[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kurvára nincs igy rendjén, már ne haragudj. Számolok a kulso tényezokkel, mert KÉNYTELEN VAGYOK rá, de attól még emiatt nem leszek sem boldog és nem fogok énis legyinteni rá ha torténik vmi.
Tegyuk fel
-szinész vagy és a szinházban egy kis szarfaszu elkezd mobiltelefonálni a jeleneted alatt. Rendjén van???
-de ha a szinházra szerinted már más szabályok tartoznak, akkor a moziban mondjuk pont a melletted ulo széken kezd el a kollega mobiltelefonálni? Az rendjén van-e?
-esetleg olyasmi rendjén van-e, ha élete elso (vagy egy kiemelkedoen fontos) mozieloadására viszed a gyermekedet a legujabb Disney nyáladzásra és valami sutyerák tonkrebassza az ö élményét is. Gondolom csak megértoen mosolyogsz és leszarod.
Ezt a szemuveges témát meg nem is értem, eddig azt hittem a 3D szemuveghez van koze, de látom nem. Megtennéd kérlek, hogy kifejted, miért zavarnak a szemuveget felrakó (felkiáltójellel) emberek a mozikban?????