Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
és ha nincs profilom? <#whatever>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SASboy
off

és a régi imdb kinézetet nem lehett visszaállítani valahogyan? arról beszélek, amikor rámész valamelyik filmre és most egy nagy plakát és mellette a szöveg. ez engem idegesít, a régi sokkal jobban tetszett.

nice legs. what time to open?

stargatelost
saját profilod beállításainál vissza lehet állítani

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Hegi90
sehol nem találtam...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tommygear
mekkora szar
Kicsikiraly
nem lehet valahogy visszaállítani? én így nem ismerem fel õket 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
nálam minden megvan.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
Általam pontozott filmek meg szépen eltûntek
mymovies/list-ben 3 film van most <#szomoru1>
Hegi90
IMDB magyarul írja ki a filmcímeket <#wilting>

Tyler1
Fantastic Mr. Fox

Nem volt rossz, de annyira nem kötött le. A sok animáció után viszont tetszett a stop-motion dolog. Valamint a hangokat még dícsérném, mert nem egy stúdióban dolgoztak effektekkel, hanem mindent a szinkronosok kreáltak.
6/10

Desiderata
Szédülés

nem sok izgalom van a filmben,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de a végén amikor leugrik a nõ, az kicsit durva, mondjuk azt gondoltam valami pszichés dolog lesz a végén, így hogy egy mezei gyilkosság nem túl izgalmas
Sephi
<#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kicsikiraly
Clooney kapcsán nézd meg az Up in the airt, szerintem abban nyújtja a legjobb alakítását.

Ettõl függetlenül az O brother where art thous is baszottjó film, és mint Odüsszeiát rendesen elolvasó kisdiák mondhatom, hogy tényleg nagyon ragaszkodik az eredeti mûhöz. Talán csak abban nem, hogy itt kétfõs a "legénysége" 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
amúgy plakátot/posztert honnan tudok mo-n rendelni onlájn? ahol nagy a kínálat, stb.

nem ilyen poszternyomtatás meg tökömtudja milyen cégek érdekelnek, hanem amik még árulnak import filmes plakátot stb.
Shep
Tegnap este megnéztük haverral a Resident Evil 4-et 3D-ben és nagyszerû szórakozás volt. Nem is értem ,hogy aki fanyalog az mégis mire számított? Ez egy egyszerû 3d-re gyúrt akciófilm, látványos, pörgõs játékból jól összelopkodott elemekkel (némi változtatással persze) jó dübörgõs zenével. Arra persze azért majd kíváncsi leszek, hogy 2D-ben milyen lesz, mert, hogy úgyis meg fogom nézni az szinte biztos.
Egy a lényeg jól szórakoztunk és nem bántam meg, hogy kifizettem a jegyárat.
8/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Krezga
The Human Centipede

Elég gyenge (valahogy keményebbet vártam az olvasottak alapján), bár a doki arca tényleg olyan, mint egy igazi pszichopatáé.
tigeroo
Donnie Darko

nah inkább no comment 😊
Blacksheep333
How to Train Your Dragon
Aranyos mese. Inkább ilyet nézzenek a gyerekek, mint ami manapság megy a Disney Channel-en. Az szó szerint kiöli a "gyereket" a fiatalságból.
Bár nem volt benne annyi poént, mint a többi animációs filmben, de így is lekötött.
Gerald Butler iszonyat jó volt a kõ kemény viking szerepben. Viszont a fõ szereplõ szinkronját, meg úgy magát a csávót (Jay Baruchel) nem igazán csipázom.
7

Nightmare on Elm Street (2010)
Jackie Earle Haley iszonyat nagy arc, a hangja nagyon passzolt a karakterhez. Csak kár, hogy keveset szerepelt és a kill-ek is lehettek volna brutálisabbak, ha már a "vicces" Freddy-r elhagyták.
Az egész szériát újra akarják indítani, egy pár apróságot változtattok, de lényegében ugyan az marad. Ugyan úgy kezdõdik, a gyerekek ugyan úgy "miafasz?", aztán rájönnek, közbe hullanak és a vége ugyan az mint a többinek.
Nem lett ám olyan rossz, csak olyan "semilyen" lett. Láttuk már jópárszor. Gyakorlatilag másnapra már alig emlékszem belõle valamire. Nagyon felejtõs.
4

