[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Shame
Érdekes. Agyaltam rajta párszor, hogy milyen mondanivalók rejtőznek az egyes jelenetek mélyén, de bevallom még most sem értem teljesen. Valami oknál fogva mégis jó filmnek tartom, talán még újra is nézném ha kellene, de az tuti, hogy ez még a Drive-nál is nehezebben emészthető film(amit mondjuk nagyon szerettem).
Egyébként sok helyen láttam, hogy Fassbendert az egekig magasztalják, hát nekem teljesen sterilnek tűnt. Adva volt egy jól megírt karakter, csak kellett egy sármos, de hiteles férfiszínész, és én többet nem is láttam Fassbenderben. Jó párszor elgondolkoztam a jelenetei alatt, hogy ezt igazából hányan eltudták volna ugyanígy játszani, pl. nekem állandóan (a mára már megkomolyodott) Matthew Mcconaughey ugrott be arcról, de még azon is elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha egy jó magyar színészt kérnének fel egy hasonló film főszerepére, Csányi Sanyit, vagy Nagy Ervint.
Szóval összegezve kemény darab, ami igazán csak a megnézése után hat, és mászik bele az ember fejébe, ellenben annyira nem vett meg, mint reméltem.