106837

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #669 HÁt nagy vitába nem akarok belemenni, de nekem nagyon tetzszett a film, egy dolog idegesített benne nagyon, mégpedig az, hogy amikor a kissrác bekerül a víz alá, akkor folytatódik a film. Szvsz ott kellett volna abbahagyni, nekem úgy lett volna kerek a sztori.
Nem mondom, hogy világrengető film, de szerintem nem rossz. -
én nem vártam semmit. a sztori annyira végtelenül bárgyú kidolgozással lett elöadva... az egyetlen igazán korrekt szereplö benne Joe volt, de neki sincs értelmes indoka arra, hogy segítsen a srácnak, amikor ö egy Gigolo-mecha. mi köze hozzá azon kívül, hogy fogta a kezét? meg ilyesmik... az eleje nagyon tuti volt, amíg be nem lett vésve, korrektül viselkedett a kiskölyök. de utána nagyon el lett rontva. újabb jó jelenet amikor ott akarja hagyni... aztán a kétezer évvel késöbb részröl jobb nem is beszélni (apropó miböl állna valakit minden reggel "feltámasztani" estig? - ez egy kicsit kimaradt az indoklásból...) -
passz, lehet, hogy más hangulatomban engem is idegesít. -
engem halalba idegesitett :D egesz filmben nyavajgott, azt meg ki nem allom -
a kissráccal nagyrészt nem volt gond, nagyjából tartotta magát az Asimov-i robottörténetekhez... úgy az egész sztori nem jött be. -
az a baj hogy ezeknek a forgatokonyvet szakbarbarok szoktak irni, azert lesz ennyire borzalmas :D -
es milyen idegesito volt a szuperinteligens robotgyerek :D -
megnéztem, ennyi. legalább túlvagyok rajta. pedig mekkora sztorit lehetett volna belöle alkotni :( -
ugye ugye en megmondtam :D -
megnéztem az AI-t. háááááát... izé. Kubrick mester forog a sírjában szerintem :( -
"The one: szerintem szar, de neked be fog jönni szvsz"
és no comment :))))))))))))))))) -
40 nap 40 éjszaka egész jó volt. Megvan vcdben is de nem néztem bele, a mozi után lepődtem meg rajt, egész szép képe van. -
a neve Jet Li, és nem Lee
http://www.jetli.com/hungary/index.php -
jet lee-t szeretem egylt jelenettel a plafonra másznék mert irtozatosan gagyesz!
attól mertmég a fight club rendezője csinálta a panic ot az nem bizti hogy ugyanolyan szar lesz:))) amuyg a panic room ötlete tetzsik..szal az lehet hoyg tetszeni fog
a traffic ast sem tom melyik csak meg akarja nézni egy csaj, stb.. szal érted:)
ice age viszont tetszik!! nem a hosszu trailer hanem a 2-3 kicsi... amikor a hóban szarakodik me amikor megy el a fára:) hát én széjjel röhögtem magam milyen fejet bír vágni:)))) -
pánic rúm? traffic? vagy the one? mizu ezekkel? jók? -
Csakhogy a topicnál maradjunk,40 nap 40 Éjszaka,nálam egy jó közepes,semmi több...Egykétszer röhögtem rajta... -
:) -
mátrix 2 tréler....
húdeazbesztmegbasztaabüdöskurvavilágot...... -
Dikkmának irtam csak...mit balhézol? mivan fáj ha ide irom amit irok? mivan nem sikerült vmi? -
kontakt:))))))))))))))) -
még nem feejztem be de elkezdte nézni az atlantisz c. mesét! szvsz baromi jo kis mese.. a kiscsaj is jol meg van rajzólva..tetszik hogy olyan fehér haja van és világít a szeme..zoralul néz ki... kéne egy lyan kontakt lencse:) -
Hú bazze, Csocso. Mpst ide miért kellet ezt a szart benyomatnod? Hogy még véletlenül se jöjjünk rá, hogy neked GC-böl van a fejed belsö része????
A buta pc-s játékokban mehet ez a szar, de máshol ne please!!!!!!! -
doom 3ban nemis lesz oylan sok poligone gy karakteren... 3-4 ezer lesz csak.. mig GC-naz etrnal darknessban 5.5 ezer lesz! csak a doom 3 ban rá van húzva egy két okosság (pl bump maping) -
megjött a gémer :D -
aha :))))))))) -
A Doom 3-nak is lesz ilyen grafikája :-) -
a sztori egy hulladék, de ha nem szól a haverom, hogy melyik filmet látom, észre se vettem volna, hogy nem igazi embereket látok (a közepén toppantam be, épp beszélgettek...) -
Ramza #638 A bárgyú sok esetben sajnos igaz. De a béna a grafikára értve...??? -
hmmmm, ha ezt a grafikára értetted, akkor szerintem nem ugyanarról a filmről beszélünk...... -
lattam, rem bargyu es bena... -
ha jól sejtem Vucli nem az embereket akarta makett formájában látni......
és ha láttad a final fantasy-t, akkor tudod, hogy már ez sem probléma.... -
na igaz, de azert egy fen orat valamivel könnyebb leutanozni mint egy embert :D vagy barmilyen szervers anyagot, foleg mozgas közben -
bocs, ha kicsit lassan töltődnek le, de nem volt kedvem magamhoz áttölteni -
"nem tart ott a számítástechnika hogy az anyagok felszínét valósághűen(kivéve a víz! az cool) vissza adja."
már bocs, de vess egy pillantást ezekre :

azért erre nem mondanám, hogy "még nem tart ott".............
-
Vucli #631 Bahhh Starwars epizóde 2 , egyszerűen nem értem hogy amit lehet miért nem maketezéssel csinálnták 100*élethűbb, egyszerűen még nem tart ott a számítástechnika hogy az anyagok felszínét valósághűen(kivéve a víz! az cool) vissza adja.
Az egész film olyan mintha Lucas elfelejtette volna mit is szeretünk a régi részekben.Én szét untam magam a film alatt:
rossz:-gyenge szinészi játék
-sok szereplő,kevés jellemel
-gyenge megvalosítás(amikor Anakin motorral vagy valami ilyesmivel megy a sivatagban az egyszerűen horribilisen szar)
-szar történet
szoval minden
csak 2 dolog tetcet:Yoda fénykardos harca
rohamosztagosok -
kevés vagy, mint... (beszólások topic párszáz hozzászólása) -
alulmaradtam :))) -
az informacio hatalma :D -
tudod, ElektroModulator dva, special DVD edition, rengeteg kihagyott jelenettel... -
he?