Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd meg a Spancsereket, abban "hánynak" faszát! nem kekszet köpködnek.
és igen a mûvér sem mind1, mert mindennek van állaga és árnyalata, na most ezeket kurvára eltudják baszni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ennyi erovel a piros festekkel szetmazolt arcok,vegtagok se vereznek,es a hosszu fogu bacsik es neni se vampirok.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez egy klassz vigjatek!Faradtan neztem,ugyhogy par poenrol biztosan lemaradtam,ezert megnezem majd ujra.A szineszek nagyon jol nyomjak,a poenok sem hetkoznapiak,igaz kell hozza egy lelkiallapot.Nem ritkan gusztustalan,cserebe viszont akad par felejthetetlen jelenet.(apucival tivornya,a feka fonok jelenetei mind 😄)
Mindenkepp erdemes megnezni,jobban bejott mint mostanaban barmelyik.
7.5/10
Ellenben pár dolog nem tiszta valaki leírhatná hogy ez csak szerintem furcsa-e vagy kimaradt valami:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elején hogy a csöcsbe osztódni kannyi felé? Meg mitõl ilyen combos, az elõzõ részekbõl nem emlékszem hogy ennyire erõs lett volna, de meg akkor is az ami injekciót kapott az semlegesítette a T virust akkor hogy élte túl a lezuhanást?? (okéoké mert még azért nem tudott hatni olyan gyorsan az a szer) de ettõl függetlenül is sokkal combosabb volt mint ha sima HUMAN lenne. Valamint honnan tudta hogy abba a repülõbe száll a végén az ellen, ráadásul nem is a legelsõbe szált hanem a legutolsóba kérdem én miért??? A fene sem mászott volna el addig.. Valamint az elején amikor a földalatti rendszer felpukkant az irgalmatlanul nagyot szólt, de a végén ugyanaz a bomba meg csak épphogy pukkant egyet, és ha azt túlélte ahogy szétkenték a fejét meg hogy a repülõ felrobbant és szétszaggatta akkor az a kis robbanás sem fog neki ártani...
fry day fry day sálálálláláá
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Resident.Evil.Afterlife.R5.LINE.XviD-TWiZTED
Gyorsan lett R5.
Na majd akkor erre is sort kerítek.
Legutóbb látott filmem: Schindler listája, már régen láttam párszor de még mindig nagyon tetszik, 10/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hát ez egy nevetségesen szar film lett. Nem mintha a többi jobb lenne, de ennek annyi értelme sem volt mint egy pohár tyúkfosnak.
A film felében semmi nem történik, ha meg történik vmi az meg inkább vicces, és paródiába illõ.
Az elõzõre sem nagyon emlékszem, na de ezt szerencsére már jövõhétre elfelejtem.
2/10
szamurájkard: miért bakker, te mit csinálnál? futnál, tudván hogy úgyis utolér? vagy ha már tudsz kardozni, megpróbálnád legyakni?
Legalabb talaltak volna ki valami egyedit, de szinte csak visszanyultak kilopkodva az eredeti filmbol szinte mindent.
Na amikor pedig elkezdodott, az itt bujkalok eloluk mar evek ota marhasag meg a szamurajkardozok azzal a benga nagy szornnyel, kinjaban az ember legszivesebbet felszisszenne.
háát nemtom. szerintem korántsem olyan rossz film, mint amilyennek egyesek beállítják. azonban egyrészt a régi tényleg jobb (vagy talán csak én öregszem?), másrészt inkább a film elsõ felére mondanám, hogy jó. egészen tetszett a hangulat, amit összehoztak, és a szereplõk nagy része is stimmel. viszont onnantól kezdve, hogy az öreg morpheussal összefutnak, nagyot zuhan a színvonal, és helyenként már csak mosolyogni lehet rajta.
a befejezés tetszett, bár 100% sablon, de legalább hangulatos.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
és a régi imdb kinézetet nem lehett visszaállítani valahogyan? arról beszélek, amikor rámész valamelyik filmre és most egy nagy plakát és mellette a szöveg. ez engem idegesít, a régi sokkal jobban tetszett.
nice legs. what time to open?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mymovies/list-ben 3 film van most <#szomoru1>#szomoru1>
Nem volt rossz, de annyira nem kötött le. A sok animáció után viszont tetszett a stop-motion dolog. Valamint a hangokat még dícsérném, mert nem egy stúdióban dolgoztak effektekkel, hanem mindent a szinkronosok kreáltak.
6/10
nem sok izgalom van a filmben,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ettõl függetlenül az O brother where art thous is baszottjó film, és mint Odüsszeiát rendesen elolvasó kisdiák mondhatom, hogy tényleg nagyon ragaszkodik az eredeti mûhöz. Talán csak abban nem, hogy itt kétfõs a "legénysége" 😄
DFTBA ಠ_ಠ
nem ilyen poszternyomtatás meg tökömtudja milyen cégek érdekelnek, hanem amik még árulnak import filmes plakátot stb.