Predators
Semmi probléma nem volt vele, nekem tetszett. Remélem lesz folytatása.
Adrien Brody jó volt a szerepben, elhitette velem a "kurvakemény" karakterét. Tényleg fölösleges lett volna Rodrigeznek, meg Nimródnak Schwarzenegger-el versenyezniük.
Alice Braga viszont nagyon erõltette meg magát, ugyan azt az arcot vágta az egész film során.
Laurence Fishburne-t meg valamit kezdhetne a testével, ha már akciófilmekben akar szerepelni. Geci dolog, de ilyen a színészet.
Voltak benne hülyeségek, de szemet hunyok felettük, mert jól szórakoztam rajta.
Btw a credits zenénél elõször én is néztem egyed, de utána lesett, hogy a legelsõ részben a swarciék erre a zenére mentek a dzsungelbe a helikopterrel.
6,5

L.A. Confidental
Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe a mellékszereplõkkel együtt iszonyat jól alakít. Külön tetszett, hogy mind a három fõszereplõnek már az elején megmutatják a jó és rossz oldalát egyaránt.
Nem tudok róla rosszat mondani. Jóféle zsarus-nyomozós film az '50-es évekbõl (mármint a helyszín, nem a film éve), amikor még nem a DNS minták vagy ujjlenyomatok alapján kapják el a tettest.
8,5

Gone Baby Gone
Ben Affleck elsõ filmje. Nem is gondoltam, hogy a srác tud rendezi, és azt sem, hogy az öccse (Casey Affleck) színészkedni.
Krimiként indul, ahol egy 4 éves kislányt eltûnt kislányt keresnek Bostonba, aztán a végére elég komoly morális kérdést feszeget.
Akit még kiemelnék az Ed Harris. Jól állt neki a frizura, meg a körszakáll, és a karaktere is vagány.
8

Tudtok ajánlani jó krimi filmeket?

Az operációs rendszeren is túl...

Dynamic
(Vagyis úgy globálisan a magyar megfelelõjét jeleníti meg, nem a keresésen van a lénye;D )
Sephi
The Other Guys -

Hat nem is tudom. Nehol szorakoztato, nehol meg sok a tulzas. Egyszer megeri megnezni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Észrevettétek, hogy az imdb film keresésénél és találatnál már magyar a címeket jeleníti meg(gondolom, ha Mo-ról keresel)? Csak apró érdekesség😊
Tyler1
na igen, ez a hab a tortán, vagy inkább a torta alapja?! 😊

Malakai
Amit Tyler elfelejtett írni, hogy a Coen testvérek remekmûve.
Mindenképpen ajánlott darab!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Blasta
Clooney és Turturro együtt már nem jelent semmi rosszatm ezt tutira bepróbálom, THX! (bár ezt gondoltam a "kecskebûvölõknél" is Clooney vs Spacey fronton, életem legnagyobb csalódása az a film)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Ó testvér, merre visz az utad?

VÁÁÁÁ ez vmi eszméletlen nagy film!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 30-as évek Amerikájában 3 elítélt megszökik, és a görög Odüsszeiját felelevenító, egyben vicces kalandozás kezdetét veszi. Hogy a görög eposzhoz mennyire hû nem tudom, mert lusta diákként a rövidített verziót olvastam, de bizony abból elég sok szereplõ és kaland visszatekint a filmben.
A szereplõk vmi frenetikusak, nem tudom készült-e szinkron belõle, de az eredeti nyelvezete oltári nagy(mi több, korhû). Clooneyt nem igazán szeretem, de ebben az élete szerepét nyújtotta sztem.
És legeslegjobb a filmben, ahogy az egész egy lazább musicallé forr át, az igazi dallamos fülbemászó folkos country zenékkel. OST-je kötelezõ!!!!
SÕT A FILM IS KÖTELEZÕ, MERT EZ EGY HATALMAS EPIC!

