Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bronson
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tudok ajánlani párat:
- A remény rabjai
- Amerikai História X
- Halálsoron
- Állati kiképzés
De cserébe várok pár tippet 😄D
Amúgy 9/10
eléggé fasza lett
bár a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aztán látják h a tesó megmenti a tesót , kezében a kés de széttárt kézzel aztán azt meg lelövik :S de mikor veszélyeztetve volt az egyik tag akkor meg nem lõttek, azért érdekes nah
de amúgy lekötött vég 😄 no meg szeretem is a börtönös filmeket !
köv. film a Cain haragja lesz -> ez is börtönös
Én a Törvénytisztelõ Polgár címû filmet néztem meg ma. A címébõl kiindulva nem vártam sokat, de nagyon kellemesen csalódtam a filmben. Nem vagyok nagy filmkritikus de ez nálam 8/10. <#eljen>#eljen>
Jo pelda arra hogy lehet egy aranylag(es szerintem)kozepszeru konyvbol marha jo filmet csinalni.Igaz ehhez kellett a brutalis szineszgarda is.Jo volt latni Hoffmant,Spaceyt,M.Freemant ilyen fiatalon 😊Arrol nem is beszelve mennyire jol tolja Donald Sutherland a 'gonosz' bacsit.
8/10
Még mindig nem rossz... bár azért annyira nem nagy durranás
Régi szép idõk, amikor mér Witherspoon és Gellar dögös volt😄
6/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Huhh... nehéz film... iszonyatosan!!!
Azt hittem valami jó kis horrort fogok látni, de ehelyett egy iszonyat jó thriller/drámát kaptam.
A majdnem 2 órás film 1. másfél órájában szinte halálra untam magam... de ez is azon filmek egyike, amiben késõbb mindennek értelme lesz.😊
Aztán ott volt az utolsó majdnem fél óra, amiben ahogy mondtam mindenre fény derül... a nézõ meg nem érti mégse, hogy mi van... legalábbis én nem értettem rögtön mindent. Így... ezzel a tudásommal 6/10et adtam volna rá... aztán elolvastam egy elég tartalmas leírást egy olyan embertõl aki már többször megnézte... és igaza van... nagyon sokmindenre csak második megnézésre jöhet rá az ember. Iszonyat durva rejtett dolgok vannak benne és ennél nagyobb
Szóval... ezen tudásokat birtokolva nyugodt szívvel adok rá egy 8/10-et
Ajánlom mindenkinek aki szereti a szomorú és rohadtul összetett drámákat!
Harapj a mûseggembe😄😄
Amúgy... manapság nehéz eredetit kitalálni... ezek az aberáltak talán azt próbálják😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mert érted ezt sokan nézni nem bírják 😄 akkor hogy bírja az aki ott van közvetett közelben? 😮
(Mármint az hogy x arc ül egy szobában 6 évig és megoldás nélkül kódol. 😄)
Egyébként nekem az az marha érdekes, hogy ok történnek durva dolgok a világban de ki az a hát nem is tudom érdekes gondolkodású ember aki ilyet "kitalál" és megír majd ki az a még furább egyén aki minderre még pénzt is ad, hogy megfilmesítsék?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
aztán lehet ez csak nálam volt így, de nem egy moziélmény a film, otthon nézõs inkább 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pedig tegnap majdnem beültem rá... bírom annak a kölöknek a filmjeit😊
Kéjjel nappal:
Hát igen... én BETEG EMBER ilyen filmeket is nézek ám😛 Tetszett, nem volt rossz, de Diazt hanyagolhatnák már... Cruise meg most mintha felvette volna Brosnan szerepét😄
De tényleg jó volt, bár mese habbal... mind1, voltak látványos jelenetek (bika vs motor ftw!!!😄)
Meg a legjobb rész az volt, amikor
A végefele picit unalmas volt nekem... pedig pont ott próbált izgalmas lenni... van ez így😄
6.5/10
a neve meg kicsit sem "zs" kategóriás...😛 szal lehet családban maradt a pénz 😄
Szóval a film nem öncélú... mint mondjuk egy groteszk...
