Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get Him To The Greek-et 9/10(ha a vígjáték kategóriát nézem csak)
Szerintem már jó ideje nem készült ennyire jó vígjáték, megvan benne minden ami kell, persze akiknek fekszenek a drogos poénok, mert ebben aztán van bõven, ellenben nem egy paródia, nincs túljátszva, egyszerûen jó 😊 Nem azt mondom hogy minden idõk legjobb vígjátéka, de egy jó kedvû estét simán megér 😊 Szerintem sokkal jobb még az Ananász Expressznél is! 😊
fry day fry day sálálálláláá
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát nem tudom... jobbra számítottam, de végülis nem volt rossz... ha akciófilmnek akarták volna beadni, akkor nagyobbat ütött volna, mintha így, akcióvígjátékként nyomatják be...
A kiscsaj jelmeze idegesítõ volt iszonyatosan😄 Viszont az akciójelenetek nagyon ott voltak... fõleg amikor Cage bemegy a raktárba és így lazán lemészárol mindenkit... nah az volt a legjobb jelenet😄
Jó volt végre egy ilyen szuperelõtlen szuperhõsfilmet nézni, de valahogy mégse ütött akkorát, mint amekkorát egyeseknek.
6.5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nah... kb pont erre szamitottam. Nem vrtam tole tobbet de nem is volt annyira nagyon jo film. Jo volt... 7/10 es megerdemel szerintem (minimimum!)
A baj a filmmel az, hogy szinte semmi nagy ujdonsagot nem hozott.
A zenevel kapcsolatban pedig ugy vagyok, hogy legalabb ket hangminta az alienbol volt.
Szórakoztató film volt inkább vígjáték mint akció.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Józsarukat gyorsan kiírták a filmbõl,meglepõ volt.
Prius nem keveset kapott,végére úgy nézett ki mint a szita
Eva Mendeses jelenetek is nagyok voltak.Mi osztást kapott az asztalnál 😊
7/10
How High (Fûre tépni szabad)
Amikor bemutatták akkor sokkal jobban szórakoztam rajta mint most.
Egy-két poént leszámítva kb el se mosolyodtam rajta.
5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Felettébb felkeltette az érdeklõdésemet😛
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Férfias😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
játszott a halálos iramban is ugye?
no nekem sem jön be 😄 picit férfiasnak találom 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Michelle Rodrigueztõl a Resident Evil óta borsózik a hátam, fuejj, semmi nõiessége nincs, játssza mindig a keménycsajt
hát nem szexistennõ?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amin viszont lefordultam, és szerintem a következõ években aranyköpésem lesz: "Machete don't text"
😄DDD
Neki van a legédesebb celebpofija világon😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hibátlan ebben a mûfajban! Jessica Alba újra a szerelmem lett! 10 es
Markus Schulz For President!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Abszolut kellemes, jofele francia vigjatek nehol remek szinesi alakitasokkal. Nem kell megijedni a "madartol" nem csak arrol szol a film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy a legjopp!!4
Nálam simán 9,5/10
Pörgõs, üresjárat nélküli, állandóan történik valami, rendesen kitölti a jó bõ másfél órát, de... szóval ott van az a "de" szócska, hogy az elõzõ két rész sztem jobb volt (AvP-k nem számítanak, azok külön negatív kategóriát alkotnak 😊, az "éljeneket" meg nem szeretem a 2. rész kivételével). Hiányoznak az igazán karizmatikus alakok (nem, Brody fényévekre van attól, Trejo túl hamar véget ér, Goggins túl keveset kap, Fishburne meg lófütty) és a visszaidézhetõ jelenetek, beszólások. Amit lehetett, Nimród kihozott a forgatókönyvbõl, ezért 6/10.
Dead Set (2008)
Angol zimbes-zombis minisorozat a 28 Days Later nyomdokain haladva, sõt, tkp. olyan, mintha ugyanabban a világban játszódna. Egy Big Brother házról van szó, ahol éppen kiszavazást tartanak, de odakint közben elszabadul a pokol. Amikor a házba bejut egy túlélõ és elmondja, mi van kint, eleinte gyagyásnak hiszik, de aztán az igazság hamar rájuk ront egy zombi képében, onnantól kezdve meg megindul a harc a túlélésért, kint és bent egyaránt...
Tévésorozat, a költségvetés ennek megfelelõen nem volt túl nagy, de igazából nem is kellett, azt a félszáz zombit simán össze lehet hozni, a ház - felteszem, egy korábbi angol BB helyszíne - adott volt, más nem is nagyon kellett. Van rendes trancsír-gore és vér, van angol fekete humor, akadnak emlékezetes karakterek (pl. Patrick, a producer, amit lemûvel, az priceless 😛, de a síkhülye pic*a Pippa se semmi), és a vége is angol módon rendkívül pozitív. 😄
Jó volt, na, végig lehet nézni, míg jön a The Walking Dead egy hónap múlva, addig mindenképpen megteszi. 7/10
nem hiszem hogy magamtól megnéztem volna moziban de nem volt olyan rossz film,igaz egyszer nézõs csak
6/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
8/10
A végén a zene majd a felirat az marha jóra sikerült.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez jó volt! nem vagyok a sorozat fanatikusa ( ellenben a zéliennel ), de ez így kellemes volt 2010ben.
7,5/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DilettánsTahókSajnálkozása...
Most erre mit mondjak, letöltöttem ezt a HD ripet, és csak ezen fos elavult DTS hangon bírt megszólalni a film, legalábbis a H/K erõsítõm ezt írta ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.imdb.com/title/tt1424381/
RATiNG .....: 6.9/10 22,755 votes
ViDEO ......: 1080p @ 4344 kbps
AUDiO ......: 1509 kbps DTS
RUNTiME ....: 107 min
Language ...: English
Subtitle ...: English
What about the forests?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elsõ rész azért tetszett, mert kellõen nyomasztó volt, az egész filmre rátelepedett a félelem és a kiszolgáltatottság érzése.
Ez a második rész sokkal inkább egy Blade-szerû vámpír darálásról szólt, nyomokban sem tartalmazta az elsõ rész fent említett tulajdonságait. Persze lehet, hogy valakinek ez a vonal jobban bejön.
Az utolsó negyed óra meg erõsen érzõdött az "only DVD" hatás.
Na, nem volt ez annyira rossz film, de én inkább az elsõ részre szavazok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"