Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apám nevében
Bronson
könyvbe se szar

Tyler1
Pillangó - régebbi, de ennél jobb börtönfilm nincs(mellesleg igaz történet).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ROCKnROLLA
Nem láttam, de JCVD filmeket nem preferálom 😄
Tudok ajánlani párat:
- A remény rabjai
- Amerikai História X
- Halálsoron
- Állati kiképzés

De cserébe várok pár tippet 😄D

JCVD - börtönbosszú ?
ROCKnROLLA
úúú mintha azt már láttam volna 😄

felon 😄 hát ja én már láttam de ezek után újranézem megint mert emlékszem h brutálisan jó volt!
ROCKnROLLA
Akkor ajánlanám neked a Felon (Elítélt) c. filmet. Tegnap néztem meg és nagyon nagyon jó. Én is imádom a börtönös filmeket, úgyhogy ha tudsz ajánlani akkor ne fogd vissza magad. 😄

Amúgy 9/10

ja 10/7
a fogoly

eléggé fasza lett
bár a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érted megpróbálják leszurni a faszit azt a fegyõrök nem lõnek!
aztán látják h a tesó megmenti a tesót , kezében a kés de széttárt kézzel aztán azt meg lelövik :S de mikor veszélyeztetve volt az egyik tag akkor meg nem lõttek, azért érdekes nah

de amúgy lekötött vég 😄 no meg szeretem is a börtönös filmeket !

köv. film a Cain haragja lesz -> ez is börtönös
nekem anno a könyv is tetszett <#eljen>
Üdv!
Én a Törvénytisztelõ Polgár címû filmet néztem meg ma. A címébõl kiindulva nem vártam sokat, de nagyon kellemesen csalódtam a filmben. Nem vagyok nagy filmkritikus de ez nálam 8/10. <#eljen>

dartonita
Kedvet kaptam a Virus-hoz en is,tegnap megneztem.
Jo pelda arra hogy lehet egy aranylag(es szerintem)kozepszeru konyvbol marha jo filmet csinalni.Igaz ehhez kellett a brutalis szineszgarda is.Jo volt latni Hoffmant,Spaceyt,M.Freemant ilyen fiatalon 😊Arrol nem is beszelve mennyire jol tolja Donald Sutherland a 'gonosz' bacsit.
8/10

Kegyetlen játékok

Még mindig nem rossz... bár azért annyira nem nagy durranás
Régi szép idõk, amikor mér Witherspoon és Gellar dögös volt😄
6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Két nõvér

Huhh... nehéz film... iszonyatosan!!!
Azt hittem valami jó kis horrort fogok látni, de ehelyett egy iszonyat jó thriller/drámát kaptam.
A majdnem 2 órás film 1. másfél órájában szinte halálra untam magam... de ez is azon filmek egyike, amiben késõbb mindennek értelme lesz.😊
Aztán ott volt az utolsó majdnem fél óra, amiben ahogy mondtam mindenre fény derül... a nézõ meg nem érti mégse, hogy mi van... legalábbis én nem értettem rögtön mindent. Így... ezzel a tudásommal 6/10et adtam volna rá... aztán elolvastam egy elég tartalmas leírást egy olyan embertõl aki már többször megnézte... és igaza van... nagyon sokmindenre csak második megnézésre jöhet rá az ember. Iszonyat durva rejtett dolgok vannak benne és ennél nagyobb
skizó drámát még nem láttam... még a Mementót is ûbereli e téren😄

Szóval... ezen tudásokat birtokolva nyugodt szívvel adok rá egy 8/10-et

Ajánlom mindenkinek aki szereti a szomorú és rohadtul összetett drámákat!

XDXDXD
Harapj a mûseggembe😄😄

Amúgy... manapság nehéz eredetit kitalálni... ezek az aberáltak talán azt próbálják😄

kösz jól elvagyok
SötétBarom
Valószínûleg tök jókat röhögnek. 😄D Most öszintén, képzeld már el, hogy ott vagytok 20an, és ilyen hülyeségeket kell imitálnod.. 15 másodpercenként kiabálják, hogy "CUT!", aztán fészkelõdés, smink, közben poénkodás a mûseggen, amit "dugsz" épp...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

és ki az aki mindezt el is játsza? 😄DD
mert érted ezt sokan nézni nem bírják 😄 akkor hogy bírja az aki ott van közvetett közelben? 😮
morleone
Mit várunk, muszáj akciót belevinni, mert túl unalmas lenne a valóság.
(Mármint az hogy x arc ül egy szobában 6 évig és megoldás nélkül kódol. 😄)

Shep
Kösz, de szar, hogy pont alatta volt én meg pont azt nem olvastam el 😊

Egyébként nekem az az marha érdekes, hogy ok történnek durva dolgok a világban de ki az a hát nem is tudom érdekes gondolkodású ember aki ilyet "kitalál" és megír majd ki az a még furább egyén aki minderre még pénzt is ad, hogy megfilmesítsék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SASboy

nice legs. what time to open?