Ez mi? Hol van ez a filmdroidhoz képest, pedig azt 1 jómunkásember csinálja? Ugyan már, gagyi.
Grove4
Takarodjál már, belinkelted legalább 3x , felfogtuk. Szia.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
tényleg? és az az oldalt ismered h reklámértbann.hu? 3 szót foglal magába: reklám - amire senki se kíváncsi, ért - mint érteni, amit elsõ alkalommal úgy látszik nem sikerült, és bann - amit ezért kapni fogsz.
nézd meg nagyon sok tagja van, lehet beszélgetni és megvitatni, h mi a faszért itt kell a szaros oldalaitokat reklámozgatni!

ilyenkor azt kell, "Hogy már van egy a házban", s gyorsan beugrani a fotel mögé 😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Sephi
Jo reggelt 😄

CalebJoe
lol nem is tudtam hogy házas ember vagy csak nem KT-So-t vetted el?<#idiota>
CSOCSO
Soot!!! most hogy belegondolok...

CSOCSO
How to train your dragon.

Egesz aranyos kis mese. Par dolog kiszamithato volt es sajna akarhanyszor mutogattak a fekete sarkanyt allandoan a pokemonok jutottak eszembe 😞

Minden mas sarkany sarkanyosan nezett ki de ez meg mint ha valami piros/feher labdabol bujt volna elo.

Ez a mese inkabb fiatalabbaknak lett keszitve, de azert jo film. A Felesegem meg kijelentette, hogy akar egy sarkanyt.. szal....
7/10

I.C.ram
Mártírok:

Háááát érdekes volt 😄 De kicsit beteg.
Sephi
Get Him to the Greek -

Ezt a katasztrofat! Eskuszom nem szoktam igy kikelni magambol de ez a film borzalmasan unalmas volt.

Senkinek sem ajanlom.

Tyler1
hát elnézve a trailert, egy nevesebb fsz-vel moziba is vihették volna. dvd-s filmhez képest elég komoly, Danny Trejot úgy is régen láttam már xD

tommygear
Megtörhetetlen
Nekem meg kifejezetten szórakoztató kis esti mulatság volt, nem azt mondom hogy megszakadtam a nevetéstõl, de elég korrekt poénok voltak benne, a színészi játékkal sem volt gond, akcióból is volt benne bõven, nekem bejövõs volt

Szerintem simán üti a 8/10-et 😉

Egyszóval ha egyszernézõs is de egyszer meg kell nézni 😊

fry day fry day sálálálláláá

Tyler1
The Other Guys

Nekem sima középszerû akciófilm volt, pár buta poénnal. Marky Markot bírom, de Will Ferrell stílusától idegbajt kapok(és õ a legkeresettebb vígjáték sztár?!wtf ). Az elejét meg úgy összevágták, h azt se tudtam mi a fuck van...
Egyszer mindenképp nézhetõ és a Cop Outnál tényleg jobb.
6/10

Willenbrock
Az Utolsó ördögûzõhöz nem tud valaki magyar feliratot?

CalebJoe
csak kéne rá a jó öreg VHS-es szinkron angolul nem tetszett sose
CSOCSO
A Wiki tol jott ki jelenleg....
setuh
Ma ujra elovettem a Se7en-t,kituno szineszi alakitasok es vegig lekoto cselekmeny, nalam ez meg most is 10/10.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ProGabe
és 720p-ben? 😛PPP

én várom, hogy "nekiessen" valami igazán jó csapat is, mondjuk Esir 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kontrakcio
hát, nekem nem jött be :S 5.5/10

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

CSOCSO
Kint van az Alien Anthology

a sample fileok jol neznek ki 710p ben
Jaja Tom Savini-n én is néztem egyet😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
thx, akk bepróbálom szinkronosan.

tommygear
ritkán mondok ilyet, de elég jó a szinkronja