Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többet is ki lehetett volna hozni az alapötletbõl,néha eléggé életszerûtlenül viselkednek a szereplõk és majdnem fantasy-kalandfilm hangulata van valódi horror helyett.
Jah és megnéztem az Átok c. remekmûvet... és... borzalmas/10
Semmi értelme... de a hörgés tetszettXD csak aztán az is sok volt:S Ennek az eredetije mennyivel jobb ennél?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
semmi extra/10
Börtönpalota
szar dolog egy másik nemzetnél dutyiban ülni/10
Régen láttam ilyen jó thrillert!!! bár a végét elrontották, és voltak kicsit túl hangsúlyos jelenetek, sztem remek alkotás! Butler játéka kiváló, Foxx egyel gyengébb, de még így is rendben van.
Izgalmas, pörgõs, rengeteg meglepõ fordulat...egyedül a végével van bajom...
Nálam 8/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Latvany, zene viszont 10 pont.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
hát nem vmi überbrutál film mint ahogy sokan mondták
10/8 kb. nem volt rossz
am régebben valaki írta,hogy
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
( amerikai pite rokabor)
10 percet birtam...
szanalmas az egesz... a sztori, a szineszek... MINDEN
Brit minisorozat. Összesen 2,5 órás, úgyhogy simán vállalható egyben is. Zombis. A sztorija úgymond reálisabb mint a többi hasonló filmnek. A cselekmény 90 %-ban a Big Brother házban és környékén játszódik. Épp kiszavaznak valakit, amikor kitör a banzáj... Nekem tetszett, ajánlom mindenkinek aki kicsit is szereti a zombis filmeket.
7/10
No comment. Még most is ugyanolyan izgalommal ülöm végig, mintha elõször látnám, és nem tudnám a történetét. Valahol itt kezdõdik egy profi film.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy ha össze kéne hasonlítani a szórakozás faktoromat a Toy Story 3 - Inception között, akkor a Toy Story 3 nyert😊
Filóztam, hogy ezt nézzem, vagy az Inceptiont... Nem bántam meg, hogy ezt választottam. Tökéletes befejezése a trilógiának, idén talán eddig ez a film tetszett a legjobban a Shutter Island után. Valahogy mindig elképedek, hogy a Pixar mindig képes jobb és jobb filmeket hozni. Annyira értenek a karakter formáláshoz, hogy csak nézek mindig. 9/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként még láthattad a Közellenségekben is😛 (meg még biztos sok más filmben, amiben én nem😄)
8/10
Az is tetszik, hogy állítólag a lehetõ legkevesebb CGI-t használták, például a
Jó volt ez, de én vmi nagyobb volumenû dologra számítottam a sztoriban. Amúgy profi munka ismét Nolantõl, állva tapsot érdemel.
Caprio nõjén meg 2 és fél órát agyaltam, h miben láttam, és Taxi baszki, hát perszeee 😊
na most kap egy 8ast, aztán lehet holnapra ez már megváltozik, de ez most így nagyok friss és nagyon sok(k) egyszerre.
én is holnap nézem meg a di caprio fan nõvérem is XD
9/10
Igazi, tökös oldschool eksönfilm. (Eredeti szinkronnal, kicsit recsegõ hanggal volt nagy élmény nézni 😊
RATATATATATATATATATATATATATATATATAAAAAAAAAAAAAAA
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem indult rosszul,de sajna a vége nagyon ripacskodósra sikeredett és ellaposodott minden izgalom és feszültség nélkül.
5/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
lehet, h akinek az tetszett, annak ez is fog, mert én mindkét filmnél mûfajilag mellé lõttem, és nem arra készültem, mint amit kaptam.
10 / 7
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Áhhhááá megint átbasztak egy trailerrel jólvan. Naív kis fejemmel elhitették, h fasza kis bérgyilkosos akciódráma lesz ez George Clooneyval.
Na hát a dráma az stimmel, de mindenféle akciótól mentes, unalmas, lassú zongoradallamra lepergõ katyvasz, aminek talán a vége ad értelmet, de már vesztett állásból.
Anno az In Bruges-nál szenvedtem ilyet, úgyhogy most gyorsan vmi Sztivün Szegál után kell néznem, ellenszer gyanánt.