Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írtad, hogy áradozunk róla milyen jó film. mondta is itt valaki, hogy jó ez a film?nem. szerintem, aki megnézte utána undorodott a filmtõl.
taxidermia c. film mitõl jobb, mint pl. a serbian movie? mégis mennyi díjat kapott.
Bérgyilkosék
Kéjjel nappal utánzat. Laza kis kikapcsolódásnak tökéletes. 6/10
nice legs. what time to open?
nagyon jóó, jó volt a történet mesélés, tetszett ahogy a végére minden kirajzolodott, sorozathoz képest...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként ha nem szereted a spoilert csak annyit tudsz h durva film (de konkrétumot nem tudsz) viszont szereted a horror filmeket akkor ne mond h nem fogsz nekiállni megnézni a filmet 😊
egyébként meg ha olyan részhez érsz amit írtál akkor kikapcsolod és nem is nézed vég,hogy vajon mi lehet a kifejlet?
"APA MEGBASSZA A SAJÁT GYEREKÉT"
ez film , nem a valóság 😊
de az igaz h a valóságban sajnos megtörténik az ilyesmi ami már beteges sajnos , viszont olyan is van mikor mindkét fél akarja ezt 😞 ez viszont beteges? sztem nem!
melóhelyen is egyik beosztott kajakra a testvérével él együtt (értsd.: 1 pár) :S
mind1 😄
de ha szerinted betegek vagyunk hát legyen , nem akarlak befolyásolni szóval azt hiszel amit akarsz xD
te meg menj el egy paphoz és mondd el hogy árnyelfeket meg gnómokat szeretsz ölni az ork kariddal, hasonló véleményen lesz rólad mint te egy film alapján pár fórumozóról...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
téma lezárva, betegek vagytok xD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1, még mindig nem tudod mirõl beszélsz
2, nem ez volt benne a lényeg
3, senki nem mondta, hogy vicces vagy gondolatébresztõ
Lényeg, hogy te tudod... pápá😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vita over...remélem majd egyszer megértitek! addig is jó gyerekbaszós videózást!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"...a másikat mert nincs begyöpesedve illetve nem szûk látókörü és nyitott az újdonságokra , különlegességekre..."
Amúgy... az beteg, aki szexuálisan felizgul mondjuk a szerb filmre... vagy esetleg le is utánozza a filmben látottakat... szerintem
Egyébként meg mi vagyunk a bátrak... feláldozzuk magunk a lelki szegények kedvéért😄😄
de tényleg van aki pl. az animal filmre gerjed 😄 vagy a nagyis vs unokára 😄 no nekem ez is undorító de hát Istenem ha valakit ez izgat és tetszik hát nézze 😄 különben meg ha mindenki álszent lenne és senkise nézné csak elítélné akkor már rég nem is készítenének ilyeneket hiszen nem lenne rá kereslet 😊
különben is ez egy film és nem valóság!
miért ne nézzen meg az ember egy rohadtul különleges filmet?
ha ilyet nem készítenének el akkor nem lehetne róla beszélni! egyébként ez a mûfaj szerintem rohadtul ritka és ami ritka az érdekes amely vonzza az embert - hiszen ne mond már h ha vmi ritkaságra bukkansz akkor nem leszel kíváncsi 😊
nos sokan megnézzük,hogy aztán véleményt tudjunk róla alkotni, különben ha nem nézed meg csak olvasol róla akkor nem tudsz teljes értékkel véleményezni 😊
szóval lehet betegek vagyunk ,de szerintem te is ! mert lehet neked ez undorító de lehet a másik embernek mondjuk azaz undorító mikor különféle szappanoperákban egyfolytában sírnak-rimánkoznak a szereplõk 😄
de az abszúrd,hogy azért leszólód a másikat mert nincs begyöpesedve illetve nem szûk látókörü és nyitott az újdonságokra , különlegességekre
szóval egy szónak is 100 a vége ; kinek a pap kinek a papné!
