[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Avengers - Bosszúállók
Aki a lassú nyálas oscar jelölt-nyertes filmekért van oda ... na az erre ne üljön be.
Tömény akció - scifi. Ezzel kb össze is foglaltam.
Kezdjük talán azzal, hogy ki írta a sztorit: Joss Whedon
Az ő nevéhez oly semmiségek köthetők még mint a Buffy, Angel, Firefly, Serenity meg az Alien 4.
Amiről hírhedt, hogy igen jól tud poénokat írni a műveibe (néha a legkomolyabb, legdrámaibb részekbe is, jó példa erre a Buffy-Angel-Spyke trió beszólásai is).
Nem hülye burleszk amit csinál, meg gagyi fingós-szarós, mint a sok béna film-újrafeldolgozó, hanem igazi ütős nevettetős.
Momentán vagy 4-5 alkalommal majd kiestem a székből, úgy röhögtem a filmen (jó, van jópár olyan poénja, amihez kell némi intelligencia is hogy felfogja az illető, sokaknak nem fog mind leesni)
Igazából többet nevettem ezen, mint az összes sikoly meg tudom mit tettél XY+100 paródián együttvéve. Ennyi a komédia részről.
Ami az akciót illeti, csodaszép és pörgős CGI jelenetek tömkelege, a sztori megfelelő mennyiségű scifi tartalommal töltve, reális és futurisztikus járművek és fegyverek tömkelegével. Volt mondjuk olyan, amikor fejet hajtottam, hogy ööööö, ez azért nem semmi, dúúúrva (felszállás, aki látja majd megérti)
Összefoglalva: a scifi és akció filmek kedvelőinek csak ajánlani tudom.