Tyler1
nem ajánlom, mert az elsõ 15-20 perc kurva nagy hadarás, csak az elsõ jelenetet 3x pörgettem vissza, meg állítottam meg 5mp-ként, hogy utolérjem a szöveget 😄

aztán lehet ez csak nálam volt így, de nem egy moziélmény a film, otthon nézõs inkább 😊

Shep
Na de mi vitte rá ,hogy ezt tegye. Ezt ugyanis nem írtad le 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor azt mondod, hogy ne nézzem meg moziba a felirat miatt😄😄
Pedig tegnap majdnem beültem rá... bírom annak a kölöknek a filmjeit😊

Kéjjel nappal:
Hát igen... én BETEG EMBER ilyen filmeket is nézek ám😛 Tetszett, nem volt rossz, de Diazt hanyagolhatnák már... Cruise meg most mintha felvette volna Brosnan szerepét😄
De tényleg jó volt, bár mese habbal... mind1, voltak látványos jelenetek (bika vs motor ftw!!!😄)
Meg a legjobb rész az volt, amikor
a csaj félkómásan elkerül a világ másik felére😄

A végefele picit unalmas volt nekem... pedig pont ott próbált izgalmas lenni... van ez így😄
6.5/10

tigeroo
nagy üzlet pedig a facebook 😊

a neve meg kicsit sem "zs" kategóriás...😛 szal lehet családban maradt a pénz 😄
azt elfelejtette mondani a kolléga, hogy
a fazon éppen ki akart lépni az egész mókából, amikor bedrogozták és másnap felébred az ágyában... nem emlékszik mit tett, mi történt, de sehol nincs a felesége+ a gyereke... viszont van egy ismeretlen kocsi a kertben... visszamegy a helyszínre, nem talál ott senkit (mindenki meghalt) de a kamerát igen... és ezáltal+ az emlékezeteibõl visszajön, hogy mi is történt... a drog egy nagyon erõs vágyfokozó drog volt... úgy baszott tõle mint valami állat és totál öntudatlan volt... ennek ellenére nem akarta MEGBASZNI A SAJÁT FIÁT, hanem az a rész úgy történt ahogy kaposi1 leírta...

Szóval a film nem öncélú... mint mondjuk egy groteszk...
Nah de hagyjuk sztem ezt a szerb film témát most egy évig😄😄

Tyler1
ja, nekem is eszembe jutott, hogy biztos a Cukorberg a balzsebében lévõ apróból csináltatott egy filmet, hogy tovább népszerûsítse a hülyeségét 😄

tigeroo
amúgy valami bûzlik nekem itt a facebook körül...😄 túlságosan kampányol már mindenki mellette...

lehet hogy visszafognak még élni az adatokkal, vagy valami (mondjuk az hogy egy átlag emberke naponta kb. 20 személyes dolgot ír ki... könnyíti a masszív megfigyelést felsõbb körökben, lehet azért szorgalmazzák ezt a "propagandafilmet"..)
Tyler1
The Social Network

Nem értettem a hypot a film körül, mert mi a faszom filmet lehet csinálni a FB-ból - gondoltam, de így megnézve tényleg nem rossz. Tök másnak hittem, szóval pozitívan csalódtam.
A film elsõ 20 percét 10%-os lassítással kellett néznem, hogy a feliratot egyáltalán eltudjam olvasni(bár felfogni kb. a felét sikerült), szóval majdnem hamar kinyomtam a g*cibe. Fele biznisz maszlag, másik fele programozó maszlag, de mégis lekötött, bár néha azon vettem észre magam, hogy pár mp-re elkalandozok. Viszont jó a rendezés, és jók a karakterek, Fincher megint odatette magát.

Nem pontozom még, érdekes, és semmiképpen nem rossz film. Ajánlom.

tigeroo
pedig ha belegondolsz, nincs ebben semmi.

az õskori civilizációk óta erre vágyik az ember. nyilvános kivégzések, ókorban gladiátorviadalok, középkorban nyilvános inkvizíció stb.

a mai ingerszegény életünkben meg már csak ez maradt az embereknek. én ebbõl sem kérek, az tuti 😊
kaposi1
Na én ezt az oldalt nem ismerem, és nem is vagyok kíváncsi rá.
Tegnap a Párterápia(Date Night)címû filmet néztem az asszonnyal és nagyon jól szórakoztam rajta.

Talán még menthetõ vagyok.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tikal
egy szint után ezek a filmek már csak öncélû trancsirozások... millio ilyen dolgot meg lehetne filmesiteni... ez a film kb azoknak szol akik minden nap a rotten.com-ot böngészik, mert szeretik látni a leszakadt, széttrancsirozott testeket, szétlõtt fejeket...és sajnos sok ilyen beteg van...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kaposi1
Még mindig azt mondom hogy aki nyilatkozik a filmrõl elõbb nézze meg.
Hogy lássa az összefüggéseket mi miért történik benne.
Szerintem ilyen dolgok megtörténnek a valóságban is.
Az más kérdés hogy soha nem derül rá fény.
Nincs nagyobb állat az embernél.<#szomoru1>

Tikal
értelmes egy film...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kaposi1
Két test hever a földön hason,mind kettõ letakarva a fejük, kipeckelve a szájuk.Az egyiket neki kell seggbe tennie, a másikat meg egy másik szereplõnek. Amikor végeznek akkor kerülnek le a csukják, és kiderül hogy az a két letakart ember a gyermekét és a feleségét rejti.