Nah de hagyjuk sztem ezt a szerb film témát most egy évig😄😄
lehet hogy visszafognak még élni az adatokkal, vagy valami (mondjuk az hogy egy átlag emberke naponta kb. 20 személyes dolgot ír ki... könnyíti a masszív megfigyelést felsõbb körökben, lehet azért szorgalmazzák ezt a "propagandafilmet"..)
Nem értettem a hypot a film körül, mert mi a faszom filmet lehet csinálni a FB-ból - gondoltam, de így megnézve tényleg nem rossz. Tök másnak hittem, szóval pozitívan csalódtam.
A film elsõ 20 percét 10%-os lassítással kellett néznem, hogy a feliratot egyáltalán eltudjam olvasni(bár felfogni kb. a felét sikerült), szóval majdnem hamar kinyomtam a g*cibe. Fele biznisz maszlag, másik fele programozó maszlag, de mégis lekötött, bár néha azon vettem észre magam, hogy pár mp-re elkalandozok. Viszont jó a rendezés, és jók a karakterek, Fincher megint odatette magát.
Nem pontozom még, érdekes, és semmiképpen nem rossz film. Ajánlom.
az õskori civilizációk óta erre vágyik az ember. nyilvános kivégzések, ókorban gladiátorviadalok, középkorban nyilvános inkvizíció stb.
a mai ingerszegény életünkben meg már csak ez maradt az embereknek. én ebbõl sem kérek, az tuti 😊
Tegnap a Párterápia(Date Night)címû filmet néztem az asszonnyal és nagyon jól szórakoztam rajta.
Talán még menthetõ vagyok.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy lássa az összefüggéseket mi miért történik benne.
Szerintem ilyen dolgok megtörténnek a valóságban is.
Az más kérdés hogy soha nem derül rá fény.
Nincs nagyobb állat az embernél.<#szomoru1>#szomoru1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Többet nem mondok aki kíváncsi rá nézze meg.
Egy dolgot emel ki mindenki"APA MEGBASSZA A SAJÁT GYEREKÉT"
Na igen ez tény, de könyörgöm ha nem ismered mi miért történt, akkor
inkább ne kommentáld, mert fogalmad sincs az egészrõl.
Joggal mondhatnád soha semmi se vihet rá egy embert ilyen cselekedetre.
De egy eset van, ami a filmben történik.
Nem véletlenül lett az a film vége ami.
Amúgy nekem se tetszett a film nem is osztályoznám.
De legalább láttam, és tudom az összefûzéseket.
Épp tennap kezdtem le nézni.csak bealudtam rajta..majd ma,egyébként hatalmas film .a kis jodie dekár hoyg leszbiek lett.
Vírus (The Outbreak)
Neves színészek, jó történet, korrekt megvalósítás, az egyik legjobb vírusokról szóló hollywoodi film.
10/7
Kapcsolat (Contact)
Az egyik legjobb sci-fi, ráadásul mindezt úgy érték el, hogy alig játszódik az ûrben.
Robert Zemeckis akkor még nem tudott hibázni, viszont érdekes volt látni, hogy pár helyen látszott hogy a Forrest Gump is a nevéhez fûzõdik (hasonló OST, tv-montázstrükkök, stb).
10/8
Izlesen meg ne vitatkozzatok sracok,ertelmetlen.
Hogy kicsit ontopik legyek:
Takers:
Unalmas,bar helyenkent azert szorakoztato film.Kulonosebben nem jegyeztem meg belole semmit,egynek elment.
5/10
The rebound:
Nem rossz,CZJ-t mindig imadtam,bar nem a muveszete miatt az igaz 😊
6/10
Aki meg a kettõ között nem tud különbséget tenni, annak van baj az agyával, vagy lelkével, hogy az önnön szolipszizmusi "álszent" baromságát másokra ráerõltetve hangot adjon ama baromságnak, hogy aki ilyet néz, az már bizony beteg.
Én, még nem láttam ezt a szerb lófütyi filmet, de megfogom nézni majd, és itt fogom osztályozni wazzeee...<#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Büszke lehetsz magadra!
What about the forests?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!