Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a második vagy harmadik vagy hanyadik részben az is kiderül, hogy miért hörög
Willenbrock
The Hole 6/10

Többet is ki lehetett volna hozni az alapötletbõl,néha eléggé életszerûtlenül viselkednek a szereplõk és majdnem fantasy-kalandfilm hangulata van valódi horror helyett.

Passz, azt nem láttam, de ez tényleg jó😊

Jah és megnéztem az Átok c. remekmûvet... és... borzalmas/10
Semmi értelme... de a hörgés tetszettXD csak aztán az is sok volt:S Ennek az eredetije mennyivel jobb ennél?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ez a börtönpalota van olyan f4sza, mint a bangkok hilton?

ROCKnROLLA
REC 2

Faszántos!
9/10

Kalandpark

semmi extra/10

Börtönpalota

szar dolog egy másik nemzetnél dutyiban ülni/10

tommygear
igen ezt én is be akartam írni 😄
eredet 😄
Kicsikiraly
a filmcímet is megosztod velünk? 😄

DFTBA ಠ_ಠ

daver88
Törvénytisztelõ polgár (Law Abiding Citizen)

Régen láttam ilyen jó thrillert!!! bár a végét elrontották, és voltak kicsit túl hangsúlyos jelenetek, sztem remek alkotás! Butler játéka kiváló, Foxx egyel gyengébb, de még így is rendben van.

Izgalmas, pörgõs, rengeteg meglepõ fordulat...egyedül a végével van bajom...

Nálam 8/10

Hamed
En is meglestem annyian dicsertek mindenhol. Legyen egy 7/10 reszemrol, bar lehet csak nem jo hangulatban estem neki. Tetszett az alapotlet, meg nem lattam megfilmesitve (bar rpg-kbol ismeros volt ez a "technika")

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit jobban erdekelt volna a hattere ennek az egesz dolognak, mikor elkezdtek par mondatban fejtegetni. Megfoghatatlannak ereztem az egeszet, hogy kik mozgatjak a szalakat, miert, stb. Nem ilyen ketmondatos magyarazatot vartam az ujonc betanitasa kozben, hogy a hadsereg talalta ki es most valamiert ipari kemkedesre hasznaljak a jo oreg kenopenz helyett. Aztan rajottem, hogy inkabb a karakterek fognak dominalni es nem a focselekmenyen van a hangsuly, szoval hibanak ezt nem hozom fel, max az en izlesem mas.

Latvany, zene viszont 10 pont.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

gép elõtt néztem most meg a végét mert tegnap este már nem bírtam befejezni 😄
Malakai
Arra se kapsz egyértelmû választ, hogy álmodta a végét, hisz a hangja alapján meginogott pont a vágáskor, így rajtad áll, hogy mit hiszel. Egyébként ha jól emlékszek vmikor az elején láttuk eldõlni csak a csigát, utána egyszer elõszedi még, de akkor Saito megzavarja és így megszakítja.
Ennyien jártok moziba? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

eredet
hát nem vmi überbrutál film mint ahogy sokan mondták
10/8 kb. nem volt rossz
de nekem nem esett le,hogy mikor kezdett álmodni? hiszen a végén láttuk h az egész egy álom volt -.-

am régebben valaki írta,hogy
álom az álomban
😄 én meg azt hittem hogy hude kurva nagy spoilert mond ezzel el, közben ez már a 3.percben kiderül XD szal igy kicsit megkönyebbültem 😊
Tikal
poreszt is lehet itt pontozni? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
MILF

( amerikai pite rokabor)
10 percet birtam...

szanalmas az egesz... a sztori, a szineszek... MINDEN
ROCKnROLLA
The Loved Ones (2009)

Röviden: AWESOME!

9/10

ROCKnROLLA
Dead Set (2008)

Brit minisorozat. Összesen 2,5 órás, úgyhogy simán vállalható egyben is. Zombis. A sztorija úgymond reálisabb mint a többi hasonló filmnek. A cselekmény 90 %-ban a Big Brother házban és környékén játszódik. Épp kiszavaznak valakit, amikor kitör a banzáj... Nekem tetszett, ajánlom mindenkinek aki kicsit is szereti a zombis filmeket.

7/10

Tyler1
Hetedik

No comment. Még most is ugyanolyan izgalommal ülöm végig, mintha elõször látnám, és nem tudnám a történetét. Valahol itt kezdõdik egy profi film.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Majd bepótlom. 😊 De tegnap úgy döntöttem, hogy nem akarok gondolkodós filmet nézni. Mondom ezt úgy, hogy szombaton a (nat. geo.) Journey to the edge of the universe-t néztem. 😊) Arra is nyomnék egy 9/10-et, persze az ism. terjesztõ, szóval más kategória, de "egész estés", tehát elfér itt a filmesben. Szóval, aki nem látta és kicsit nyitott a téma felé, annak ajánlom.

végülis igazad van... köze nincs a 2nek egymáshoz😛

Amúgy ha össze kéne hasonlítani a szórakozás faktoromat a Toy Story 3 - Inception között, akkor a Toy Story 3 nyert😊

szucsy89
Ha tetszett a Shutter Island, akkor mégis csak bánnod kéne hogy nem inkább az Inceptiont választottad 😛
Toy Story 3

