[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Avengers
Eddigi legjobb akciohos film. Igazi csihipuhi cucc! 3D ben neztem es a hangrendszert NAGYON feltekertek! Majd szet esett a haz! OMG nagyon jo volt!
Egyedul azt utalom ezekben a filmekben, hogy valaki mindig alkot valami durvat es kozben csalodunk a masikban, hogy ugyan mar ennel erosebbnek kene lenned. Mindenesetre egy-ket osszecsapasnal orgamus kozeli allapotba kerult az egesz moziterem :) Szerintem ujra nezem IMAX ban majd. <3
3D nagyon zsir volt. Ketszer volt csak zavaro 1-1 jelenetnel...
Egy valamit magyarazzatok meg nekem ( SPOILERRRRRRRR!!!!) Magyar mozikban is tapsoltak meg eljeneztek az emberek mikor hulk leverte az elso nagy kukac szornyet???? vagy mikor megjelent az elso szuperhos? Olyan idegesito az amerikai nezo, hogy le tudnam uvolteni HULK hajat fel tudovel! Rendesen tomboltak egyes resznel! Mikor az egyik ember felallt, hogy o nem terdel le Loki elott rendesen felboztuld a tomeg, meg beszoltak emberek hogy yeah meg amen meg ilyenek. Mikor a hulk emberi formaban felkiabalt es a csaj ratartotta a pisztolyt megszolal mogottem a feka csaj, hogy Oh, snap! Azon kivul, hogy mindenki mas vihoraszott meg beszolt vmi mast.... AAAAAAAAAAAAARGHHH! ruhellek moziba menni.