesen gáz színészi játék, szinte nulla humor, a sztorinak semmi értelme - ez azért is érthetetlen számomra, mert ha ennyire nem megy, akkor miért nem nyúltak a sorozathoz, ott már meg volt írva rendesen... De a sorozatot nem is lehet egy napon emlegetni ezzel, ez valami borzalom, míg a sorozat szerintem hozta a 8-9/10-et, addig ez nálam egy 3/10-re volt elég, mert az effektek jók egy pár helyen. De néha még azok is gyengék.
Aki pedig ezt a szereposztást így kitalálta, az monnyonle, fõleg Azula miatt!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Tom Cruise a szokásos formáját hozza a nagyon ószam, de enyhén õrült titkosügynök szerepében. Viszont Cameron Diaz nekem nagyon nem jön be úgy egyáltalán, én idegesítõnek tartom, mondhatni nem diazom (hahaha).
Verdikt: barátnõvel egyszernézõs, 5/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Mikrofonos hanggal néztem, így nem pontozom, de mindenképp egyedi élmény volt és érdekes. Ryan Reynoldsot mindig is csíptem, a komikus szerepeiben már sokszor bizonyított. Most láttam igazán, hogy más szerepekben is képes kiemelkedõ teljesítményre. Ebben a filmben nagyon megmutatta.
Szerintem egyre nagyobb név lesz.
<#zavart2>#zavart2>
elég jó volt (lehet álmos vagyok és azért nem pörgetett fel annyira)
10/7.5
Nem volt rossz, kicsit hihetetlen a sztori, néhol már túlságosan is. Egyszer simán nézhetõ. Nekem tetszett. Nicolas Cage megint nagyot alakít. Összességében 10/7,5
Független amerikai szatíra, másodjára néztem meg pár év után, most is bejött. Kellemes kis görbe tükör a nagy testvér társadalmáról, ismert karakterszínészekkel.
10/7
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem emlekeztem erre a filmre,de mindenkepp megerte megnezni.Jo volt latni ezeket az arcokat,Madsen,Roth,Buscemi mind szimpatikus,csipem oket.Fordulatoktol sem mentes verbeli Tarantino.
7,5/10
Harry Potter es a blablablaba nemtommi:
Hat hat,a hypejat tovabbra sem ertem,bar egy kozepesen latvanyos fantasynek elment.Es mielott a fanok leragjak a fejemet,nem,nem olvastam a konyveket es nem is fogom,erre a kivancsisag sarkallt.
5/10
A postamester:
Ez odaragasztott a kepernyo ele,holott semmi extra nem volt benne,megis minden a helyen valonak tunt.Elveztem minden percet,az angol szineszek pedig szerintem nagyon jok.
7,5/10
The losers:
Jol indulonak tunt ez az akciofilm,a szereplok is klappoltak az elso 4percben.Aztan fokozatosan laposodott el mint Zoe Saldana felsoteste.A dialogusok kimondottan gagyik,eroltetettek,ahogy a poenok is.Pedig lathatoan megvolt minden technikai feltetele annak hogy jo filmet csinaljanak,de ez normalis forgatokonyv nelkul nehez.Mindent elmond a filmrol hogy a fogonoszt jatszo Jason Patric volt a legjobb,holott o sem egy szineszorias.
5.5/10
A stáblista után volt egy rövid jelenet még, aki azt látta, esetleg remélhet folytatást, bár anyagilag és kritikailag bukta volt a film.
True Legend (2010): Yuen Woo-Ping a koreográfiához ért, az tény, a rendezéshez viszont nem nagyon. A True Legend is hasonló dolgokon bukik el, mint kb. a többi, amit láttam tõle: nagyszerû harcjelenetek közé betold valami mást, hogy legyen átvezetõ sztori is. Itt most egy kínai legendát, a Koldusok Királyának történetét dolgozta fel, ami nagyon sok vonásában hasonlít a Yip Man-sztorihoz (de sok köze nincs hozzá azon kívül, hogy ez is a Wing Tsun történelméhez kapcsolódik), így nem is térnék ki rá. Aki látni akar pár pofás, itt-ott erõsen wire-fu jelenetet néhány rettentõ ásítás között, megnézheti, de sokra nem számítson, nasi, hideg élelem legyen bekészítve az unalmas részek átvészeléséhez, mert van egy pár és jó hosszúak is akadnak... 5/10
3/10
talán még jo is lett volna, de a gagyi képek miatt elég élvezhetetlen lett... szar szinvilág, vágások..áá...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Al Pacino, Johnny Depp, Michael Madsen egy gengszter storyban egy beépített zsaruval... kell ennél több?😊
8/10
A vonzás szabályai
Kellett valami nem túlbonyolított kis lájti akármi... ezt választottam Jessica Biel szerelmem miatt😄
Hát a nem túlbonyolított kijelentés valamilyen szinten nem teljesült, mert ez is olyan film, amit már sokszor láttunk, hogy a "eleje a vége" szóval van benne egy kis kavarás azért... de összességében nem volt rossz... azt kaptam, amire számítottam: egy könnyed amerikai tinikatyvasz😄
6,5/10
Mark Wahlberg és Will Ferrel nagyon jó párost alakított. Igazából nem is tudnám megmondani mi hiányzott a filmbõl, de azt sem, hogy mi kellett volna bele. Így volt jó egy könnyed, esti akció-vígjátékra. Jobbra számítottam, de végül is tetszett.
7/10
Frontier(s)
Jól indít a film, rendesen fent tudták tartani a feszültséget, és az erõszakos / véres jeleneteket is eltalálták, de nem vitték túlzásba.
Viszont a felénél átmegy gagyiba. Többit Spoilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán természetesen a végén az összes klisét felhasználva kinyírja az egész családot. Ez azért nem kis sablon a horror filmeknél.
Mellesleg a torz szülött "gyerekeknek" sem volt semmi jelentõsége.
6/10 (A feléig 9/10, de utána nekem egyáltalán nem nem jött be.)
Estére egy kis jókedvet. 😊

Az operációs rendszeren is túl...