[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ha rosszindulatúak akarnánk lenni, akkor ugyanezt (benchmark) elmondhatnánk az Avatarról is, de miért kéne? Ott volt a szerethető és felemelő történet, a nem titkolt mondanivaló és a Cameron féle aprólékosság.
Egyébként tényleg, nekem az Avatarral kapcsolatban pont ilyesmivel kapcsolatban volt a legnagyobb problémám, hogy itt-ott túlzásba vitték az aljnövényzet és a levélzet mennyiségét, amitől még a természetes részek is természetellenesnek hatottak.
Ez a film (John Carter) pedig szerintem több (mondom úgy, hogy még nem láttam), mint egy Avatar klón - már csak a korábban említett okok miatt is - bár annyiban igazad van, hogy valószínűleg az Avatar sikere miatt döntöttek pont most (illetve 2009-ben) a megfilmesítéséről.
Ha pedig a kreatív munka azt jelenti, hogy rugaszkodjunk el minél jobban az eredeti elképzeléstől és csináljunk egy a mai közízlést maximálisan kiszolgáló átlaggyagyit, akkor én inkább nem kérek belőle.