Filóztam, hogy ezt nézzem, vagy az Inceptiont... Nem bántam meg, hogy ezt választottam. Tökéletes befejezése a trilógiának, idén talán eddig ez a film tetszett a legjobban a Shutter Island után. Valahogy mindig elképedek, hogy a Pixar mindig képes jobb és jobb filmeket hozni. Annyira értenek a karakter formáláshoz, hogy csak nézek mindig. 9/10

Jim Morrison
#59239... bocsi, nem olvastam mindet el >.<

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
taxi 1,2,3,4

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Volt mostanában valamire való akció film (nem 13+ -os) akár DVD-n re?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
tényleg abban is õ volt, de kapásból a Taxi filmekhez társult ez az arc számomra 😄

"...Elvileg a súlytalanságos jelenetet is valami fasza trükkel oldották meg, amit nem mondanak el..." tényleg én meg már azt hittem, hogy kimentek az ûrbe :-)
Az a nõ egyszerûen gyönyörû... az a típikus francia ideál😊
Egyébként még láthattad a Közellenségekben is😛 (meg még biztos sok más filmben, amiben én nem😄)

Mellesleg Caprio nõje (Marion Cotillard) a Piaf c. filmért kapta az Oscar-t, amiben azt a francia sanzonénekesnõt alakította (Edith Piaf), akinek egy bizonyos száma az Eredetben is ismerõs (Non je ne regrette rien)... <#smile>

Eredet
8/10
A sztorit már biztos ezerszer kivesézte az, akit mélyebben érdekel, így azt most hagyom. A zene hatalmas pluszpont, eleve, hogy Hans Zimmer, meg hogy pl. a fõcím (BRAAAW BRAAAW) a Piaf-féle francia szám lassított válzozata - hiszen álomban is lassabban hallod, mert az álom gyorsabban telik...

Az is tetszik, hogy állítólag a lehetõ legkevesebb CGI-t használták, például a
"forgó" folyosót, a "megdõlõ" szobát mind-mind megépítették, és forgatták, stb. (lásd YouTube). Elvileg a súlytalanságos jelenetet is valami fasza trükkel oldották meg, amit nem mondanak el...

zaki
Caprio nõje mellesleg oscar díjas 😄

Tyler1
Eredet

Jó volt ez, de én vmi nagyobb volumenû dologra számítottam a sztoriban. Amúgy profi munka ismét Nolantõl, állva tapsot érdemel.
Caprio nõjén meg 2 és fél órát agyaltam, h miben láttam, és Taxi baszki, hát perszeee 😊
na most kap egy 8ast, aztán lehet holnapra ez már megváltozik, de ez most így nagyok friss és nagyon sok(k) egyszerre.

mondhatni a dvd minõség 😄
én is holnap nézem meg a di caprio fan nõvérem is XD
zaki
<#worship>

Bandee1987
Kommandó

9/10

Igazi, tökös oldschool eksönfilm. (Eredeti szinkronnal, kicsit recsegõ hanggal volt nagy élmény nézni 😊

RATATATATATATATATATATATATATATATATAAAAAAAAAAAAAAA

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

davidka003
Most jött ki a magyar rilíz. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tigeroo
mivan itt hogy mindenki most ered?😛
Jim Morrison
am koszi szepen a leirast 😊

Jim Morrison
nem hat 😄

Inception 5/5

Kevés ehhez hasonló hangulatos filmmel találkoztam az utóbbi években.
Montanosz
Karátok és ellenségek

Nem indult rosszul,de sajna a vége nagyon ripacskodósra sikeredett és ellaposodott minden izgalom és feszültség nélkül.
5/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

DaemoonHunter
Köszi! Az biztos, hogy a bús hangulathoz kell egyfajta beállítottság, mármint, hogy bejövõs legyen nálam van amikor vígjátékhoz van kedvem meg van amikor csak ilyen búvalbaszott filmekhez. A bruges esetében a néhol fellelhetõ fekete humor kicsit dobott az összképen. De pár óra múlva megnézem ezt az amerikait és kiderül minden.

tommygear
Inception

ritkán van ilyen de ez 10/10, nagyon bejött
Tyler1
hát annyiban, h az is ilyen lassú zongoradallamra, búskomorsággal zajló dráma. azonkivül sok közös pontja van a 2 film cselekményének is.
lehet, h akinek az tetszett, annak ez is fog, mert én mindkét filmnél mûfajilag mellé lõttem, és nem arra készültem, mint amit kaptam.

DaemoonHunter
Mennyi hasonlóság van az In Bruges ill. ezen film közt? A Bruges anno extrém mód bejött, viszont a 6.8 kicsit furcsának tûnik.

Kandurex
Eredet, ...hm...nem is tudom, annyira harangozták, hogy elve császárként vártam...azé annyira nem volt király, persze jó volt

10 / 7

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[HUN]Crassus
Incepció 9/10😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Victor1103
Na még jó hogy nem kezdtem belem mert tervbe volt:S Akkor ez felejtõs.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tyler1
Az amerikai

Áhhhááá megint átbasztak egy trailerrel jólvan. Naív kis fejemmel elhitették, h fasza kis bérgyilkosos akciódráma lesz ez George Clooneyval.
Na hát a dráma az stimmel, de mindenféle akciótól mentes, unalmas, lassú zongoradallamra lepergõ katyvasz, aminek talán a vége ad értelmet, de már vesztett állásból.
Anno az In Bruges-nál szenvedtem ilyet, úgyhogy most gyorsan vmi Sztivün Szegál után kell néznem, ellenszer gyanánt.