Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
és a régi imdb kinézetet nem lehett visszaállítani valahogyan? arról beszélek, amikor rámész valamelyik filmre és most egy nagy plakát és mellette a szöveg. ez engem idegesít, a régi sokkal jobban tetszett.
nice legs. what time to open?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mymovies/list-ben 3 film van most <#szomoru1>#szomoru1>
Nem volt rossz, de annyira nem kötött le. A sok animáció után viszont tetszett a stop-motion dolog. Valamint a hangokat még dícsérném, mert nem egy stúdióban dolgoztak effektekkel, hanem mindent a szinkronosok kreáltak.
6/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nem sok izgalom van a filmben,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ettõl függetlenül az O brother where art thous is baszottjó film, és mint Odüsszeiát rendesen elolvasó kisdiák mondhatom, hogy tényleg nagyon ragaszkodik az eredeti mûhöz. Talán csak abban nem, hogy itt kétfõs a "legénysége" 😄
DFTBA ಠ_ಠ
nem ilyen poszternyomtatás meg tökömtudja milyen cégek érdekelnek, hanem amik még árulnak import filmes plakátot stb.
Egy a lényeg jól szórakoztunk és nem bántam meg, hogy kifizettem a jegyárat.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elég gyenge (valahogy keményebbet vártam az olvasottak alapján), bár a doki arca tényleg olyan, mint egy igazi pszichopatáé.
Aranyos mese. Inkább ilyet nézzenek a gyerekek, mint ami manapság megy a Disney Channel-en. Az szó szerint kiöli a "gyereket" a fiatalságból.
Bár nem volt benne annyi poént, mint a többi animációs filmben, de így is lekötött.
Gerald Butler iszonyat jó volt a kõ kemény viking szerepben. Viszont a fõ szereplõ szinkronját, meg úgy magát a csávót (Jay Baruchel) nem igazán csipázom.
7
Nightmare on Elm Street (2010)
Jackie Earle Haley iszonyat nagy arc, a hangja nagyon passzolt a karakterhez. Csak kár, hogy keveset szerepelt és a kill-ek is lehettek volna brutálisabbak, ha már a "vicces" Freddy-r elhagyták.
Az egész szériát újra akarják indítani, egy pár apróságot változtattok, de lényegében ugyan az marad. Ugyan úgy kezdõdik, a gyerekek ugyan úgy "miafasz?", aztán rájönnek, közbe hullanak és a vége ugyan az mint a többinek.
Nem lett ám olyan rossz, csak olyan "semilyen" lett. Láttuk már jópárszor. Gyakorlatilag másnapra már alig emlékszem belõle valamire. Nagyon felejtõs.
4
Predators
Semmi probléma nem volt vele, nekem tetszett. Remélem lesz folytatása.
Adrien Brody jó volt a szerepben, elhitette velem a "kurvakemény" karakterét. Tényleg fölösleges lett volna Rodrigeznek, meg Nimródnak Schwarzenegger-el versenyezniük.
Alice Braga viszont nagyon erõltette meg magát, ugyan azt az arcot vágta az egész film során.
Laurence Fishburne-t meg valamit kezdhetne a testével, ha már akciófilmekben akar szerepelni. Geci dolog, de ilyen a színészet.
Voltak benne hülyeségek, de szemet hunyok felettük, mert jól szórakoztam rajta.
Btw a credits zenénél elõször én is néztem egyed, de utána lesett, hogy a legelsõ részben a swarciék erre a zenére mentek a dzsungelbe a helikopterrel.
6,5
L.A. Confidental
Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe a mellékszereplõkkel együtt iszonyat jól alakít. Külön tetszett, hogy mind a három fõszereplõnek már az elején megmutatják a jó és rossz oldalát egyaránt.
Nem tudok róla rosszat mondani. Jóféle zsarus-nyomozós film az '50-es évekbõl (mármint a helyszín, nem a film éve), amikor még nem a DNS minták vagy ujjlenyomatok alapján kapják el a tettest.
8,5
Gone Baby Gone
Ben Affleck elsõ filmje. Nem is gondoltam, hogy a srác tud rendezi, és azt sem, hogy az öccse (Casey Affleck) színészkedni.
Krimiként indul, ahol egy 4 éves kislányt eltûnt kislányt keresnek Bostonba, aztán a végére elég komoly morális kérdést feszeget.
Akit még kiemelnék az Ed Harris. Jól állt neki a frizura, meg a körszakáll, és a karaktere is vagány.
8
Tudtok ajánlani jó krimi filmeket?
Az operációs rendszeren is túl...
Hat nem is tudom. Nehol szorakoztato, nehol meg sok a tulzas. Egyszer megeri megnezni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindenképpen ajánlott darab!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
VÁÁÁÁ ez vmi eszméletlen nagy film!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 30-as évek Amerikájában 3 elítélt megszökik, és a görög Odüsszeiját felelevenító, egyben vicces kalandozás kezdetét veszi. Hogy a görög eposzhoz mennyire hû nem tudom, mert lusta diákként a rövidített verziót olvastam, de bizony abból elég sok szereplõ és kaland visszatekint a filmben.
A szereplõk vmi frenetikusak, nem tudom készült-e szinkron belõle, de az eredeti nyelvezete oltári nagy(mi több, korhû). Clooneyt nem igazán szeretem, de ebben az élete szerepét nyújtotta sztem.
És legeslegjobb a filmben, ahogy az egész egy lazább musicallé forr át, az igazi dallamos fülbemászó folkos country zenékkel. OST-je kötelezõ!!!!
SÕT A FILM IS KÖTELEZÕ, MERT EZ EGY HATALMAS EPIC!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nézd meg nagyon sok tagja van, lehet beszélgetni és megvitatni, h mi a faszért itt kell a szaros oldalaitokat reklámozgatni!
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Egesz aranyos kis mese. Par dolog kiszamithato volt es sajna akarhanyszor mutogattak a fekete sarkanyt allandoan a pokemonok jutottak eszembe 😞
Minden mas sarkany sarkanyosan nezett ki de ez meg mint ha valami piros/feher labdabol bujt volna elo.
Ez a mese inkabb fiatalabbaknak lett keszitve, de azert jo film. A Felesegem meg kijelentette, hogy akar egy sarkanyt.. szal....
7/10
Ezt a katasztrofat! Eskuszom nem szoktam igy kikelni magambol de ez a film borzalmasan unalmas volt.
Senkinek sem ajanlom.
Szerintem simán üti a 8/10-et 😉
Egyszóval ha egyszernézõs is de egyszer meg kell nézni 😊
fry day fry day sálálálláláá
Nekem sima középszerû akciófilm volt, pár buta poénnal. Marky Markot bírom, de Will Ferrell stílusától idegbajt kapok(és õ a legkeresettebb vígjáték sztár?!wtf ). Az elejét meg úgy összevágták, h azt se tudtam mi a fuck van...
Egyszer mindenképp nézhetõ és a Cop Outnál tényleg jobb.
6/10
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
én várom, hogy "nekiessen" valami igazán jó csapat is, mondjuk Esir 😉
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx