Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ez már elég régóta dívik. pl. a Fight Club szexjelenete is 90%-ban CG
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Írtátok itt, hogy ez a rész is csak menekülés meg idegen lény végén gyõzelem stb. akárcsak az elsõ. Na igen de az elsõben sokkal feszültebb volt az egész (nemrég újra néztük és még mindig az) itt meg ugyanez nem mondható el. Arról nem beszélve, hogy minden egyes katona külön személyiség volt, mindenkinek megvolt a maga hóbortja és mindenki egész jól be volt mutatva (persze ez betudható a rövid határidõs forgatókönyvnek) már amennyire abban a kb 30-40 percben be lehetett mutatni õket. Ebben meg már arra sem emlékszem kinek mi volt a neve és a fõhõs Brody ugyan szerintem egész jól adta a kemény zsoldost de valahogy mégsem volt elég hihetõ a karaktere. Egy szó, mint száz lesz ez még jobb is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.sg.hu/cikkek/77306/a_filmekben_mar_a_meztelenseg_is_csak_szamitogepes_trukk
itt meg elég vérszegényre sikeredtek mindegyik!!!!
Aliensben is az a jó (mert egy mai B film különb sztorit használ), hogy Vasquezrõl elhitted, hogy õ baszna meg téged nem fordítva
na ez hiányzott a Predatorsból :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Arnold egy akció legenda Brody meg csak Zongoristában volt emlékezetes, Nimródtól szép teljesítmény hogy ideáig eljutott de túlszárnyalni nem tudta a nagy elõdöt.
Így volt a Terminátorral is 3-4 vicc lett a régiekhez képest.
illetve van akinek bejött, de az elsõ rész az akk is alap marad.
ha jobban belegondolsz: esõerdõ; ismeretlen felkutatás; csapdába ejtés; menekülés; harc a túlélésért; gyõzelem.
Ennyiröl szólt az is és ez is.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
am mit számít? ha fejben megvolt minden és csak papírra kell vésni az mivel szarabb mintha ülnek rajta éveket és ugy irják ...
A Lepattintva roksztár csávójának spin-off filmje. Nem tudom miért néztem meg, mert ezek a Jonah Hill és Seth Rogen féle standup-olos filmek nekem sosem jöttek be. Így van ez a mostanival is, megint csak egyetlen poénon sem nevettem, de még a mosolyból sem volt több 3nál.
(a helyzeten nem javított a britangol akcentus, ami nekem személyszerint bassza a fülemet)
Tök érdektelen és uncsi/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mivel elég sokan lehúzták itt a fórumon nem sokat vártam a filmtõl így sikerült pozitívan csalódni.Szerintem teljesen korrekt a film.Nálam simán veri az Avp-t és az AvP2-t bár ez nem egy nagy érdem még hiszen azok valami eszméletlen szarok lettek.:D
Hazánkfia Nimród szerintem simán kihozta a forgatókönyvbõl a maximumot...
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
fry day fry day sálálálláláá
Igazábol még vacilálok h hova rakjam de egy biztos. Clooney, McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey ( igaz nem sokat ) jól eljátszották a szerepüket, Clooney kb hasonló karaktert az: Ó, testvér, merre visz az utad és a , Bõrfejekben alakít.
Alakításokért : 10/9
Film története: hát igen, az nem sok, vagy nekem nem jött le... 1 biztos, az iraki helyzetet jol leirták a benzinkútos jelenettel meg jó pár helyen.
http://www.indavideo.hu/video/A_PREDATOR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Get Him To The Greek-et 9/10(ha a vígjáték kategóriát nézem csak)
Szerintem már jó ideje nem készült ennyire jó vígjáték, megvan benne minden ami kell, persze akiknek fekszenek a drogos poénok, mert ebben aztán van bõven, ellenben nem egy paródia, nincs túljátszva, egyszerûen jó :) Nem azt mondom hogy minden idõk legjobb vígjátéka, de egy jó kedvû estét simán megér :) Szerintem sokkal jobb még az Ananász Expressznél is! :)
fry day fry day sálálálláláá
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát nem tudom... jobbra számítottam, de végülis nem volt rossz... ha akciófilmnek akarták volna beadni, akkor nagyobbat ütött volna, mintha így, akcióvígjátékként nyomatják be...
A kiscsaj jelmeze idegesítõ volt iszonyatosan:D Viszont az akciójelenetek nagyon ott voltak... fõleg amikor Cage bemegy a raktárba és így lazán lemészárol mindenkit... nah az volt a legjobb jelenet:D
Jó volt végre egy ilyen szuperelõtlen szuperhõsfilmet nézni, de valahogy mégse ütött akkorát, mint amekkorát egyeseknek.
6.5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nah... kb pont erre szamitottam. Nem vrtam tole tobbet de nem is volt annyira nagyon jo film. Jo volt... 7/10 es megerdemel szerintem (minimimum!)
A baj a filmmel az, hogy szinte semmi nagy ujdonsagot nem hozott.
A zenevel kapcsolatban pedig ugy vagyok, hogy legalabb ket hangminta az alienbol volt.
Szórakoztató film volt inkább vígjáték mint akció.
Józsarukat gyorsan kiírták a filmbõl,meglepõ volt.
Prius nem keveset kapott,végére úgy nézett ki mint a szita
Eva Mendeses jelenetek is nagyok voltak.Mi osztást kapott az asztalnál :)
7/10
How High (Fûre tépni szabad)
Amikor bemutatták akkor sokkal jobban szórakoztam rajta mint most.
Egy-két poént leszámítva kb el se mosolyodtam rajta.
5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Felettébb felkeltette az érdeklõdésemet:P
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Férfias:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
játszott a halálos iramban is ugye?
no nekem sem jön be :D picit férfiasnak találom :(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Michelle Rodrigueztõl a Resident Evil óta borsózik a hátam, fuejj, semmi nõiessége nincs, játssza mindig a keménycsajt
hát nem szexistennõ?