=)
horror nem érdekel soha, de soha nem nézem meg õket, ami csak arról szól, hogy belezés stb.
vagy tini vígjátékok, még a jónak mondott easy-a se nézem meg mert hidegen hagy az összes
na mindegy csak nekem ez fura
nem kötekedésbõl, inkább jóindulatból javítanálak ki,
hagy: vkit elhagy
hadd: hadd legyenek
Rúgnám le az olyan tanárt(mert sajnos van), aki így tanítja a magyar nyelvet. Nekem is volt egy akkora paraszt magyar tanárom, hogy majdnem újra kellett tanulnom a nyelvet, mikor másikhoz kerültem.
Szóval nem rossz megközelítés, de azért mégse annyira helytálló...
én se nézek buzi filmet egyébként😄 De leszbikusat sem, mert az se természetes... ugyanakkor a fûrész se természetes mégis bárki megnézheti a mozikban nem?😄
tudom, hogy ezer és egy pedofil van a világon, attól még nem nézegetek gyerekekrõl képeket stb...
eléggé labilis az ilyen indok?! amúgy az ilyen filmek celluloid hulladékok, így látatlanba
Jah és igen, kíváncsiságból néztem meg... utólag már bánom, mert elvesztegetett idõ volt.
#59571: meg lehet, de ez nem a szóld le az elõtted szóló topic😄
én sem bírom az ilyen filmeket, nem tudom élvezni õket.. enélkül is tudom hogy gondolkozni kell mieõtt baromságok csinálok 😊 és vannak filmek amiket ezt sokkal stilusosabban tálalják, ehhez még nem kell hullabaszokat néznem.. épp elég hogy nem rég történtek idehaza is ilyesmi dolgok....
és nem vagyunk komák, remélem nincs harag 😊
a hátamon a szõr felállt márcsak attól,hogy ezt a szart elolvastam ti meg itt áradoztok,hogy milyn jó film! elmehettek a picsába,komolyan!
Szeretem a mainstream filmeket, a kissé elvontakat és az extrémeket is... nem azt mondtam, hogy ez egy jó film volt, de rossznak se mondható... sajnos az életet mutatja be...
Egyébként a kedvenc filmjeim a Memento, Scarface... de ugyan úgy a Vissza a jövõbe, Indiana Jones és Star wars sorozatok is... szóval... beteg állat vagyok csak azért mert nem csukom be a szemem és érdekelnek olyan dolgok, amiket mások elítélnek???
Ha van még kérdésed nyugodtan szólj koma😊
Tegnap néztem meg a Gyalog galoppot - nem is értem, hogy eddig miért nem láttam még : D
aki ilyen filmet megír,rendez,eljátszik vagy megnéz az mind egy beteg állat!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nehezteléssel fogtam neki, de sokan mondták, hogy nekik tetszett, úgyhogy megnéztem. Nem csalódtam. Nagyon el van találva az egész. Történetvezetés, szereplõk, rendezés, ZENE(!), mind mind csillagos ötös, telitalálat. A programozós részek más filmekhez képest fényévekkel hitelesebben vannak bemutatva, ez még egy piros pont. Kibaszott inspiráló, érdemes megnézni!
Egy dolog ami nem tetszett benne, és egybõl szemetszúrt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Picit zavaros volt elõször, de aztán rájöttem ám én okos, hogy ez a szokásos "picitmegkuszálomasztoritmertazjó" sztori😄
Jó volt nagyon... picit a Pszichonaut c. játék és a Incepcion jutott róla eszembe így hirtelen😊
Jim Carreynek az biztos, hogy minden szerep jól áll!
8/10
Viszont van 1 japán film,ahol 1 párt rabolnak el,és 1 kis bódéban tartják fogva õket,és ott szadóznak rajtuk,,és a fickó monnya a végén hogy mit csináljanak a nõjével,levágják stb..és az egészet veszik kamerára...annak mi is a címe?..megnézném megint😊
vhoyg iennek kellet volna serb filmnek is lennie
Geci film volt... de annyira nem, mint az Eden Lake.
A gyerekek tudnak gonoszak lenni... a felnõtt nõk meg pláne:@
8/10