Egy a lényeg jól szórakoztunk és nem bántam meg, hogy kifizettem a jegyárat.
8/10
Elég gyenge (valahogy keményebbet vártam az olvasottak alapján), bár a doki arca tényleg olyan, mint egy igazi pszichopatáé.
Aranyos mese. Inkább ilyet nézzenek a gyerekek, mint ami manapság megy a Disney Channel-en. Az szó szerint kiöli a "gyereket" a fiatalságból.
Bár nem volt benne annyi poént, mint a többi animációs filmben, de így is lekötött.
Gerald Butler iszonyat jó volt a kõ kemény viking szerepben. Viszont a fõ szereplõ szinkronját, meg úgy magát a csávót (Jay Baruchel) nem igazán csipázom.
7
Nightmare on Elm Street (2010)
Jackie Earle Haley iszonyat nagy arc, a hangja nagyon passzolt a karakterhez. Csak kár, hogy keveset szerepelt és a kill-ek is lehettek volna brutálisabbak, ha már a "vicces" Freddy-r elhagyták.
Az egész szériát újra akarják indítani, egy pár apróságot változtattok, de lényegében ugyan az marad. Ugyan úgy kezdõdik, a gyerekek ugyan úgy "miafasz?", aztán rájönnek, közbe hullanak és a vége ugyan az mint a többinek.
Nem lett ám olyan rossz, csak olyan "semilyen" lett. Láttuk már jópárszor. Gyakorlatilag másnapra már alig emlékszem belõle valamire. Nagyon felejtõs.
4
Predators
Semmi probléma nem volt vele, nekem tetszett. Remélem lesz folytatása.
Adrien Brody jó volt a szerepben, elhitette velem a "kurvakemény" karakterét. Tényleg fölösleges lett volna Rodrigeznek, meg Nimródnak Schwarzenegger-el versenyezniük.
Alice Braga viszont nagyon erõltette meg magát, ugyan azt az arcot vágta az egész film során.
Laurence Fishburne-t meg valamit kezdhetne a testével, ha már akciófilmekben akar szerepelni. Geci dolog, de ilyen a színészet.
Voltak benne hülyeségek, de szemet hunyok felettük, mert jól szórakoztam rajta.
Btw a credits zenénél elõször én is néztem egyed, de utána lesett, hogy a legelsõ részben a swarciék erre a zenére mentek a dzsungelbe a helikopterrel.
6,5
L.A. Confidental
Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe a mellékszereplõkkel együtt iszonyat jól alakít. Külön tetszett, hogy mind a három fõszereplõnek már az elején megmutatják a jó és rossz oldalát egyaránt.
Nem tudok róla rosszat mondani. Jóféle zsarus-nyomozós film az '50-es évekbõl (mármint a helyszín, nem a film éve), amikor még nem a DNS minták vagy ujjlenyomatok alapján kapják el a tettest.
8,5
Gone Baby Gone
Ben Affleck elsõ filmje. Nem is gondoltam, hogy a srác tud rendezi, és azt sem, hogy az öccse (Casey Affleck) színészkedni.
Krimiként indul, ahol egy 4 éves kislányt eltûnt kislányt keresnek Bostonba, aztán a végére elég komoly morális kérdést feszeget.
Akit még kiemelnék az Ed Harris. Jól állt neki a frizura, meg a körszakáll, és a karaktere is vagány.
8
Tudtok ajánlani jó krimi filmeket?
Az operációs rendszeren is túl...
Hat nem is tudom. Nehol szorakoztato, nehol meg sok a tulzas. Egyszer megeri megnezni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindenképpen ajánlott darab!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
VÁÁÁÁ ez vmi eszméletlen nagy film!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 30-as évek Amerikájában 3 elítélt megszökik, és a görög Odüsszeiját felelevenító, egyben vicces kalandozás kezdetét veszi. Hogy a görög eposzhoz mennyire hû nem tudom, mert lusta diákként a rövidített verziót olvastam, de bizony abból elég sok szereplõ és kaland visszatekint a filmben.
A szereplõk vmi frenetikusak, nem tudom készült-e szinkron belõle, de az eredeti nyelvezete oltári nagy(mi több, korhû). Clooneyt nem igazán szeretem, de ebben az élete szerepét nyújtotta sztem.
És legeslegjobb a filmben, ahogy az egész egy lazább musicallé forr át, az igazi dallamos fülbemászó folkos country zenékkel. OST-je kötelezõ!!!!
SÕT A FILM IS KÖTELEZÕ, MERT EZ EGY HATALMAS EPIC!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nézd meg nagyon sok tagja van, lehet beszélgetni és megvitatni, h mi a faszért itt kell a szaros oldalaitokat reklámozgatni!