1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    AI:
    A film után azt mondtam az asszonynak, hogy "egyszer".
    Aztán amikor gondolkodtam rajta, egyre inkább a "többet ne lássam" dolog jutott eszembe.
    Én nem értem, milrt kellett egy Pinokkió sztorit cyborg korszakba "átírni".
    Nem tudom, mi jelenti benne a mély gondolatokat. Az, hogy egy mecha gyerek elkezdi keresni a kék tündért hogy igazi gyerek lehessen és ez a script "goto 10"-zel kezdödik elörröl ameddig csak energia van a srácban??? A többi mecha miért nem rohant a vörös herceghez, hogy öt is változtassa át??? Vagy miért nem rakták bele ezt a programjukba???
    PL: -Hogy lehetek igazi gyerek?
    -Menny anyádhoz és mond neki, hogy mennyetek a bázisra.

Vagy mittudom én. Ez a rejtett üzenet a 3d információban annyira gyenge. "Tudtam, hogy ide fogsz jönni és elrejtettük ezt az üzenetet. Hát nem lett volna egyszerübb valami mesterkóddal kikapcsolni csórikámat és szépen elmenni érte? Annyira abszurd a történet. És ezért nem jött be. Mesének OK. Pinokkió nagy mese. De miért akarnak ilyet eladni felnötteknek azzal a dumával, hogy "szpilberg"?????? Meg "hüüüü, Kubrik". Hát nem. Nálam egy nagy NEM a film.