[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #68223 A Hugo-t is egy hete láttam, de ebben sajnos nagyon csalódtam... pedig Scrosese az egyik kedvenc rendezőm... mondjuk ez nem jelent semmit, mert pl a sokak által imádott Téglát is kimondottan rühellem.
Ez egy nagyon, de nagyon jó, izgalmas, és rejtélyekkel teli gyerekfilm LENNE, ha a film felétől nem fordulna egy 180 fokot és onnantól kezdve nem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lenne rágizdulva teljes mértékben a Kingsley által uralt szálra
Szóval igazából ez két külön filmként teljesen jó lett volna, de ez így számomra abszolút el volt rontva...
Aztán pedig ott volt az a halom felesleges, de szerintem NAGYON felesleges szereplő és cselekmény:
-Christopher Lee-nek talán szüksége volt a pénzre? Vagy miért vállalt el egy ilyen semmitmondó mellékszerepet?
-A két kutyás vénember kik voltak?
-Sacha Baron Cohen miért kellett a filmbe?
-Sacha Baron Cohen miért üldözte a kissrácot és ez miért volt annyira iszonyatosan unalmas?
-Amikor az előbb már kétszer említett színész végül "megtérül", az a jelenet miért, de miért annyira giccses? Mindenki szeret mindenkit puszi-puszi nyálfröccsel... Martin... ezt most komolyan gondoltad?:D
-Miért nem ismerhettük meg jobban a gyerekeket?
No de ezt még napestig lehetne sorolni... ok, tudom, hogy könyv alapján készült, de hát... nah értitek:/
Ettől függetlenül nem volt rossz film, csak sokkal jobbra számítottam. A film után megnéztük még az Utazás a holdba c. film eredeti és felújított verzióját is, amiből én is, ahogyan elég sokan mások, csak azt a bizonyos képet láttam, amin ki van lőve a Holdnak a szeme:D
A felújított verzió jobban megfogott, mint az eredeti, de talán még a Hugonál is jobban... ez valszeg a zene miatt volt így:)