Többet nem mondok aki kíváncsi rá nézze meg.

Tikal
mi vitte rá emberunket hogy ezt tegye?

<#eljen>

kaposi1
Én csak azt nem tudom hogy aki nem látta a Szerb filmet az miért nyilatkozik róla?

Egy dolgot emel ki mindenki"APA MEGBASSZA A SAJÁT GYEREKÉT"
Na igen ez tény, de könyörgöm ha nem ismered mi miért történt, akkor
inkább ne kommentáld, mert fogalmad sincs az egészrõl.
Joggal mondhatnád soha semmi se vihet rá egy embert ilyen cselekedetre.
De egy eset van, ami a filmben történik.
Nem véletlenül lett az a film vége ami.
Amúgy nekem se tetszett a film nem is osztályoznám.
De legalább láttam, és tudom az összefûzéseket.

tigeroo
hasonló bullshit fogalmazódott meg bennem is amúgy... +1
Dynamic
Mindenkiben? Bennem érdekes módon nincs meg ez a kíváncsiság. Ha tudom, hogy rosszul fogom érzeni magam utána, akkor hülye lennék kibaszni magammal. Ugyanúgy, ahogy nem fogok kíváncsiságból a ráütni egy kalapáccsal a kisujjamra, mert sejtem, hogy milyen hatással lesz rám. Épp emiatt nem vagyok kíváncsi erre a Szerb film nevû moslékra(vagy legutóbb arra a Groteszkre).
Kapcsolat (Contact)
Épp tennap kezdtem le nézni.csak bealudtam rajta..majd ma,egyébként hatalmas film .a kis jodie dekár hoyg leszbiek lett.

Mostanában rá vagyok kattanva a régebbi filmekre, a 90-es évek közepébõl vettem elõ pár kedvelt filmet.

Vírus (The Outbreak)

Neves színészek, jó történet, korrekt megvalósítás, az egyik legjobb vírusokról szóló hollywoodi film.

10/7

Kapcsolat (Contact)

Az egyik legjobb sci-fi, ráadásul mindezt úgy érték el, hogy alig játszódik az ûrben.
Robert Zemeckis akkor még nem tudott hibázni, viszont érdekes volt látni, hogy pár helyen látszott hogy a Forrest Gump is a nevéhez fûzõdik (hasonló OST, tv-montázstrükkök, stb).

10/8
dartonita
Ezen nekem is megakadt a szemem 😄 nc.
Izlesen meg ne vitatkozzatok sracok,ertelmetlen.
Hogy kicsit ontopik legyek:

Takers:
Unalmas,bar helyenkent azert szorakoztato film.Kulonosebben nem jegyeztem meg belole semmit,egynek elment.
5/10

The rebound:
Nem rossz,CZJ-t mindig imadtam,bar nem a muveszete miatt az igaz 😊
6/10

mflex
A témához még annyit, hogy ez egy olyan topik, ahol osztályozzák és elmondják az emberek a tapasztalataikat, attól, hogy egy film aberrált, még nem fogom megdugni a gyerekemet, vagy nem vágom le senki fejét és utána nem pisálok bele a torkába, példának okáért.
Aki meg a kettõ között nem tud különbséget tenni, annak van baj az agyával, vagy lelkével, hogy az önnön szolipszizmusi "álszent" baromságát másokra ráerõltetve hangot adjon ama baromságnak, hogy aki ilyet néz, az már bizony beteg.
Én, még nem láttam ezt a szerb lófütyi filmet, de megfogom nézni majd, és itt fogom osztályozni wazzeee...<#eplus2><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Már ne haragudj, de erre olyat tudtam volna írni, hogy...mindegy.
Büszke lehetsz magadra!

What about the forests?

CSOCSO
Erdekes.... de mostmar vigyetek mashova ezt a gyerekmegbaszos temat please. ok?
Kaplan
A puszta emberi kíváncsiság mindenkiben megvan, de ettõl függetlenül nem kell egyet értenem a filmmel. Vagy rosszul gondolom? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gurren
miért erõlteted, ha nem érdekel?

Kaplan
Ez a szerb film, hát nem tudom, a bizonyos halálmerevség lefejezõs résznél kikapcsoltam. Valahogy nem veszi be a gyomrom, pedig bírom az erõszakos filmeket, a vér és a többi nem igazán tántorít el. De itt volt valami olyan erkölcstelen, beteg és undorító összkép... Majd még igyekszem valamikor máskor befejezni de ahogy olvastam a többi 'motívumot' nem tudom, hogy kell-e ez nekem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!